Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple mağaza açtıgına pişman olacak gibi
    1 haftaya ellerinde cihaz kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 4s'in de switchi ilk seferde sessize almıyor, ikinci seferde alıyor, ama sesliye dönmede problem yok. Değişim falan olur mu acaba?
  • Arkadaşlar iphone 5 boya dökülmesinden dolayı telefon değiştirirler mi ? Ben telefona çok dikkat ederim hiçbir zaman başka birşeyle Yanyana cebime koymadım telefonumu ve biraz çizik var ama kesinlikle çarpma çizilme değil kronik bir sorun zaten ne dersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    up
  • Kuray K kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam mesajın başında yazdığınız gibi hatta genius bana da söyledi ve ekrandan gösterdi garanti bitmiş gözüküyor ama cihaz 2 yılını doldurmadığı için garanti kapsamında dedi(yanımda Turkcell internet mağaza faturasını da götürmüştüm gerçi).Şöyle de bir durum var yeni cihazı ilk aldığımda henüz mağazada yeni iPhone olarak kurulum yapıldığında 05.04.2014 tarihinden itibaren tekrar 2 yıl garanti olarak görünüyordu(oradayken iPad'den garanti sorgulama sayfasına girerek baktım)ancak daha sonra itunes'tan yedekten yükleyince farklı bir cihaza kurduğumu algıladı ve tekrar garanti sorguladığımda eski cihazın kalan garantisi kadar süre çıktı.Apple Store Zorlu'yu 0 212 708 37 00 aradım iPhone destek kısmına yeni garanti süresini sordum eski cihazın süresi kadar dedi.
    Ama dün cihazı teslim eden eleman yeniden 2 yıl daha garanti aldınız demişti,henüz tecrübeleri yok onlar da öğrenme aşamasındalarama yine de süper hizmet veriyorlar haklarını teslim edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhsoz -- 6 Nisan 2014; 14:26:39 >

• Size yanlış bilgi vermişler,ben cihazımı Turkcell'den almıştım,Türkiye'ye Genpa ile gelen bir cihaz ve dün cihazımı değiştirdiler,sıfır iPhone 5 kullanıyorum şu anda,İstanbul'da iseniz atlayın gidin Genius'lardan biri ile görüşün,Türkiye'ye yasal yollarla gelen faturası olan ve 2 yılı dolmamış tüm cihazlara garanti kapsamında onarım ya da değişim yapıyorlar,hatta çoğu da değişim olmuş.Tecrübe ile sabit
  • Garantisi bitmiş ve ölmüş harap olmuş bir iphone 5s i 730 tl karşılığı sıfırı ile mi değişiyolar yoksa yanlıs mı anladım
  • Arkadaslar uzun uzun yazmaya calistim. Neredeyse ben yazdiktan sonra icerikteki seyleri tekrar sormussunuz. Konu icerisindeki yaziyi biraz daha okuyun ondan sonra eksik bir sey var ise tekrar sorun. Dun nereden alinmis olursa olsun her cihaza olabildigince servis verdiler. Garantisi olsun olmasin. O bir yil gozukup elinde imeisi yazan fatura ibrazini da kabul ediyorlar. Baska merak ettiginiz sey? Apple tv sisteme girilemiyirdu, proof of purchase yani fatura ile hemen halledersiniz. Tembellik yapmayin biraz okuyun.

• Benim cihaz yutdisi garantisi bitmis ses tusu calismiyor bide hoparlore alinca ses gitmiyor bu sorunlarla apple storeye giysem degisim yaparlarmi ?

