Şimdi Ara

Apple Retina 5K iMac video ön inceleme: 5K ekran çözünürlüğü ile fark yaratıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
3
Favori
7.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şurda bize hizmet sunan adamı aşağılamışlar siz burda söylediklerinize bakın ayıp

orda erdi beyi degil aşağılanan biziz

şu elmanın hareketleri ve söylemleri hiç hoşuma git miyo bi itici geliyorlar bana

2 hafta bedava ya bir telefonlarını kullandım kısıtlamalarına dayanamayıp androide

geçtim mis

• İşlemci de grafik kartı da görsel sanatlarla uğraşan herkese yeter. Okuldaki i3 21 imac bile kaç senedir taş gibi çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağaza yöneticiside apple ürünlerini hava atmak için alan kesimden sanırım bu kadar artis ve patavatsızca davrandığına göre ??

• Arkadaşlar merhaba, iyi geceler.

Yaşadığım olayın tüm detaylarını Mobilite'de anlattım, Pazar günü yayında olacak.

Bu arada birkaç mesajda benzer şeyler gördüğüm için belirtmek istedim; bahsi geçen saygısızlığı yapan mağaza yöneticileri değil bizzat Apple'ın Avrupa PR yöneticileridir.

Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Apple "DH'yi bitirme" planını devreye koymuş

Bu planın taslağını board toplantısında oluşturmuşlar.
  • İncelemeniz için çok teşekkür ederim Erdi bey.Öncelikle çok geçmiş olsun.Size ve sizin üzerinizden bize yapılan bu ayıpı ümit ediyorum ki DH grubu ve teknoloji sevdalıları unutmayacaktır ve haklı tepkililerini ortaya koyacaktır.Arkadaşlar duyarlı olun.Lütfen tepkisiz kalmayın!

Arkadaşlar video çekiminde yapılan ayıp hepimizedir!Lütfen bu yeni açılıcak mağazadan alış-veriş yapmayın!Alım yapacaksanız diğer mağazadan,internetten ve farklı kanallardan alış-veriş yapın.Edepsizliği desteklemeyin ki yarın eşinize,dostunuza, sizede artarak edepsizlik yapılmasın!
    Benim ve çevremdeki herkes için o mağaza şimdiden bitmiştir.
    Müşterisiz kaldığında gene müzik sesini sonuna kadar açabilecekler mi?

• videonun sonunda muzigin koklenmesi nedir ya cekim yapilirken??!!

• quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

quote:

Orijinalden alıntı: HTCquietlyBrilliant

quote:

Lan başlama şimdi ucuz basit milliyetçiliğinle ibiş seni. Elin yahudisiymiş... Zırlayacağına klavye başında sen yap bir şeyler o zaman hani Türksün falan ya.
    Apple kullanıcısıymış, eee ne oldu sen aldığında elin yahudisi değiller miydi? Buradan Apple'a söversin ama köpek gibi de alırsın ürünlerini bir yandan. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
    Şunu kafana soksan iyi olur; Donanımhaber, Apple'ın umrunda bile değil. Zaten adam yerine koyup lansmana bile davet etmediler, dükkanlarından da kovalarlar böyle işte. Zaten para alıp ürün öven adamlara en doğrusunu yapıyorlar.

Yahudiler ölsün Iphone'dan selamlar diyon he?
    Coca Cola'yı konayıp Fanta içen adam kadar aklın yok senin.

Bende Apple ürünü kullanıyorum ama senin gibi konuyu götünden anlayan ve ota boka yorum yapan bir fanboy görmedim. İnşallah iPhone Mac iPod veya iPadin varsa hepsi bozulur ve randevu alamayıp zorlu veya akasya avm nin yolunu tutarsın. Onlarda bu şekilde cevap verince ki ben aynı tepkiyi gördüm geri gönderirlerde ürün elinde patlar inşallah.

Erdi abi yorumu silebilirsin. Kusura bakma insanı dinden imandan çıkarıyorlar. Saygısızlığı bile savunacak kadar kafasız kalmış ş...ler.

Kendi yorumunu kendin silebilirsin artistliğe gerek yok.
    Sen dinden imandan çıkmak için bahane arıyorsun zaten, çık da kurtulalım yeter be.

Lan sus çakal başlatma artistliğine bimere tüm mesajlarını ilettim hadi bb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: okidoki64

İncelemeniz için çok teşekkür ederim Erdi bey.Öncelikle çok geçmiş olsun.Size ve sizin üzerinizden bize yapılan bu ayıpı ümit ediyorum ki DH grubu ve teknoloji sevdalıları unutmayacaktır ve haklı tepkililerini ortaya koyacaktır.Arkadaşlar duyarlı olun.Lütfen tepkisiz kalmayın!

