Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngiltereden aldığım cihazda şimdi garant geçerlimi değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sonunda alıcam 50 dolara bir ekran kendim takıcam. Telefonu o şekilde satıp apple a töbe edicem. Böyle kurumsallık gerçekten olmaz. Tabloya göre benim 1533 modelime avrupada destek var. Türkiyede yok. Ben bu mantığı anlamadım. Tamam frekansı farklıdır. Toplarsın telefonları yollarsın amerikaya.

3 sene önce ipodlarda toplama kararı çıkmıştı. Bilkoma yollamıştık. Onlarda amerikaya yollayıp yeni cihaz vermişlerdi bize.

Bileti aldım ben değil babam gidecek benim işlerimden dolayı. İnşallah bir kolaylık yaparlar. Dün saat 16.23 de mağazayı aradım. Özgür isimli bey bana gelin hiç bir problem yok dedi. Bugünde bakmıyoruz diyorlar.
  • californication_ kullanıcısına yanıt
    Henüz çok tecrübesizler ve yoğunluktan dolayı da yanlış yapabiliyorlar,ilk gün değişim gerektirmeyen cihazları bile değiştirmiş olabilirler ama bence zaten bilet almışsanız bi şansınızı deneyin telefonda bilgi aldığınızı falan söyleyip ısrarcı olun bence..dediğim gibi ilk gün karambole bayağı cihaz değişimi yapıldı.

• O sorgulama sayfasında ki yazan süreleri dikkate almayın derim, 1 yıl üzerinden değerlendiriyor çünkü.
  • Kuzenimin 4Si değiştirmişler amerikadan gelme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degisimlerde sadece cihaz oluyor degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bhsoz

Benim cihaz da sizinki ile aynı kapsamda ve değişti.Genius bitti olarak görünüyor ama Türkiye'de iki yıl garanti geçerli dedi,onarım ya da değişim hakkınız var merak etmeyin.

hocam sizin cihaz zorlu centerda mı dfeğişti sıkıntıı neydi ?

benim telin ekranında yağ lekesi gibi bişi var minik yandan bakınca beyaz sayfalarda belli oluyo
  • hkcanan H kullanıcısına yanıt
    Şu anda Apple Store'un elinde iPhone 5S ekranını değiştirme yetkisi yok, iPhone 5 ve 5C'lerde ekranı değiştirebilirler çünkü onlarda eğer ellerinde yedek parça ve cihaz var ise Apple o izni veriyor. 5S'de ise TouchID olduğu için ve bu parça standart Home tuşuna göre daha bir özel yapıya sahip olduğu için bu izin verilmiyor. Sizin cihazda garantisiz hizmet verememelerinin nedeni zaten parasını versenizde ellerinde aynı model cihaz olmadığı için değişim sağlayamamaları. Forumda Amerikan 4S cihazını değiştiren arkadaş iPhone 4S'lerde dünya genelinde tek model olarak satılması. Arkadaşın cihaz eğer AT&T cihazı değilde Verizon modeli olsaydı onu bile değiştirmeyebilirlerdi

• 6 Aylık iMac in ekranı içinde toz birikmeleri var. Şimdi ben istanbulda değilim kargo ile gönderim yapabiliyor muyuz ?
  • Bugun gittim appe storeye cidden hayran kaldim ve 32 mb hizla o kadar kisi arasinda muazzam hizli neti war hic cikasim
    Gelmedi ..gelelim diger konuya abd den alinan cihazlar haric avrupa dan alinan butun cihazlari bakiyor...ayrica bundan sonra apple cihazlari sadece appstoreden alin derim bitmistir somurucu operatorler ve buyuk tek magzalari...ne genpa ne kvk..artik bitti..tsk apple

• quote:

Orijinalden alıntı: hkcanan

quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Dün 19.30 randevum vardı. 19.15 te ordaydım. Genius masasındakiler kulaklıklı bul dediler. Çekin yapıp masanın biryerine oturmak gerekiyormuş. Bu arada yoğunluktan dolayı randevulara 1,5 saat gecikmeli bakabiliyorlarmış. Çekin yaptıracak birisi bulamadım.
    Bitane kulaklıklı manager buldum 19.30 gibi. Benim öndeki manager'a derdini anlatırken amerika cihazlarına işlem yapamıyoruz gibi birşey duydum. Sıra bana geldi. Benim cihaz amerika. İşlem yapamıyormusunuz dedim. Amerika, İngiltere ve adını hatırlamadığım bir ülke daha cihazlarına bakamıyorlarmış. Bugün 150-160 kişiyi bu yüzden dolayı geri göndermişler. Bu ülkelerle yazışacakmış bu durumu 1-2 hafta içerisinde de onarım ve değişim işlemleri yapılabilecekmiş. Apple sitesinden duyurulacakmış bu durumu.

