Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim herkes birşeyler paylaşıyor kafam iyice karıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhsoz

Swap cihaz ince beyaz bir kutu içinde ön ve arka jelatinli olarak kutudan çıkthttp://sndeep.info/en buradan seri No ile baktım cihaz 2014 Şubat ayında üretilmiş.Bildiğim kadarıyla iphone 5 üretimi bitti ama demekdeğişim cihazları için bir kısım üretim yapılmış.

Swap cihaz sorun çıkartıyor.

Neden swap kutudan çıkan cihaz kadar donanımsal olarak kaliteli değil?

Adamlar zaten ayarlamış

Satılacak cihaz , arıza yapınca yerine verilen değişilecek cihaz.

Bana göre 3.ncu sınıf işçilik var swap cihazda

Cihazda problem mi var.

Para iadesi yap

Birgün öyle bir servis çıkar mı göreceğiZ

Swap cihaz zeytin ezmesi gibi geliyor bana çürükleri satamıyoz bari püre yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarım saat apple destek ile görüştüm biraz önce telefon ile amerikadan birini bağlattım :)
    A1428 Modelli kanadadan alınma bir iphone 5im vardı , ocak ayında almanya köln apple store'da power tuşu ve batarya probleminden dolayı değişimi gerçekleşti. Telefonumun garantisi 07.03.2014 de bitmişti yani tam 1 ay önce. Ben apple ı ocak ayında aramıştım garantimi uzatmak istiyorum diye onlarda biz kayıt oluşturalım türkiyeye apple açıldıgında apple care garanti uzatma hizmeti alabilirsiniz demişlerdi. Bugün kü görüşmelerim sonucunda internet üzerinden apple care hizmeti aldıgım takdirde , abd kanada cihazı farketmeksizin dünyanın her yerinde zorlu centerda dahil garanti geçerli olacagını söylediler.
    Bu hafta içi alım yaparsam garantimi uzatacaklar , 99 dolar görünüyor fiyatı sizce almalımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: californication_

Bunda pişman oluncak pişman edilecek durum yok. Cihazın arızalıysa alırsın götürürsün bakar gereken bişey varsa yapılır. Hata kullanıcı kaynaklıysa yapılmaz. Kumar oynar gibi gelin belki yapılır demek saçma olan. Ben adamların gelin amerika cihaza bakıyoruz demesi üstüne uçak bileti aldım. Görüşmem cumartesi 16.23 de özgür adında biriyle oldu. Yarın tüketici hakem heyetine biletimle birlikte dilekçe vereceğim.

Rus ruleti yapmışsınız

Hiçmi istanbulda tanıdık yok?

Kargo ile üründe mi teslim almıyorlar

Apple bilgi hattını aradığında zaten ham bilgi veriyorlar gidin gitmeyin diye sıra kaydı açarlar

Onuda geçtim burada güvendiğin kimse yokmu forumda

Yemin ederim bana kargo ile göndersen izinli zamanımda götürür baktırırdım

Üşenmezdim

Yok arızalı makine için uçak bileti aldım geldim dersen

Çok zenginsin uğraşma çöpe at yenisini al derim

Doktor bile sen kansersin diyor hasta 5 hastane 10 doktor geziyor

Sen pataküte gelmişsin

• Apple Harikalar Diyarı

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Yarım saat apple destek ile görüştüm biraz önce telefon ile amerikadan birini bağlattım :)
    A1428 Modelli kanadadan alınma bir iphone 5im vardı , ocak ayında almanya köln apple store'da power tuşu ve batarya probleminden dolayı değişimi gerçekleşti. Telefonumun garantisi 07.03.2014 de bitmişti yani tam 1 ay önce. Ben apple ı ocak ayında aramıştım garantimi uzatmak istiyorum diye onlarda biz kayıt oluşturalım türkiyeye apple açıldıgında apple care garanti uzatma hizmeti alabilirsiniz demişlerdi. Bugün kü görüşmelerim sonucunda internet üzerinden apple care hizmeti aldıgım takdirde , abd kanada cihazı farketmeksizin dünyanın her yerinde zorlu centerda dahil garanti geçerli olacagını söylediler.
    Bu hafta içi alım yaparsam garantimi uzatacaklar , 99 dolar görünüyor fiyatı sizce almalımıyım?

Peki hocam şuanki verdikleri cihazın modeli ne kölden yine kanada cihazımı verdiler yoksa avrupa cihazımı ben birazdan arıcam karıştırcam yine banada amerikalı birini bağlamışlardı en son ama oda çare olamadı. Gerekirse bende apple care alırım problem değil. Yeterki amerika cihazıma baksınlar.