Arkadaşlar video çekiminde yapılan ayıp hepimizedir!Lütfen bu yeni açılıcak mağazadan alış-veriş yapmayın!Alım yapacaksanız diğer mağazadan,internetten ve farklı kanallardan alış-veriş yapın.Edepsizliği desteklemeyin ki yarın eşinize,dostunuza, sizede artarak edepsizlik yapılmasın!
    Benim ve çevremdeki herkes için o mağaza şimdiden bitmiştir.
    Müşterisiz kaldığında gene müzik sesini sonuna kadar açabilecekler mi?

ayiba ayip diyemeyenleri anlayamiyorum..bende macbook ve iphone kullaniyorum..apple babamin sirketi degil.yapilan saygisizlik erdi bey'in nezdinde apple urunlerini seven ve kullanan yada ilgi duyan arkadaslara aslinda tum forumdaki arkadaslara yapilan bir saygisizliktir.kiniyorum.

• Bu tutumun acaba sebebi biraz da Mesut Çevik'in Apple hakkında son dönemlerde yazdığı yazılar olabilir mi diye de düşünüyor insan.
    Yinede zaten olan Apple'a antipatim iyice arttı.
  • 1- Donanımhaber'in gereksiz yere "samimiyet" gibi bumerang bir başlık açmasının sonuçları bunlar.
    2- Adamlar basını her düzeyde sonuna kadar takip ediyorlar. DH'den hiç hoşlanmadıklarını söylemeye gerek yok.
    3- Ancak Erdi Özüağ'a yapılan, Mesut Çevik'in samimiyet gibi içeriği ve niyeti yerlerde gezinen başlığından hiç farkı olmayan bir davranış.
    4- Bunlar hep Mesut Çevik'in başının altından çıktı. Exper iyiyken, Apple kaka oldu.
    5- Kısacası madem savaşıyorsun, tepene bomba düşmesinden şikayet etmeyeceksin.

Ancak; Basının artık haber taşımaktan ziyade ticari ve siyasi manipülasyonlar yaptığı, daha çok bülten görevi gördüğü ülkemde sahte sansasyonlardan bıkmış biri olarak Erdi Özüağ'ın bu taraklarda bezi olmadığını düşünüyorum ve Apple - DH savaşının kirinde kendisinin pürü pak ancak bu meselede arada kaldığına, kabağın başına patladığına inanıyorum ve kendisine yapılan bu terbiyesizliği, kendi üzerime alınamama (Hani Erdi Özüağ "Bu aslında size yapılmış bir davranıştır" demesine rağmen) rağmen şahsen kınıyorum. Yani neden orada Mesut Çevik yok da Erdi Özüağ var, neden o hareketi yemesi gereken Mesut iken kabak Erdi'nin başına patlıyor buradan da sorguluyorum.

Apple'ın bu hareketleri Türkiye'deki satışlarını etkilemeyecektir. Türkiye'de Apple hayranlığı ciddi boyutta... Yani çoğu iş yerinde ve evde Casper marka PC varsa, burada bangır bangır Casper almayın dememize rağmen satılıyorsa, Apple'ın artması falan lazım. Kısmen ortak bir kitleye hitap ediyorlar. (Kısmen diyorum çünkü Casper tüm gücünü, bilgisiz tüketiciden alırken, Apple gücünün bir kısmını bundan, çoğunu da tartışılmaz memnuniyet yaratmış kullanıcı deneyiminden, ilklerinden alıyor) Yani diyorum ki bu mevzunun üzerine çok giderse DH bir şey kaybeder mi, evet kaybeder. Forumda Apple ürün kullanan bir sürü insan var ve buradaki birikimlerini başka platformlara taşımasını DH istemez. Apple buradan sebep kan kaybeder mi bak ondan çok şüpheliyim.

Neyse lafı çok uzattım, Erdi Özüağ'ın şahsen hak etmediği bu davranışı kesinlikle onaylamadığımı, savaşın her türlüsünün pislik olduğunu, bu pisliğin içinde de günahsızların daha büyük yara bereler aldığını düşünüyorum. Erdi Özüağ'ın bu meseleden ötürü şahsen hiçbir üzüntü veya öfke besleyip kendisini yıpratmaması gerektiğine eminim.

• Şu "K" serisi çözünürlüklere bi türlü alışamadım.Sanki çok ciddi anlamda performans kaybı yapacak gibi geliyorlar.
  • quote:

Lan başlama şimdi ucuz basit milliyetçiliğinle ibiş seni. Elin yahudisiymiş... Zırlayacağına klavye başında sen yap bir şeyler o zaman hani Türksün falan ya.
    Apple kullanıcısıymış, eee ne oldu sen aldığında elin yahudisi değiller miydi? Buradan Apple'a söversin ama köpek gibi de alırsın ürünlerini bir yandan. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
    Şunu kafana soksan iyi olur; Donanımhaber, Apple'ın umrunda bile değil. Zaten adam yerine koyup lansmana bile davet etmediler, dükkanlarından da kovalarlar böyle işte. Zaten para alıp ürün öven adamlara en doğrusunu yapıyorlar.

