Şimdi Ara

Apple Retina 5K iMac video ön inceleme: 5K ekran çözünürlüğü ile fark yaratıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
3
Favori
7.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala millet olarak bazı şeyleri anlayamıyoruz. Bu bilgisayarı kullanmayan görmeyen ne amaçlı kullanıldığını bilmeyen yorum yazmasın lütfen.

• Madem ürünlerini incelemeye sorun çıkarıyorlar keşke hiç yayınlamasaydınızincelemeyi.zihniyete bak davet et sonra kovala.çok yazık.

• fiyatları donanım özelliğin egöre değişiyor, tam istediğim gibi birşey alayım diyorsun o fiyata araba satıldığını görüyorsun, diyeceksini profosyoneller bunları kullanıyor vs. profosyonellerin derdi yok 5k 6k 8k kullanıyorum kanki demiyorlar ;)

• Apple basını iplemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: obiwan165

Madem ürünlerini incelemeye sorun çıkarıyorlar keşke hiç yayınlamasaydınızincelemeyi.zihniyete bak davet et sonra kovala.çok yazık.

Merhaba,

Firmanın kendisi çok büyük bir ayıp işledi ve bu bana değil daha çok sizlere yapılmış bir hakaret oldu. Çünkü bir gazetecinin kurduğu cümleyi bitirmesine, içeriğini tamamlamasına izin vermemek, hiç firmanın ilkeleri arasında olmamalı diye düşünüyorum. Böyle şeyleri emin olun Amerika gibi ülkelerde yapamazlar, yaptırmazlar. Dolayısıyla kimse bizim ülkemize ve ülkemizdeki gazetecilere de bu şekilde davranamaz, davranmamalı. Ben de haklı tepkimi, yaptıklarını video sonunda çok naif bir şekilde dile getirdim.

Ürünlere karşı tepkili olamam, sonucunda merak eden çok fazla teknoloji sevdalısı var. Mesleğimin ilkeleri de bunu gerektirir dolayısıyla içerik üretmeye, cihazların artı ve eksilerini objektif bir şekilde dile getirmeye devam edeceğim. Ancak kesin olan şu var, dün yaşananlar Apple gibi bir firmaya hiç kimsenin yakıştıramayacağı şeylerdi, "hiç bir beklentisi olmayan, sadece ürünleri ve mağazayı görmeye gelen gazeteci çekim için senden izin alsın, 7 dakikada bitirirsen yap-yoksa yapma tarzında baskıcı bir tutum uygula, buna rağmen çekimi kabul eden gazetecinin videosunu yarı sürede manipüle et ve son sözünü söylemesine fırsat vermeden müziğin sesini sonuna kadar aç..."

Takdiri size bırakıyorum değerli dostlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ön inceleme mi?

Sanki Apple size inceleyin diye cihazı gönderecekmiş gibi başlık atmışsınız. Videoyu seyretmediğim için soruyorum; detaylı inceleme yapacak mısını?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Apple basını iplemiyor

Merhaba,

Büyük resmi görmemiz gerekiyor.

Eğer dediğiniz gibiyse, Apple bu hareketiyle o basın kuruluşunun hitap ettiği kitleyi yani sizi de iplemiyor

Teşekkürler.
  • Ben zaten Apple'ı iplemiyorum. Kendilerince ayrı bir dünayada yaşadıklarını sanmaya devam etsinler. Pahalıyız o zaman güzeliz... Hadi canım, saflar yesin o janjanlı hareketlerinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

isterse 10 k olsun uygulama oyun olmadıktan sonra...

iMAC OYUN İÇİN DEĞİL İŞ İÇİNDİR
  • Önlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka plandaki sesi siz editleyerek koydunuz zannediyordum sesi yukseltmeleri gercekten cok ayıp olmus ben olsam bu videoyu bile yayınlamazdım
  • Genelde Erdi beyi yüzü güleç mutlu görürdüm videolarında ama son karede ki yüzünü görünce üzüldüm yapılan şey terbiyesizliktir bence, daha kibarca uyarılabilir hızlı olması istenebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıklar olsun böyle firmalara ve böyle yöneticilere. Apple'ı burada suçlamak doğru mu bilmiyorum, belki oranın yöneticisi ile alakalı bir durumdur ama bu rezilliği gören otomatikman ürüne de negatif bakacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

Ekran kartı nasıl yetişecek buna acaba. Birde Apple'ın renk paletlerini düşünecek olursak, kartı uçuk bir şey olması lazım.

Renk paleti ile ekran kartının ne alakası var?Direk çözünürlükle alakalı performans.
  • Bence bu yaptıkları tek kelime terbiyesizlik. Dediğiniz gibi bunu Amerika'da yapamazlar, sizin yerinizde olsam bu yapılan terbiyesizliği bir şekilde apple'ın Amerika'daki yetkili biriminlerine iletirdim, bir uyarı falan gelir de bir daha böyle bir terbiyesizlik yapmazlar belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmilita -- 24 Ekim 2014; 17:11:48 >
  • 34. saniyedeki rezilligi bir tek ben mi gordum?

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Apple basını iplemiyor

Merhaba,

Büyük resmi görmemiz gerekiyor.

Eğer dediğiniz gibiyse, Apple bu hareketiyle o basın kuruluşunun hitap ettiği kitleyi yani sizi de iplemiyor

Teşekkürler.

Adamlar sizi sallamadı diye bize de yıkmayın bari "size de hakaret ettiler" diyerek. Doğrusu yanlışı tartışılır ama bu saçma sapan kini bırakın.

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Firma olarak değil de kişilerle alakalı gibi geldi bana. Herhangi başka bir markanın mağazadında da kişilerden dolayı aynı davranışla karşılaşılabilir.

• apple'in turkiyedeki saticilarinda cok ucuk bir hava var. sebebini bilmiyorum ama bugun erzrumda bile kiytirik bir apple yetkili servisinde calisan adam apple'in hissedari gibi davraniyor.

tabi bunu sonradan gormusluge bagliyorum.(apple bayisi acip kisa surede koseyi donenenler)
  • Akılları sıra bizim reklama tanıtıma ihtiyacımız yok, fazla uzatmadan, uzayın biran önce artisliği yapıyorlar.

Tüzel kişilik bile olsa o kadar satış yapınca birtarafı kalkabiliyormuş demek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.