Şimdi Ara

APPLE Sorunu Yardımcı Olucak Kimse YOKMU !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple Mac Book Pro Model : A1211 Xp Yaptım. Driverlarını Yükliyemedim. Ses Sensör Bluet driverlarını yükleyemedim. windosw7 kursam acaba tanırmı ve iso ile ilgili nasıl yapıcagımı acıklarmısınız kac gündür ugraşıyorum olmuyor. yardımcı olun bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deLimanyaH -- 10 Mart 2010; 14:32:56 >

• dmg uzantısı mac os daki disk uzantısıdır. mac os da açın bilgisayarı. dmg ye çift tıklayın. içinden çıkan dosyaları bir yere taşıyın. kopyalabiliyorsanız bootcamp bölümüne kopyalayın. veya zor olursa herhangibir usb drive'a atın ve windowsa geçip oradan otomatik kurulum başlatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxiabit

dmg uzantısı mac os daki disk uzantısıdır. mac os da açın bilgisayarı. dmg ye çift tıklayın. içinden çıkan dosyaları bir yere taşıyın. kopyalabiliyorsanız bootcamp bölümüne kopyalayın. veya zor olursa herhangibir usb drive'a atın ve windowsa geçip oradan otomatik kurulum başlatın.
    Ben İlk Defa Apple ile uqrasıyorum. Hiç Anlamıyorum Appleden.. Oxiabit Msnemi eklermisin? yada wern ben ekliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deLimanyaH

Ben İlk Defa Apple ile uqrasıyorum. Hiç Anlamıyorum Appleden.. Oxiabit Msnemi eklermisin? yada wern ben ekliyim.

Alıntıları Göster
    yardımcı olucak kimse yokmuuu??
  • quote:

yardımcı olucak kimse yokmuuu??

Alıntıları Göster
    Sitesinde yokmu driverlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Sitesinde yokmu driverlar ?

Alıntıları Göster
    Xp Olduqu İcin Sitesinden İnmiyor. Baktım Bulamadım. Ses Fn Tuşları Klawye Işıkları Calısmıyor Bluet. Calısmıor Yardımcı Olun Arkadaslar.
  • quote:

Xp Olduqu İcin Sitesinden İnmiyor. Baktım Bulamadım. Ses Fn Tuşları Klawye Işıkları Calısmıyor Bluet. Calısmıor Yardımcı Olun Arkadaslar.

Alıntıları Göster
    msn kullanmıyorum. Şimdi ozaman şöyle yapalım. Apple hiç kullanmadın dediğıne göre mac os'a nasıl geçeceğini bilmiyorsundur.

Windows'a restart at. bilgisayar kapanıp tekrar başlayın efektif bir açılış sesi geliyor. dınnnn diye. orada ses den sonra (sesi duymadan da olurda neyse :) ) klavyedeki option tuşüna basılı tutup bekleyeceksin. bir değıer adı ile alt tuşu. orada windows ve mac simgeleri gelecektir. mac simgesini seçip enter de. mac başlayıp masaüstü gelince haber ver. tekrar devam edelim. korkma mac tahmin edemeyeceğın kadar kolay. hiç kullanmadığın için ürkmen normal.

• quote:

msn kullanmıyorum. Şimdi ozaman şöyle yapalım. Apple hiç kullanmadın dediğıne göre mac os'a nasıl geçeceğini bilmiyorsundur.

Windows'a restart at. bilgisayar kapanıp tekrar başlayın efektif bir açılış sesi geliyor. dınnnn diye. orada ses den sonra (sesi duymadan da olurda neyse :) ) klavyedeki option tuşüna basılı tutup bekleyeceksin. bir değıer adı ile alt tuşu. orada windows ve mac simgeleri gelecektir. mac simgesini seçip enter de. mac başlayıp masaüstü gelince haber ver. tekrar devam edelim. korkma mac tahmin edemeyeceğın kadar kolay. hiç kullanmadığın için ürkmen normal.

Alıntıları Göster
    Oxiabit Labtop Yanımdaa Degil. Yarın Yapıcam Dediklerini. İnş Burda Olursunda yardımcı olursun.

• quote:

Oxiabit Labtop Yanımdaa Degil. Yarın Yapıcam Dediklerini. İnş Burda Olursunda yardımcı olursun.

Alıntıları Göster
    Tamamdır. Sen dediklerimi yaptıktan sonra son durumu bana bildir. ben sürekli bu bölümdeyim zaten.
  • quote:

Tamamdır. Sen dediklerimi yaptıktan sonra son durumu bana bildir. ben sürekli bu bölümdeyim zaten.

Alıntıları Göster
    tmm.. saolasın.
  • quote:

tmm.. saolasın.

Alıntıları Göster
    Oxiabit Ordamısın ?
  • quote:

Oxiabit Ordamısın ?

Alıntıları Göster
    Arkadaslar Dmg Dosyanı isoya nasıl ceviririm yada xpde nasıl acarım yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Bu dediklerimi yaptın mı? Mac os a geçiş yaptın mı ?
  • quote:

quote:

Bu dediklerimi yaptın mı? Mac os a geçiş yaptın mı ?

Alıntıları Göster
    Dediklerini Yaptım. Mac fiLan Cıkmıyor Sadece windows var.

• quote:

Dediklerini Yaptım. Mac fiLan Cıkmıyor Sadece windows var.

