Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bugun ordaydim bircok kisiye Amerika cihazlari yok dediler.

Tahminlerime gore sadece 4S cihazların kodu aynı olduğu için sistem değişime izin veriyor
  • Kuray K kullanıcısına yanıt
    hocam sen belirttin mi abd cihazı olduğunu. belki garanti göründüğü için anlamıyorlardır ne cihazı olduğunu söylemeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalebor90

Ben bizzat bugün gittim amerikadan alınma 5s imin bozulduğu için (titreşim tuşu bozuk) bana amerika çıkışlı cihazlara bakılmadığı söylendi. Tek bir kişi ile değil birkaç kişiden teyit aldım. Kimse amerikan cihazı oluyor demesin

Amerikadan alınma demeseydın ne olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Ben bizzat bugün gittim amerikadan alınma 5s imin bozulduğu için (titreşim tuşu bozuk) bana amerika çıkışlı cihazlara bakılmadığı söylendi. Tek bir kişi ile değil birkaç kişiden teyit aldım. Kimse amerikan cihazı oluyor demesin

Hocam demesemde cihazın kodundan anlıyacaktı sonuçta. Ben emin olmak için gittim ama sonuç hüsran. Şuanki yasa gereği amerikadan alınma cihazları değişmiyorlarmış. Garantisiz bile cihazı servise almıyorlarmış. Şuan için böyle dedi ama ilerleyen günlerde bu kural değişebilir dediler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Hocam demesemde cihazın kodundan anlıyacaktı sonuçta. Ben emin olmak için gittim ama sonuç hüsran. Şuanki yasa gereği amerikadan alınma cihazları değişmiyorlarmış. Garantisiz bile cihazı servise almıyorlarmış. Şuan için böyle dedi ama ilerleyen günlerde bu kural değişebilir dediler.

Konu başlığı ne alaka o zaman

• Cok yogunluk oldu ondan vazgectiler ki bence haklilarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Cok yogunluk oldu ondan vazgectiler ki bence haklilarda.

Ne demek haklılar ya parayla bile tamir etmiyor kendi ürününü? iki bin lira verdiğim alet bir sene olmadan kendiliğinden bozulacak adamlar haklı olarak tamir etmeyecekler. ki bazılarının ettiler dediğim gibi benim de geç olmasa tamiri yapılacaktı. böyle kurumsallık mı olur.
  • Bana söylenen tüm çalışanların amerika çıkışlı cihazlar için bu sabah uyarıldığıydı. Ayrıca bu siteden 4s sahibi birinin değişim yaptığınıda belirttim görevliye.

• quote:

Orijinalden alıntı: hkcanan

quote:

Ne demek haklılar ya parayla bile tamir etmiyor kendi ürününü? iki bin lira verdiğim alet bir sene olmadan kendiliğinden bozulacak adamlar haklı olarak tamir etmeyecekler. ki bazılarının ettiler dediğim gibi benim de geç olmasa tamiri yapılacaktı. böyle kurumsallık mı olur.

Aynen katılıyorum böyle saçmalık olmaz. Ben şikayet vara yazdım. Twitterdan hesaplarına yazdım. Her yere şikayet edeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkcanan

quote:

Parayla tamir olayini bilemem ama bazi uyaniklar kayitsiz telefonlari goturup kayitli cihaz alalim muhabbetleri donuyor. Adamlarin iyi niyetini kotuye kullanacak ne insanlar var hocam iste onlarin yuzunden olan bize oluyor durum bu. Normalde abd cihazlari yapiliyordu ama buyuk ihtimalle dun cok degisim oldu o yuzden durdurdular bu uygulamayi

• Garanti kapsami disinda servis derken benim garanti bitti kilit tusu bozuk onu yaptirmayi dusunuyorum 730₺ mi verecegim anlamadim ya bi aciklar misiniz

