Şimdi Ara

Apple Retina 5K iMac video ön inceleme: 5K ekran çözünürlüğü ile fark yaratıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
3
Favori
7.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erdi bey Apple a sikayet maili atin videonuzu da ekte gonderin bakalim neler oluyor :). Zorlasaniz dayak bile yiyebilirmissiniz saka gibi .

• Ne gerek var 5k'ya
    Sanki uygulamalar olacak 5k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • retina ekranlı monitor yokmu piyasada

• dalga mı geçiyor bunlar o fiyata uçan bilgisayar toplarım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

fotoğraf işleyenler için çok sağlam olmuş seneye 2015 içerisinde yol haritamda var bu eğitm indirimiyle 8800 e alınabilyor

Eğitim indirimi Dediğiniz nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

10 bin Tl'ye Gtx 980 sli'li 4k sistem toplarım. Her alanda bunu tokatlar.

Oyt o nasıl bir sitemdir okurken titredim
  • Tüm forumun düşündüğü
    Bilgisayar oyun için alınır.
    Benim düşündüğüm
    Photoshop, solid, 3ds..

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

fotoğraf işleyenler için çok sağlam olmuş seneye 2015 içerisinde yol haritamda var bu eğitm indirimiyle 8800 e alınabilyor

Eğitim indirimi Dediğiniz nedir ?

Öğrenci ve Öğretmenlere özel indirim oluyor. Mesela bir ürün seçtiğinde, linktewww.apple.com/tr/i-Macvs. Diye devam eder. /tr/ yazan kısma, /tr-edu/ olarak değiştirirsen fiyat farkını görürsün. :) ayrıca, iPhone da herhangi bir indirim olmuyor.

• Bunu da gördükten sonra babasının malı gibi Apple'ı savunan görürsem çok gülerim çoook...

• quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

Bunu da gördükten sonra babasının malı gibi Apple'ı savunan görürsem çok gülerim çoook...

Hayırdır gardaş problem nedir? Ne gördün sen hayırdır?

• ÇÖP
  • Güzel

• Benim şimdi hala anlamadığım nokta aynı paraya mal olan bir Windows PC'nin yapamayacağı ne var da bu alet bu kadar hypelanıyor? Nereden baksan düz hesap 10.000TL'ye mal oluyor, o paraya Haswell-E/DDR4 sistem kurarsın, hani çok da gerekli değil ama yapılır sonuçta.
  • abone olalım
  • Kesinlikle bu durumun Apple merkezine şikayet edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer zaten şikayet ettiyseniz, verilecek cevabı da bizle paylaşırsanız sevinirim (tabi cevap verirlerse). Yapılan büyük terbiyesizliktir.

• SturdyHead

Lan SturdyHead
    . Adam gibi davran insanlara. Diyelim ki, 50 mesaj atmış. Nereden biliyorsun hepsini Apple konularında atmadığını? Kaldı ki, senin gibi silik tiplerin tek yaptığı vardır.

Sempatizanlık, daha da ekleyeyim. Anlayamazsın diye.

Fanatiklik. Kendi parası ile aldığı aleti, sırf kazık yediğini sindirmek istercesine, ölümüne ve kıra döke savunanlara denen terim.

Seni gidi Apple hissedarı seni. Gören de Apple'a ortaksın sanacak.

Lan önce lansız konuşmayı öğren. Çakalsız ve hakaretsiz. Sen hakaret edersen öyle, sana da laf ile dayak atarlar böyle.

Bende Apple kullanıcısıyım. Sizin gibi beş para etmez zihniyete sahip kullanıcılardan nefret ediyorum. Ergen ergen tavırlar ile, boş boş mesajlar ile, elinde her sene yenilediği hava basma aracı olarak kullandığı Apple ürünleri ile, bir de olursa tanıdığım bir kişiliksiz gibi, Apple çalışanı olmak ile sürekli övünür, boş salakça tavırlar takınırsınız.

Lan parazit. Oradaki olanın farkında ya değilsin, yada hakikaten akıl sorunun var.

Elin yahudisi geliyor ülkene, dışardaki fiyatının iki katına yakın fiyatla satıyor ürünlerini, bir de yetmezmiş gibi senin gazetecini ve halkını aşağılıyor. Kullanıcılara da yurtdışında verdiği desteği sunmuyor.

