Bildirim
APPLE STORE MU , MEDİAMARKT MI ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mar00N
Arkadaşlar salı günü iphone 6 alacağım fakat zorlu center ve akasyada iphone 6 stoğu yok. İnternetten almayacağım gidip elden alacağım. Stok olmadığı için mediamarktdan almayı dusunuyorum. Bir sıkıntı cıkar mı ? Siz olsanız ne yapardınız ? Fikirlerinizi bekliyorum.
Gerekirse 1 yıl bekler Zorlu'dan alırım.
En azından karşında muhattabın olur, Apple faturan, garantin, poşetin olur..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS
quote:
Arkadaşlar salı günü iphone 6 alacağım fakat zorlu center ve akasyada iphone 6 stoğu yok. İnternetten almayacağım gidip elden alacağım. Stok olmadığı için mediamarktdan almayı dusunuyorum. Bir sıkıntı cıkar mı ? Siz olsanız ne yapardınız ? Fikirlerinizi bekliyorum.
Hocam haklısınız fakat mediamarkt da apple garantili satıyor cihazları o bakımdan sormuştum. -
Asla iphone almayacak biri olarak ben olsam zorlu yada akasyadan alırdım.Media markt gibi aç gözlü firmalara para kaptırmazdım -
Forumu takip ediyorsan insanların 6 e 6 plusta karşılaştıkları sorunları okumuşsundur. Ses tuşunun oynaması, ekran sarılığı, kutudan çizik çıkanlar, ölü piksel vs. Alırken bunları iyice kontrol et. En ufak sorunda ellerinde varsa yenisi ile değişim olur. Eğer kontrol etmeden mağazadan çıkarsan sorun olduğu taktirde servis süreci devreye girer. Bazı mağazalar mağazada kontrol etmeden alınsa dahi aynı gün içerisinde sorun olduğu taktirde değişim yapabiliyorlar. Ankara Kentpark MediaMarkt'da telefon reyonundaki görevli öyle söylemişti. Ama sen her halükârda mağazada kontrol et. Onun dışında Apple garantili ürün. 14 gün içerisinde koşulsuz değişim ve havale indirimi dışında AOS'tan almanın avantajı yok. -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam up'lık bir durum yok.
Arkadaş da yazmış zaten. 14 gün meselesi ve havale/tek çekimde indirim haricinde herhangi bir fark yok. İkisi de Apple Türkiye garantili. -
quote:
quote:
quote:
Hocam haklısınız fakat mediamarkt da apple garantili satıyor cihazları o bakımdan sormuştum.
heralde arkadaş binaya girerken
waaaaaay adamda apple poşedi var bak çok zengin
denilmesini istiyor.
kardeşim marka aynı garanti aynı, git nereden alıyorsan al. Apple garantili olduktan sonra istersen muhallenin telefoncusundan al. Zaten bu yüzden apple, apple.
ha teknolojik aletler tamamen şans işi, yarın ölü piksel falan çıksa allah korusun, apple'dan aldığını koşulsuz iade edersin 14 gün içinde yenisini alırsın. Mediamarkttan aldığın için randevu alırsın, yine yenisini alırsın. değişen bişey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 10 Kasım 2014; 15:08:15 >
-
quote:
quote:
14 gun iade edebilme disinda apple store un bir ayricaligi yok
Mediamarkt taki iphone un model numarasi TU/A ise ,yani tr cihaziysa bana en ayakin yerden alirim
Sorun cikarsa da apple store a giderim
Mediamarkttakiler zaten 2 yil apple garantili
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben mediamarktan aldim gecen hafta sikinti verdi telefon ankarada oldugumdan applestore gidemedim premium reseller verdim. 1 haftada yenisi geldi hic bir farki yok istedigin yerden al ama eskiden beri bir apple kullanicisi olarak apple dan almak isterdim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
POŞET
İyiymiş bu ya.
2 hafta koşulsuz iade dışında bir avantajını göremiyorum. Ama tabikide mümkün mertebe Apple Store'dan almak daha iyidir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 13 mü 15 mi
- telefonda arama yaparken dıt sesi gelmiyor
- çift simli iphone kaç ay kullanılır
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- kilitli sim ne demek
- iphone 13 en çok satılan renk
- ios 16 duvar kağıdı
- iphone üretimi durdurulan telefonlar
- 16 pro max renkleri
- ios 18 şarj sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X