Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Turkcell den iPhone 5 aldım garanti süresi 2 yıl olarak görünüyor simdi garantiden yaralanabiliyor muyum ? Bir de sehir disından kargo ile cihaz kabul ediyorlar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bhsoz B kullanıcısına yanıt
    Şuan Electroworld faturasını bulamadım ve faturasız gideceğim, inşallah sorun çıkarmaz ve yardımcı olurlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Amerika A1428 GSM iPhone 5 - garantisi bitti

Garanti bitmeden önce arayıp şikayetlerimi seri numarasına yazdırmıştım.

Değişim durumu ne olur acaba?

Garantisi biten İphone 5 için 730 tl derken ne kastediliyor? 730 tl verince sıfırını mı veriyorlar nedir?

Sanirim ek garanti veriliyor 1-2 sene

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Bende Turkcell den iPhone 5 aldım garanti süresi 2 yıl olarak görünüyor simdi garantiden yaralanabiliyor muyum ? Bir de sehir disından kargo ile cihaz kabul ediyorlar mı ?

ben tekrar aradım, benden iletişim bilgilerimi istediler bir yarım saat sonra aradılar beni dedikleri aynen şöyle;

AVEA, TÜRKCELL, VODAFONE DAN ALINAN ÜRÜNLERE BİZİM GARANTİ VERMEMİZ TAM OLARAK NET DEĞİL, SİZ RANDEVU ALIP TELEFONUNUZU GETİRİN BURDA NE YAPILACAĞI KARAR KIRILSIN DEDİLER

yani kesin değil, bende ankara da oturduğum için istanbula gitmem sıkıntı, ilgilenmeme ihtimalleri de var, kesin konuşmuyorlar çünkü
  • Scuderia. kullanıcısına yanıt
    Cevap yazıldımı sana bilmiyorum.Açıldıktan birgün sonra üst tuş için gittim ip5.Tam tuşun ordanda yere düşürmüştüm ezikti.Anında değiştirildi.
  • Sadece telefonla git.Aksesuarlara dahi gerek yok.
  • Apple Store Türkiye'deki operatörlerden ve diğer teknoloji marketlerden alınan cihazlara bakmayacaksa geriye ne kaldı ki zaten???Cihazları 05.04.2014 Cmt gününe kadar nereden alıyordu millet?Burada Apple Store mu vardı ki?

• Swap cihaz mı

Kutulu cihaz mı veriyorlar

• Kuray K kullanıcısına yanıt
    Hocam değişim yapılan cihazı jelatinli kutuda mı geldi yoksa Genpa'daki gibi kendileri bi kutuya koyup mu verdiler?
  • Genius lara cihazı göstermek için

Nerden sıra alabilirim netten veriyorlar mı

• İlk gunden adamlari pisman etmisler. Olan bizim tr cihazlarina olacak.

• Bunda pişman oluncak pişman edilecek durum yok. Cihazın arızalıysa alırsın götürürsün bakar gereken bişey varsa yapılır. Hata kullanıcı kaynaklıysa yapılmaz. Kumar oynar gibi gelin belki yapılır demek saçma olan. Ben adamların gelin amerika cihaza bakıyoruz demesi üstüne uçak bileti aldım. Görüşmem cumartesi 16.23 de özgür adında biriyle oldu. Yarın tüketici hakem heyetine biletimle birlikte dilekçe vereceğim.

• arkadaşlar bende ingiltere 4s var benim ekran ve arka kapak kırık wifi arızalı modemin dibinde çekiyor birde sessiz'e alma tuşu sıkıntılı bunları çinden malzemeyi alıp kendim mi değiştireyim yoksa apple store da 530 tl verip swap cihaz mı alayım sizce hangisi daha mantıklı

NOT: elektrik elektronik mühendisiyim parça değiştirmek benim için sorun değil
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Swap cihaz ince beyaz bir kutu içinde ön ve arka jelatinli olarak kutudan çıkthttp://sndeep.info/en buradan seri No ile baktım cihaz 2014 Şubat ayında üretilmiş.Bildiğim kadarıyla iphone 5 üretimi bitti ama demekdeğişim cihazları için bir kısım üretim yapılmış.

• Bu durum sadece iPhone'da geçerli değil mağazadan aldığınız herhangi bir üründe örneğin Lenovo diz üstü bilgisayar seri numarası ile kendi sitesinde arattığımda daha yeni aldığım ürünün geçen yıl garantisinin başladığı ve 1 yıl kaldığını görüyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: bhsoz

Apple Store Türkiye'deki operatörlerden ve diğer teknoloji marketlerden alınan cihazlara bakmayacaksa geriye ne kaldı ki zaten???Cihazları 05.04.2014 Cmt gününe kadar nereden alıyordu millet?Burada Apple Store mu vardı ki?

Bana söyledikleri bu, onlarda kesin birşey söylemiyor, kendi aralarında bile yyuşmazlık var, artık biraz daha bekliycem duruma göre giderim istanbula

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    Bio technolog hocam,cevaben bana mı yazdınız anlayamadım ama mesela iPad in seri numarasını ve eşimin 4S nin seri numarasını girdiğimde 2 yıl önce üretildiğini hatta hangi ay olduğunu bile gösteriyor yoksa hangi cihazı girerseniz geçen sene başlamış diye bir durum görmedim ben.

• türkiyeden alınan yani genpa teleservice brightstar vs garantisinde olan cihazlara bakıyorlarmı acaba kesin bir bilgi edinen olursa bizimlede paylaşırsa sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam madem elektrik elektronik mühendsisiniz ve imkan da varsa ne diye fazladan para vereceksiniz ki.

• Hocam benim cihaz Turkcell den alınma genpa malı ve değişti yeter ki 2 yıl garantisi devam ediyor olsun.Aslında çok detaylı bir şekilde önceki sayfalarda yazılı

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.