İki katı para ile yarım hizmete savunma yapana tek kelime ile. Akılsız cahil derim ben.

Ekleyeyim, Apple kullanıcısıyım.

Mac almam, Sanal makinede kullanırım. Zira kazık yemekten hoşlanmak gibi bir saplantım yok.
    İphone 5 aldım, onu da 7 çıkana kadar değiştirmem. Zira Apple gibi çakal firmalar bilerek işletim sisteminden cihazı öldürürken, benim gibiler gider güncellemeyi son sene yapmaz olur biter. Ayrıca, ihtiyacım olduğu için aldım. İhtiyaç nedenim de bana saklı.

İpad almayı da düşünüyorum. Ama, fiyatları görünce Apple bizi mal yerine koyuyor dedim. Yurtdışında 500 dolar olan cihaz bizde 750 dolara yakın. Yerim böyle davayı. İpad alma işine gelince, bir pc alsam notebook yani, 3000 lira saymam gerekli. Bir ipad alsam 1500 liraya klavye ile alırım. Erişilebilirlik derdimi de en az 4 sene karşılarım. Üstelik uzun süre şarj isteği olmadan. Bu konuda Apple iyi. İyi olmasına iyi de, fiyatları her sene 100 dolar arttırana da çakal derim.

Sana diyeceğim gibi.

Adam 5k imac yapmış. Lan yaptın bu cihazı da, adam gibi o panelin hakkını verecek GPU nerede? Kim üretti O GPU'yu söyle? Nerede lan nerede?

Üstelik, o paneli kardırmaya en yakın olan bileşenleri barındıran ürününü de beyimiz 13 bin liraya satıyor. Al o imac'i münasip yerine ...... Anladın sen Apple.

Senin gibi akıl kıtlığı çekenlerin huyudur düşmanı savunmak. Burada bu adamlar resmen bize karşı tavır içinde. iki katı para yarım hizmet.

Üstelik her kuruş İsrail'in hizmetine.

İhtiyacın olmadıkça alma.
    Aldın diyelim, cihaz ölene kadar satıp yenisini alma.
    İhtiyaç doğdu diyelim. Bir nesil öncesini ikinci el al.

Yada bazı evkur gibi yerlerden borcunu karşılamak için alıp, acilen yarı fiyatına satanlardan al.

Tüketim çıkmazındayız.

Adamlar sana para harcatabilmek ve cari açığını arttırmak için her şeyi yapar.

Firmalar asla en iyiyi vermez. Olanı en iyi olarak gösterir. Aslında ellerinde şu an çıkanların üç katı iyisini tutarlar. Emin ol tutarlar. Piyasadaki duruma ve rakiplerin aralarında yaptıkları gizli anlaşmalara göre işi hallederler.

Her sene çıkan cihazların hepsi eksik. Kiminin kısıtlamaları çok, kiminin bataryası az, kimi panelden eksik, kimi oradan, kimi de buradan. Hepsinde illede bir eksik var. 4x4 bir cihaz yok.

Bak var mı.

Gerçi fanatik sempatizan olan sen, Apple demeden duramazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kotukoylu

Burada işler üyelik tarihi ile işliyorsa "17 Ocak 2010" tarihi budur.
    Lan da çakal da sana aile terbiyesini vermemiş ebeveynlerindir.Ağzını topla karaktersiz kişiliksiz kendini bilmez.
    Edit
    Al bu da yazdığım mesajların birkaçı
    http://forum.donanimhaber.com/m_97054031/f_//tm.htm#97061610
    http://forum.donanimhaber.com/m_98465355/f_//tm.htm#98470073
    http://forum.donanimhaber.com/m_97131657/f_//tm.htm#97132990

Dostum, silik ergenler ile uğraşmaya değmez.

• iMaclerine falan lafım yok ta telefon sektöründen çekilsinler sıvadılar artık.

Tablette de üstüne tanımam bu arada. Anti falan değilim gerçekler acıdır.

• Apple ergenus fanlari hazir toplanmisken topluca yaksakmi napsak.

• İncelemeden bi cacık anlamadım.

Amma çok terim ve marka kullandın be Erdi Kardeş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.