Bildirim
Apple Retina 5K iMac video ön inceleme: 5K ekran çözünürlüğü ile fark yaratıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Onlerden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızlı hızlı ol demelerinden sonra müziğin sesinin yükselmesi oldukça manidar olmuş. Ne büyük rastlantı ama.
isterse 10 k olsun uygulama oyun olmadıktan sonra...
-
10 bin Tl'ye Gtx 980 sli'li 4k sistem toplarım. Her alanda bunu tokatlar. -
izleyelim bakalim
Apple'ın cihazlarını çok seviyorum ama bilgisayarları hakkaten alınmaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok ucuzmus
Ulan benim elim ayağım titredi dalarım oranın hadi hadi diyen müdürüne yetki ver erdi reis ındırelim akasyanın camlarını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 24 Ekim 2014; 14:51:36 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelecek yorumlardaki tartışmalara şimdiden kendi yorumumu katmak isterim;
Yazılım ile uğraşanlar, oyun sevdalıları için PC,
Görsel dizayn ile uğraşanlar için ise Mac tercih edilmeli.
Genel kullanıcılar için ise ikisi de tercih edilebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
G2 varken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 24 Ekim 2014; 14:54:23 >
quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Apple hep teknolojide ilkleri başarıyor helal olsun adamlara. Android sahibi kekolar damlar yavaş yavaş, bakalım nasıl trolleyecekler...
Kavga cikarmaya gerek yok
İnsanlar android kullaniyor diye de hakarete gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mikrafonda sorun var. Ayrıca video sonundaki muziğin sesini video işlerken artırılmış gibi geldi bana. Ama belkide doğrudur günahını almayalım kimsenin
-
Ekran kartı nasıl yetişecek buna acaba. Birde Apple'ın renk paletlerini düşünecek olursak, kartı uçuk bir şey olması lazım. -
Apple sizlere neden inceleme ürünü yollasın ihtiyacımı var ? Burası Türkiye Cumhuriyeti, burada müşteriyi elde tutmak için boş yere çaba harcamaya, kaliteli hizmet vermeye, geri dönüş bekmlemeye gerek yok. Nasıl olsa dışarda 699 birime satılan cihazlar bu ülkede statu göstergesi olduğu için 2400 birime su gibi satılıyor. Onu bırakın sanki devamı bir daha gelmeyecekmişçesine bu fiyatlara devasa kuyruklar oluşuyor. Veya sırf içersine windows kurup oyun oyanmak için sırf tasarımı güzel diye macbook pro gibi profesyonel amaçla üretilmiş aletlere hunharca para yatırılıyor. Tüketici bilinçli davranmadığı zihniyet değişmediği sürece, görüldüğü gibi en premium marka apple bile şirketleştiği bu ülkede, oyunu kurallarına göre oynuyor. Doğal olarak dış ülkelerdeki hizmet ve müşteri memnuniyeti algısının yarısı müşteriye yansıtılmıyor.
-
Bu adamın hayatı da bir şeyleri test ederek bitti la.İyi para alıyordur inşallah. -
Tasarımcıyım ve Mac kadar saçma birşey görmedim. Özellikle 5k ekran güzel bir yenilik olabilir ama şu devre göre fazla.
Windows 7, Full HD ekran ile yapamadğım şey yok, Mac'ı denediğimde yapmaya çalştığım çoğu şey skntı çıkarttı, özellikle kısıtlı yazılm desteği.
Kimse övmesin şu mac'ı, öyle donanıma 10bin küsür para verecek saf arıyorlar, ben 10bine o donanımı 2ye,3 e katlarım, tasarımcının ihtiyacı olan, render ve build sorunlarınıda 2, 3 kat hızlandırırm, apple kesinlikle bu konuda iyi değil, iphonesi olan alası geliyor.
Daha dün iç mimarlk ofisine gittim bi bayanın iphonesi var, 2 gün öncede mac almş kullanamıyor, 7000e almş pc kasıyor. Vay arkadaş dedimya, bide hava atıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 24 Ekim 2014; 15:25:11 >
-
fotoğraf işleyenler için çok sağlam olmuş seneye 2015 içerisinde yol haritamda var bu eğitm indirimiyle 8800 e alınabilyor
-
şu videoların 360p mp4 versiyonundaki ses kodeği ancak bu kadar dandik seçilebilirmiş. Donanımhaber editörlerine sesleniyorum şu videolarda lütfen en az 128kbps aac kullanınki videolarınız izlenebilir olsun şu anki ses gerçekten kulak tırmalıyor. -
apple magazasinda nexus videosu.. yandiniz apple sizi kara listeye alacak
Benzer içerikler
- instagram threads nedir
- ses değiştirici program
- evernote ücretli mi
- reddit video indir
- kalplerin anlamı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X