Alıntıları Göster
    Bak bu kötü işte. demekki mac kısmını silmişsiniz. veya sizden önce birileri silmiş. ya internetten dmg 'den çıkarılıp o şekilde rarlanmış halini bulacaksınız yada macbook'un DVD leri duruyorsa mac os kuracaksınız. ayrıca kişisel fikrimide belirtmek isterimki zaruri ihtiyaçlardan dolayı macbook'a windows kurulur ve ihtiyaç duyulduğunda onada geçilir ama, tamamen yanlız ve yanlız windows kullanmak için macbook edinmek biraz garip kaçıyor. o alette sadece ve sadece windows kullanmak, LPG li ferrari kullanmak gibi birşey. Neyse konumuz bu değil ama parantez içinde tavsiyemide vereyim dedim ben yinede.

konumuza gelecek olursak dediğim gibi ya internetten dmg den çıkarılmış hali ile bulmalısınız yada MacBook DVD leri yanınızda bulunuyorsa takıp Mac osu harddiski sıfırlayarak kurmalısınız. kurulumdan çekiniyorsan eğer, kurulum sırasında internete girebileceğin başka bilgisayar varsa ilerlemeri tek tek burada belirtirsen yardımcı olurum. veya gtalk dan da konuşabilirim. Mac os kurulumu bittikten sonra o boot ekranında Macintosh HD gözükecektir. daha sonrasında mac os altında ihtiyacınıza göre harddiski rahatça bölüp windows kurabilirsiniz. yanlız Windows'u kurarken Mac Os bölüntüsüne zarar vermemek önemli. zarardan kastım eğer kurulum sırasında windowsu yükleyeceğiniz diski seçeceğiniz ekranda, windows için ayırdığınızı değılde mac osun bulunduğu partition(bölüntü)'ı seçerseniz mac yine yok olur.

• quote:

Bak bu kötü işte. demekki mac kısmını silmişsiniz. veya sizden önce birileri silmiş. ya internetten dmg 'den çıkarılıp o şekilde rarlanmış halini bulacaksınız yada macbook'un DVD leri duruyorsa mac os kuracaksınız. ayrıca kişisel fikrimide belirtmek isterimki zaruri ihtiyaçlardan dolayı macbook'a windows kurulur ve ihtiyaç duyulduğunda onada geçilir ama, tamamen yanlız ve yanlız windows kullanmak için macbook edinmek biraz garip kaçıyor. o alette sadece ve sadece windows kullanmak, LPG li ferrari kullanmak gibi birşey. Neyse konumuz bu değil ama parantez içinde tavsiyemide vereyim dedim ben yinede.

konumuza gelecek olursak dediğim gibi ya internetten dmg den çıkarılmış hali ile bulmalısınız yada MacBook DVD leri yanınızda bulunuyorsa takıp Mac osu harddiski sıfırlayarak kurmalısınız. kurulumdan çekiniyorsan eğer, kurulum sırasında internete girebileceğin başka bilgisayar varsa ilerlemeri tek tek burada belirtirsen yardımcı olurum. veya gtalk dan da konuşabilirim. Mac os kurulumu bittikten sonra o boot ekranında Macintosh HD gözükecektir. daha sonrasında mac os altında ihtiyacınıza göre harddiski rahatça bölüp windows kurabilirsiniz. yanlız Windows'u kurarken Mac Os bölüntüsüne zarar vermemek önemli. zarardan kastım eğer kurulum sırasında windowsu yükleyeceğiniz diski seçeceğiniz ekranda, windows için ayırdığınızı değılde mac osun bulunduğu partition(bölüntü)'ı seçerseniz mac yine yok olur.

Alıntıları Göster
    İlla Mac Yüklemek Zorundamıyım? Cdleri Filan Yok.. Full Driverlı Xp Yüklesem yine oLmazmı bunun bi cözümü yokmu ya? Bu arada Gtalk Ekledim.

• quote:

İlla Mac Yüklemek Zorundamıyım? Cdleri Filan Yok.. Full Driverlı Xp Yüklesem yine oLmazmı bunun bi cözümü yokmu ya? Bu arada Gtalk Ekledim.

Alıntıları Göster
    Ya Koskoca Forumda Bana Yardım Edecek Kimse YOKMU ?
  • quote:

Ya Koskoca Forumda Bana Yardım Edecek Kimse YOKMU ?

Alıntıları Göster
    Nasıl bi forum ya allahım. anlayan kimse yokmu kardeşim ya ? Allah rızası icin yardım edin.
  • quote:

Nasıl bi forum ya allahım. anlayan kimse yokmu kardeşim ya ? Allah rızası icin yardım edin.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar Apple 'a Windows 7 Kursam Driverlarını Otomatik Tanırmı?
  • quote:

Arkadaslar Apple 'a Windows 7 Kursam Driverlarını Otomatik Tanırmı?

Alıntıları Göster
    bazı driver ları kısmen tanısa bile, touchpad, klavye kısayolları( f tuşlarındaki ses, ışık, multumedia, DVD eject), vesayreyi tanımaz. cihazı tam kullanamazsın.

senin için son sürüm boot camp in, dmg değilde iso lu halini buldum senin için. indirebilrsen bunu kur. içindeki iso yu açarsın windowsda

http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=3260875&highlight=

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.