Yahudiler ölsün Iphone'dan selamlar diyon he?
    Coca Cola'yı konayıp Fanta içen adam kadar aklın yok senin.

Ya elmacı git az ötede yaşa ya sizin yüzünüzden apple dan soğudu forumdaki insanlar siz hala elmada elma diyin durun körleşmişsiniz gözleriniz elma dan başka bişey görmüyor varsa yoksa elma olmuş aklınız soğutunuz şurda ki onca insanı her konuda siz sorun çıkarıyorsunuz bu nedir ya.

• Ne ekersen onu biçersin diye bir söz vardır, siz Apple'ı samimiyetsizlik ile suçlarsanız onlar da böyle karşılık verirler. Tabi bu Erdi beyin suçu değil ama adamlar dh'yi karalamış bir kere.
    Haklılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple ürünlerine yapılan eleştirilere katlanılamaz mı yani apple bir şirket değil de bir diktatörya mı _?
    kendini ne zannediyor bu elma 3-5 zengin züppe markalarına tapıyor diye teknoloji tanrısı mı zannediyor ?
    tarafsızlık diye bir şey yoktur zaten kimse tarafsız değildir
    bu dünyada ama apple kendi ürünlerine tapılmasını istiyor tabiri caizse
    al o elmanı müsait yerine sok apple biz o elmayı ısırsak bile sana tapmayız

• herzaman elmanın kurtlusu iyi derler pazarda appleLında yaptığı sanırım bu

bazı apple fanboylar(hissedarlar) ammada savunmaya geçmiş insan gerçekten hayret ediyor.Bu fanboylar kafasında olsaydı editörler apple için çok makbule geçerdi "owww yeaa süper vs " zaten bu apple donanımhaber e bir gıcıklığı olduğunu düşünmüyorum diğer teknoloji ve donanım sitelerinede giriyorum sitenin gerçek editörleri inceleme bile yapmıyor demmeki TR karşı bir şey var ezik görmek vs yani apple takmıyor kendi kaybediyor

yok satışları düşmezmiş düşse ne olur düşmese ne olur apple kitlesi farklı zengin zübbler gibi görünmeye çalışan akbil basan 3 aylık maaşını bağlayan insanlar

cem yılmaz ın dediği gibi : "ezdirmeyin abi kendinizi yabancıya "anlayana

• baştan izin verip sonra sabote etmek çok ayıp olmuş.
    hiç izin verme o zaman daha iyi.
    tabiki 5 dk deyipte sizde 30 dk çekim yaptıysanız oda ayrı.
    iki tarafıda dinlemek lazım ama bu videoya göre FX haklı heleki apple gibi firmaya yakışmamış.
    tabi fark etmez apple da olsa burda başında türk var gene kendimizi belli ederiz oxfordda okusada türküz işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9872305B9

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tahrik ve fetişizm gerçekten ciddi incelenmesi gereken bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serayhefe -- 25 Ekim 2014; 0:02:44 >
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    size böyle davranan firmanın urununu incelemeyin ,yani su incelemyi neden yayınladınız ki bunu anlamakta gucluk cekiyorum.Aynı sey ip6 satista yasanmadi mi gelin orda ki kalabiligi cekin diyorlar boyle bir komedi olabilir mi ,hakaret gibi resmen telefon var mi incelemeye telefon yok kendi cebinizden para verip alin ya da alan birinden kapin inceleme yapın.Orda cekip yapmamnız ne kadar dogruysa bunu yayinlamanızda o kadar yanlıs.
    -adamlarin tek bir amaci var reklam , sizin incelemede ne dediginiz kimsenin umrunda degil , daha oncede yazdım sizi adam yerine koymayan firmanın telefonunu guya 20 dakkayi gecmeyecek incelemede 45 dakka incelediniz.adamlar nasil davranmalari gerektigini anlamıs olmalılar ki bu rezalet tekrar yasandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

Bunu da gördükten sonra babasının malı gibi Apple'ı savunan görürsem çok gülerim çoook...

Şimdi şirketlere nasıl araç alıp , vergiden düşme muhabbetine giriyorlar

bir nevi buda bizim ülkemizde ki hatırı sayılır şirketler tarafından aynı şekilde uygulamaya tabi tutulacaktır.

Milletimiz firmasına hem bu 10.000 lik cihazları monte edicek, hem iphone ekolünü ofislerde masa başında devam ettirecek , hemde sene sonuda geliyor, biz bunlardan iyi bir masraf düşer , keyif yaparız ayağına girecekler.

İşte size savunulacak bir örnek. Hatta eski bilgisayarları da fatura bazında okutabilecekleri yerlere gömdüler mi , miss.

ha ben savunuyor muyum , kesinlikle hayır ama düşününce mantıksız ve kayıtsız kalınmıyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.