• Klasik türk milleti işte. Tamir etseler neyine yetmiyor? İlla sıfırı ile değişecek, sen de "oh sıfır telefonu kaptım" diyeceksin. (Gercekten sorunlu olan telefonlardan bahsetmiyorum, sözüm çakallik peşinde olanlara. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreldoR -- 6 Nisan 2014; 15:11:58 >
  • 1 yıl garanti gözüküp garantisi bitmiş arkadaşlar, eğer 2 yıllık garantileri varsa gelip sorundan bahsedip değişim talebi yapabilirler.. Şansınızı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

1 yıl garanti gözüküp garantisi bitmiş arkadaşlar, eğer 2 yıllık garantileri varsa gelip sorundan bahsedip değişim talebi yapabilirler.. Şansınızı deneyin.

ben iphone 5imi tam 1 yıl önce genpadan aldım sorguladığımda garantimin dolduğunu gördüm ne gibi hak iddia edebilirm
  • IPHONE 5S ONLINE APPLE STORE DEN ALMIŞTIM

FATURA TARİHİ:16.11.2103
    AKTİVE ETME:18.11.2013
    GARANTİ BİTİŞ SÜRESİ:17.11.2015
  • Yurtdışından iphone 5s geldi sarj aletini adaptorle kullanıyorum (amerikan girişi) bunu değiştirebilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: bhsoz

Size yanlış bilgi vermişler,ben cihazımı Turkcell'den almıştım,Türkiye'ye Genpa ile gelen bir cihaz ve dün cihazımı değiştirdiler,sıfır iPhone 5 kullanıyorum şu anda,İstanbul'da iseniz atlayın gidin Genius'lardan biri ile görüşün,Türkiye'ye yasal yollarla gelen faturası olan ve 2 yılı dolmamış tüm cihazlara garanti kapsamında onarım ya da değişim yapıyorlar,hatta çoğu da değişim olmuş.Tecrübe ile sabit

Valla hocam ankara da oturuyorum gitme şansım olsa direk giderdm, garanti sorgulamada da 1 yıl çıkıyor

Yani yanlış bilgi veriyosa ayıp, kaç defa sordum

• Bizim eski telefonları takas şeklinde alıyorlar mı ? 4s verip 5s almak gibi

• Hayır

• Arkadaşlar garip bir durum var.

Dün iPhone 4S cihazımı WiFi'dan değiştirdiler.
    Yanımda iPhone 5 cihazı üst tuşundan değişimi kabul edilmedi.

iPhone (m68ap)
    iPhone 3G (n82ap)
    iPhone 3GS (n88ap)
    iPhone 4 (n90ap, n90bap, n92ap)
    iPhone 4S (n94ap)
    iPhone 5 (n41ap, n42ap)
    iPhone 5c (n48ap, n49ap)
    iPhone 5s (n51ap, n53ap)

4S cihazı tek "n94ap" ile tek cihaz ve 5,5S,5C cihazlarında ise iki farklı versiyon var.
    Fark buradan kaynaklanıyor galiba.

Bu yüzden 4S olmasına rağmen Amerikan cihazım değişti fakat 5,5C,5S böylece kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Arkadaşlar garip bir durum var.

Dün iPhone 4S cihazımı WiFi'dan değiştirdiler.
    Yanımda iPhone 5 cihazı üst tuşundan değişimi kabul edilmedi.

iPhone (m68ap)
    iPhone 3G (n82ap)
    iPhone 3GS (n88ap)
    iPhone 4 (n90ap, n90bap, n92ap)
    iPhone 4S (n94ap)
    iPhone 5 (n41ap, n42ap)
    iPhone 5c (n48ap, n49ap)
    iPhone 5s (n51ap, n53ap)

4S cihazı tek "n94ap" ile tek cihaz ve 5,5S,5C cihazlarında ise iki farklı versiyon var.
    Fark buradan kaynaklanıyor galiba.

Bu yüzden 4S olmasına rağmen Amerikan cihazım değişti fakat 5,5C,5S böylece kalıyor

iPhone 5'i almamalarinin sebebi yurtdisi olmasi miydi? Ve a1428 modeliydi sanirim goturdugunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 16 Gb 4s var 28 aylik. Bunu gotursem batarya/home tusu icin serviste para karsiligi yapilir mi yoksa para karsiligi alinip yeni urun mu teklif edilir?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.