Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aragonath

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

1 yıl garanti gözüküp garantisi bitmiş arkadaşlar, eğer 2 yıllık garantileri varsa gelip sorundan bahsedip değişim talebi yapabilirler.. Şansınızı deneyin.

ben iphone 5imi tam 1 yıl önce genpadan aldım sorguladığımda garantimin dolduğunu gördüm ne gibi hak iddia edebilirm

apple'ın sitesinden sorgulatınca
    1 yıllık apple uluslararası garantisini görebilirsin
    uluslararası garantisi bitince 1 yıl da genpa garanti veriyor
    ama genpa garantili cihazı da apple store zorlu'ya götür ilgilenirler

• Arkadaşlar şimdi ben buradaki garantiden yaralanabiliyor muyum ?
     Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhsoz

Size yanlış bilgi vermişler,ben cihazımı Turkcell'den almıştım,Türkiye'ye Genpa ile gelen bir cihaz ve dün cihazımı değiştirdiler,sıfır iPhone 5 kullanıyorum şu anda,İstanbul'da iseniz atlayın gidin Genius'lardan biri ile görüşün,Türkiye'ye yasal yollarla gelen faturası olan ve 2 yılı dolmamış tüm cihazlara garanti kapsamında onarım ya da değişim yapıyorlar,hatta çoğu da değişim olmuş.Tecrübe ile sabit

Faturasız gidildiğinde sorun çıkar mı?

Bu konuda herhangi bir uyarı yaptılar mı yada bilginiz var mı?
  • Dün 19.30 randevum vardı. 19.15 te ordaydım. Genius masasındakiler kulaklıklı bul dediler. Çekin yapıp masanın biryerine oturmak gerekiyormuş. Bu arada yoğunluktan dolayı randevulara 1,5 saat gecikmeli bakabiliyorlarmış. Çekin yaptıracak birisi bulamadım.
    Bitane kulaklıklı manager buldum 19.30 gibi. Benim öndeki manager'a derdini anlatırken amerika cihazlarına işlem yapamıyoruz gibi birşey duydum. Sıra bana geldi. Benim cihaz amerika. İşlem yapamıyormusunuz dedim. Amerika, İngiltere ve adını hatırlamadığım bir ülke daha cihazlarına bakamıyorlarmış. Bugün 150-160 kişiyi bu yüzden dolayı geri göndermişler. Bu ülkelerle yazışacakmış bu durumu 1-2 hafta içerisinde de onarım ve değişim işlemleri yapılabilecekmiş. Apple sitesinden duyurulacakmış bu durumu.

Fakat ilk mesajda arkadaş değişim yapmış. Bizmi biryerde hata yapıyoruz.

Cihaz kullanıma başlandıktan 3-4 gün sonra durup dururken reset atmaya başladı. Restore sırasında yüklemenin başladığı ilk saniyelerde cihaz reset atıyor. Yükleme kesilip hata vermiş oluyor itunesde.
    Şuan seri numaradan çıkan garanti geçerlilik
    Estimated Expiration Date: February 9, 2015

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne iş
     Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim turkcellden alınma garantisi devam eden iphone 5'in kilit tuşunun sadece sol tarafı basıyor ve telefon bataryası %20-30 olunca kendiliğinden kapanıyor. Bi yarım saat açılmıyor sonra şarja falan takmadığım halde açılıyor ve bataryası %40-50 dolu oluyor. Bazen %10 oluyor şarja takıyorum taktığım an %60 gözüküyor çıkartıyorum %30'a iniyor Sanırım bunlar değişim için yeterli sebepler