• Yine kanada-abd cihazı verdiler , a1428.. Anında vereceklerdi avrupa cihazı olsaydı ama ellerinde olmadıgı için abd'Den a1428 cihazı getirttiler. Hatta yanlışlıkla a1429 cihaz verdiler , arkadaşa sordum eminmisin dedim eminim dedi a1429 dedi , akşama telefon etmişler beyfendi yanlış cihaz verdik onu getirin lütfen diye :) Mecbur götürdük çünkü telefona onay vermemişler aktife edilmiyordu.

Apple care alayım diyorumda mantıklımı değilmi bilemedim. 200 tl para vereceğim garantimi uzatacam. Şuan telefonumu satsam , üste biraz para koysam sıfır iphone 5 ve 5c alırım :)
  • quote:

Yine kanada-abd cihazı verdiler , a1428.. Anında vereceklerdi avrupa cihazı olsaydı ama ellerinde olmadıgı için abd'Den a1428 cihazı getirttiler. Hatta yanlışlıkla a1429 cihaz verdiler , arkadaşa sordum eminmisin dedim eminim dedi a1429 dedi , akşama telefon etmişler beyfendi yanlış cihaz verdik onu getirin lütfen diye :) Mecbur götürdük çünkü telefona onay vermemişler aktife edilmiyordu.

Apple care alayım diyorumda mantıklımı değilmi bilemedim. 200 tl para vereceğim garantimi uzatacam. Şuan telefonumu satsam , üste biraz para koysam sıfır iphone 5 ve 5c alırım :)

Hocam apple care olayı kesin mi mağazadan teyit ederim ben çarşamba. Bence mağazadan teyit etmeden almayın daha önce de direk değişir diyorlardı çünkü. Şu an istanbulda satılmıyor apple care.

• quote:

Orijinalden alıntı: hkcanan

quote:

Yine kanada-abd cihazı verdiler , a1428.. Anında vereceklerdi avrupa cihazı olsaydı ama ellerinde olmadıgı için abd'Den a1428 cihazı getirttiler. Hatta yanlışlıkla a1429 cihaz verdiler , arkadaşa sordum eminmisin dedim eminim dedi a1429 dedi , akşama telefon etmişler beyfendi yanlış cihaz verdik onu getirin lütfen diye :) Mecbur götürdük çünkü telefona onay vermemişler aktife edilmiyordu.

Hocam apple care olayı kesin mi mağazadan teyit ederim ben çarşamba. Bence mağazadan teyit etmeden almayın daha önce de direk değişir diyorlardı çünkü. Şu an istanbulda satılmıyor apple care.

Kesin ama bazı özel sebepler var.
    1-) Garantisi bitmiş birine apple care hizmeti verilmiyor. Ben garantim bitmeden apple care hizmeti almak istiyorum ama mağazanın açılmasını bekliyorum dedim bu şekilde kayıt açtıkları için garantim 1 ay öncesinde bitmesine rağmen apple care hizmeti alabileceğim söylendi
    2-) Apple care normal garanti gibi işlemiyor dedi abd'den baglanan arkadaş , apple care her yerde geçer dedi.
    3-) Dedim burası türkiye zorlu centerda zorluk çıkartırlarsa , birazdan bu olay kimliğini size göndereceğim kanıt için dedi , bir problem oldugunda bu olay kimligini kullanarak hak talep edebilirsiniz dedi

• Hocam eğer öyleyse süper gerçekten. Benim de garanti bitmedi, dışarda tamir zaten 200 en aşağı. Veririm garantisi olur. Ama sanki manager biz yapmıyoruz apple care demişti. internetten imkan varsa bakarlar mı ben yine de sorayım.
  • Cihan hocam sorun görünmüyor jelatinlerini ben söktüm,şöyle ki
    swap ürün kutusuz ithal edilen ürün, genelde distirbutör firmalar extra vergiler vermemek için degisim cihazlarını bu yolla getirtirler yurt dısından para verip aldıgınız sıfır cihazdan bir farkı yoktur. Sadece kutusuzdur,sizin bahsettiğiniz cihaz ise REFURBISHED yani onarım yapılmış cihazdır...
    @Volcano2K arkadaşımız da yazmış daha önce aşağıya ekledim,herkesin iline yarayacak bir bilgi...
    swap zaten kelime anlamı itibarı ile denk bir ürünle değişim anlamına gelir.. yani swap cihazın sizin sıfır aldığınız kutudan çıkan cihazla farkı yoktur.

Factory Refurbished/Refurbished ürün garanti bitmeden cihazda bir arıza tespit edilmesi ile birlikte geri iade edilen cihazın tamir edilip tekrar satışa sunulma durumudur.Bu ürünlerde garanti genellikle kısıtlı gelir 45gün, 90gün gibi.. Factory olayı onarım işleminin üretim fabrikasında yapıldığı anlamına gelir.Çünkü aracı kuruluşlarda kendi servislerinde aynı tamiratı yapıp ürün sunabilmektedirler.