Fakat ilk mesajda arkadaş değişim yapmış. Bizmi biryerde hata yapıyoruz.

Cihaz kullanıma başlandıktan 3-4 gün sonra durup dururken reset atmaya başladı. Restore sırasında yüklemenin başladığı ilk saniyelerde cihaz reset atıyor. Yükleme kesilip hata vermiş oluyor itunesde.
    Şuan seri numaradan çıkan garanti geçerlilik
    Estimated Expiration Date: February 9, 2015

tamamen şansa denk geldi o durum. birçok kişininki değiştirildi, onarıldı. benimki de abd ve onarılacaktı tammirde sıra çok olunca başka gün gelmemi rica ettiler. gideceğim ama senin yaşadığını yaşama ihtimalim var. umarım düzeltilir bu durum.çok saçma çünkü.

Garantisi varmiydi sizin cihazinizin?

• Garantisi olan arap ülkelerinden alınma a1429 cihaza bakarlar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Şu anda Apple Store'un elinde iPhone 5S ekranını değiştirme yetkisi yok, iPhone 5 ve 5C'lerde ekranı değiştirebilirler çünkü onlarda eğer ellerinde yedek parça ve cihaz var ise Apple o izni veriyor. 5S'de ise TouchID olduğu için ve bu parça standart Home tuşuna göre daha bir özel yapıya sahip olduğu için bu izin verilmiyor. Sizin cihazda garantisiz hizmet verememelerinin nedeni zaten parasını versenizde ellerinde aynı model cihaz olmadığı için değişim sağlayamamaları. Forumda Amerikan 4S cihazını değiştiren arkadaş iPhone 4S'lerde dünya genelinde tek model olarak satılması. Arkadaşın cihaz eğer AT&T cihazı değilde Verizon modeli olsaydı onu bile değiştirmeyebilirlerdi

benim cihazım iphone 5 ve apple storeden alınma ATT veya Verizon değil. garantisi de var. değişmesi de gerekmiyor, ekranı değişecek sadece ve imkanları var. değiştireyim diye götürdü genius sıra var diye başka vakit gelmemi rica etti. Çarşamba gittiğimde hizmet veremiyoruz diyecek ama.

• Degisim olursa, önceden aldigimiz yedegi yeni cihaza yukleyebiliyor muyuz?
    Bir de degisen cihazi normal satilan kutulu olanlardan mi veriyorlar?
  • Selam arkadaşlar 1.5 ay önce vatan bilgisayardan aldığım iphone 5s de en ufak sarsıntıda sim hatası yazısı çıkıyor 2 defa sim değiştirdim yine aynı sorun war sim yuvasına kağıt sıkıştırırsam sorun olmuyor ayrıca sim kart diğer iphone 5s de full çekerken kendi telefonumda 3 diş çekiyor kendim istanbul dışındayım bir yakınıma söylesem apple store a gitse hemen değişir yada tamiri yapılır mı kısacası işlemler uzun mu sürer acaba
  • Amerika cihazı o ya da bu, tek şey bilirim ben:

Değil Apple, tillahı olsun; kapitalist her yerde kapitalisttir!

• orjinal sarj aleti ne kadar?
  • amerikadan getirilen chiazları türkiyedi storede tamir görüyormu?
  • İphone 5 boya atmasi ile alakali degisim alma şansim varmı acaba?

• Amerika A1428 GSM iPhone 5 - garantisi bitti

Garanti bitmeden önce arayıp şikayetlerimi seri numarasına yazdırmıştım.

Değişim durumu ne olur acaba?

Garantisi biten İphone 5 için 730 tl derken ne kastediliyor? 730 tl verince sıfırını mı veriyorlar nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.