• Benim cihaz yurt ici. Garantiden degisen sifir cihazi satin aldim ikinci el olarak ve ilk aktivasyonu kasimda yaptim. Simdi imei sorgulayinca valid purchase disindaki secenekler expired yaziyor fakat faturaya gore cihazimin 1 yil garantisi var. Simdi ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Dün 19.30 randevum vardı. 19.15 te ordaydım. Genius masasındakiler kulaklıklı bul dediler. Çekin yapıp masanın biryerine oturmak gerekiyormuş. Bu arada yoğunluktan dolayı randevulara 1,5 saat gecikmeli bakabiliyorlarmış. Çekin yaptıracak birisi bulamadım.
    Bitane kulaklıklı manager buldum 19.30 gibi. Benim öndeki manager'a derdini anlatırken amerika cihazlarına işlem yapamıyoruz gibi birşey duydum. Sıra bana geldi. Benim cihaz amerika. İşlem yapamıyormusunuz dedim. Amerika, İngiltere ve adını hatırlamadığım bir ülke daha cihazlarına bakamıyorlarmış. Bugün 150-160 kişiyi bu yüzden dolayı geri göndermişler. Bu ülkelerle yazışacakmış bu durumu 1-2 hafta içerisinde de onarım ve değişim işlemleri yapılabilecekmiş. Apple sitesinden duyurulacakmış bu durumu.

Fakat ilk mesajda arkadaş değişim yapmış. Bizmi biryerde hata yapıyoruz.

Cihaz kullanıma başlandıktan 3-4 gün sonra durup dururken reset atmaya başladı. Restore sırasında yüklemenin başladığı ilk saniyelerde cihaz reset atıyor. Yükleme kesilip hata vermiş oluyor itunesde.
    Şuan seri numaradan çıkan garanti geçerlilik
    Estimated Expiration Date: February 9, 2015

tamamen şansa denk geldi o durum. birçok kişininki değiştirildi, onarıldı. benimki de abd ve onarılacaktı tammirde sıra çok olunca başka gün gelmemi rica ettiler. gideceğim ama senin yaşadığını yaşama ihtimalim var. umarım düzeltilir bu durum.çok saçma çünkü.

• Bana telefonda gelin bakıyoruz dediler çocuk oyuncağımı bu ben Orduda yaşıyorum. Çarşamba gününe sırf bu iş için hem randevu hem uçak bileti aldım. Orada bana işlem yapılmıyor denilirse olay çıkar.

Konuştuğum kişinin adını aldım konuşma saatlerim kayıtlı.
  • A1429 arabistandan alınma imei kayıtlı üst tuş sorunlu i5 için uluslararsı garanti haziran sonuna kadar görünüyor,buna ücretsiz servis verirler mi,verirlerse istanbul dışındayım gitmeden halletmenin bir yolu var mı,kargoyla falan??

• Annemin aralikta turkcellden aldigi 5s de olu pixel dikkatimi cekti gecen gun. Bu konuda da degisim yaparlar mi ?

• Aradım şimdi bakmıyoruz diyorlar amerika cihazlarına. Ben uçak bileti aldım adamların dün bakıyoruz gelin demesi üstüne. Çok sinirliyim. Rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: californication_

Aradım şimdi bakmıyoruz diyorlar amerika cihazlarına. Ben uçak bileti aldım adamların dün bakıyoruz gelin demesi üstüne. Çok sinirliyim. Rezillik.

Hakikaten rezillik. Daha dün değiştirdiler bir sürü insanı, dediğim gibi bana da üç farklı genius bakıyoruz dedi.
  • Şikayet edecek yerde bulamıyorum

• californication_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben seni uyarmistim telefonla is yapma diye neyse ucak biletin varsa bence git sansini dene genede

• karti K kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yapabilirim başka şansım mı var. Sonuçta ya direk gidecektim. Yada telefonla sorup gidecektim. Dün görüştüğüm özgür isimli bey gelin hiç bir problem yok gereken neyse yaparız dedi. Bugün bakmıyoruz diyorlar. Böyle saçmalık rezillik yok.
  • californication_ kullanıcısına yanıt
    Ben bir sure bakilmayacagini tahmin ettim sizede dedim anten yapilari farkli, ellerinde cihaz yoktur. Abd den cihaz gelince bakarlar belkide hic bakmayacaklar

• Herkes hurra yuklenince bnce karar degistirdiler

• Faydalı konu da,değişim ne için oluyor? aldığım 5s'de kutudan çıkma arka cam kameranın oradaki yerde çizik var (kamerayı etkilemiyor)

• Ben bizzat bugün gittim amerikadan alınma 5s imin bozulduğu için (titreşim tuşu bozuk) bana amerika çıkışlı cihazlara bakılmadığı söylendi. Tek bir kişi ile değil birkaç kişiden teyit aldım. Kimse amerikan cihazı oluyor demesin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.