• Bana söylenen bilgi bu şekilde. Apple care ile normal telefonun garantisi çok farklı birşey dedi abd'den bağlanan temsilci. Dünyanın her yerinde geçerli olur dedi , özellikle sordum a1428 modelli iphone 5 de dahilmi dedim evet dedi , dün zorlu centera giden abd cihazlarını geri çevirmişler dedi , normalde çevrilmemesi gerekir ama onların garantisi normal telefon garantisi dedi tekrar söyleyerek apple care çok farklı bir paket dedi
  • Samsung cular görsün , kalite budur .

• quote:

Bana söylenen bilgi bu şekilde. Apple care ile normal telefonun garantisi çok farklı birşey dedi abd'den bağlanan temsilci. Dünyanın her yerinde geçerli olur dedi , özellikle sordum a1428 modelli iphone 5 de dahilmi dedim evet dedi , dün zorlu centera giden abd cihazlarını geri çevirmişler dedi , normalde çevrilmemesi gerekir ama onların garantisi normal telefon garantisi dedi tekrar söyleyerek apple care çok farklı bir paket dedi

Süpermiş hakikaten. Pek internetten nasıl alınıyor anlattı mı ben abd applestoreda baktım şimdi, iphone alırken veriyor. tek başına sepete atılmıyor. Keşke zorluda bu alım sürecini de halletseler ama sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Swap cihaz ince beyaz bir kutu içinde ön ve arka jelatinli olarak kutudan çıkthttp://sndeep.info/en buradan seri No ile baktım cihaz 2014 Şubat ayında üretilmiş.Bildiğim kadarıyla iphone 5 üretimi bitti ama demekdeğişim cihazları için bir kısım üretim yapılmış.

Adamlar zaten ayarlamış

Cihazda problem mi var.

Para iadesi yap

Swap cihaz zeytin ezmesi gibi geliyor bana çürükleri satamıyoz bari püre yapalım

kaç kere swap cihaz aldın da böyle konuşuyorsun? iki kere aldım. jelatinini ben çıkardım. ikisi de gayet güzel çalışıyor halen. sıfır cihaz işte.

• amerika dan alalı bir buçuk sene oldu. sizce değişim yaparlar mı herhangi bir sıkıntı da?

edit : iphone 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 7 Nisan 2014; 11:48:33 >
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Uluslar arasi garanti 1 sene ve bitmis. Paraylada yaptirmaya kalksaniz abd cihazlarina birisi bakmiyoruz diyormus birisi bakiyoruz ama sizin negatif olur.

• Zorlu ya kargolayan biri varsa bana yardım edebilir mi?
    Istanbula gidemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Adamlar zaten ayarlamış

Cihazda problem mi var.

Para iadesi yap

kaç kere swap cihaz aldın da böyle konuşuyorsun? iki kere aldım. jelatinini ben çıkardım. ikisi de gayet güzel çalışıyor halen. sıfır cihaz işte.

Swap cihaz almıyorum

Dağıtıyorum...

• quote:

Cihan hocam sorun görünmüyor jelatinlerini ben söktüm,şöyle ki
    swap ürün kutusuz ithal edilen ürün, genelde distirbutör firmalar extra vergiler vermemek için degisim cihazlarını bu yolla getirtirler yurt dısından para verip aldıgınız sıfır cihazdan bir farkı yoktur. Sadece kutusuzdur,sizin bahsettiğiniz cihaz ise REFURBISHED yani onarım yapılmış cihazdır...
    @Volcano2K arkadaşımız da yazmış daha önce aşağıya ekledim,herkesin iline yarayacak bir bilgi...
    swap zaten kelime anlamı itibarı ile denk bir ürünle değişim anlamına gelir.. yani swap cihazın sizin sıfır aldığınız kutudan çıkan cihazla farkı yoktur.

Factory Refurbished/Refurbished ürün garanti bitmeden cihazda bir arıza tespit edilmesi ile birlikte geri iade edilen cihazın tamir edilip tekrar satışa sunulma durumudur.Bu ürünlerde garanti genellikle kısıtlı gelir 45gün, 90gün gibi.. Factory olayı onarım işleminin üretim fabrikasında yapıldığı anlamına gelir.Çünkü aracı kuruluşlarda kendi servislerinde aynı tamiratı yapıp ürün sunabilmektedirler.

Siz son kullanıcısınız

Ben dağıtıcı

Verdiğim 500 swap cihazdan 70 tanesi 11 gün sonra geri geldi donanımsal sorundan dolayı

2 ile 5 ay sonrasında 10 cihaz geldi

Tamam geri kalan 400 cihazda sorun yok

Bende Apple kullanıyorum

Kendi cihazım da sorun olursa mahkemeye verir konu uzasada swap almam

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.