• işi 2. günde çakallığa dökünce , mecbur tedbir alacaklardı zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eee, müşteri Türk mantığı (çakallığı ) ile hareket edince, onlar, daha fazla Amerikalı kalamadılar normal olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Garanti kapsami disinda servis derken benim garanti bitti kilit tusu bozuk onu yaptirmayi dusunuyorum 730₺ mi verecegim anlamadim ya bi aciklar misiniz

Cihazınız amerika çıkışlı ise garantili garatisiz farketmez servis hizmeti vermiyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Garanti kapsami disinda servis derken benim garanti bitti kilit tusu bozuk onu yaptirmayi dusunuyorum 730₺ mi verecegim anlamadim ya bi aciklar misiniz

Cihazınız amerika çıkışlı ise garantili garatisiz farketmez servis hizmeti vermiyorlar.

Hadi ya o nasil is arkadas

• Gördüğünüz tabloda Apple'ın hangi iPhone 5S modeline hangi ülkelerde destek verdiğini simgeliyor. Burada satılan A1457 modeli dışındaki modellere destek verilmiyor. İnsanlar buna niye bu kadar sinirleniyorlar anlamıyorum, adamların zaten yurtdışı cihazlara destek verme zorunlulığu yok ama yinede olabildiğince destek vermeye çalışıyorlar, ülkemizde pasaport kaydı sorunu varken, eğer cihazınızı yurtdışından alıyorsanız zaten arızalanma riski ile birlikte alıyorsunuz.
     Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları

• Amerika cihazlari zaten farkli frenkanslar sebebiyle farkli modeller olduklari icin Avrupa Apple Store'larinda degismiyordu, burda da degismiyor. Ilk gun bir dalginlik olmus, sonra duzeltmisler iste. Avrupa cihazi olanlarin bir sorun yasayacagini sanmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Gördüğünüz tabloda Apple'ın hangi iPhone 5S modeline hangi ülkelerde destek verdiğini simgeliyor. Burada satılan A1457 modeli dışındaki modellere destek verilmiyor. İnsanlar buna niye bu kadar sinirleniyorlar anlamıyorum, adamların zaten yurtdışı cihazlara destek verme zorunlulığu yok ama yinede olabildiğince destek vermeye çalışıyorlar, ülkemizde pasaport kaydı sorunu varken, eğer cihazınızı yurtdışından alıyorsanız zaten arızalanma riski ile birlikte alıyorsunuz.
     Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları

Şu söylediğinizi mağazanın müdürü bile demedi. Bence de mantıksız ama elimden bir şey gelmez dedi. Tablo yapınca mantıklı olmuyor hadise. Benim telefonun ekranı değişecek, apple storeda aynı ekrandan var ve telefonumun garantisi var. Bırakın garantisi apple ürünün apple storen para ile dahi ekrannı değiştirmiyor. Siz de bu mantığı savunuyorsunuz. Sattığı ürün üretim hatasından bir sene içinde bozulan firma hizmet verdiği ülkede bundan kaçıyor. Para veriyim diyorsun gene tamir etmiyor.

Hadi bunları geçtim, tablo var vs. O zaman neden önce hizmet vereceklerini garanti kapsamında olduğunu söylüyorlar herkese? ve ilk gün denk getirenleri değiştiriyorlar? Adam Ordu'dan uçak bileti almış. Ben giden insan varken burda daha çabuk hallolur diye ABD'ye yollamadım. Telefonda kesin dediler. hatta mağazada da kesin dediler. Böyle kurumsallık olmaz. Yakın zamanda aldığım macbook'u da iade etmeyi düşünüyorum. Ben almayınca batmazlar elbet ama müşterisine bu saygısızlığı yapan firma benden uzak olsun.

• aragonath A kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz da sizinki ile aynı kapsamda ve değişti.Genius bitti olarak görünüyor ama Türkiye'de iki yıl garanti geçerli dedi,onarım ya da değişim hakkınız var merak etmeyin.

• DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    Ben faturayı da gösterdim ama IMEI ve seri numarasından halletti
    genius.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhsoz -- 6 Nisan 2014; 21:48:27 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.