Şimdi Ara

Apple store randevu hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yyi günler arkada?lar. ?imdi 1-2 sorum olucak. öncelikle ben 2 adet apple id kullanyyorum. biri türkiye biri amerika üzerinden hesap. amerika hesaby üzerinden randevu alamam diye(belki vermezler diye) tr hesabymdan dün akasya avm apple storedan randevu aldym 10 gün denemeden sonra. ama tr hesaby üzerinden aldy?ym e mailin ?ifresini unuttum hiçbir türlü o maile giremiyorum apple o hesaba mail gönderdi randevuyla ilgili ama hiçbi ?ekilde o hesaba ula?amyyorum. o mail üzerinden app storea telefonda giri? yaapbiliyorum ama outlook üzerinden maileere ula?amyyorum yani. ?imdi bi iki soru var kafamda

1) appleyn yollady?y mailde ne var? yani demek istedi?im o maile bakmadan randevuya saatinde gitsem olur mu önemli bi?ey yazyyomu mailde?
    2) yapacak bi?ey yok diyip tekrar amerika hesabymdan randevu almayy denesem mi zorlu veya akasyadan sorun olur mu amerika hesaby? illa tr mi olmaly?

yardymlarynyzy bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaswa -- 4 Şubat 2016; 14:37:25 >

• O mailde randevu detaylarınız yazıyor ama internet sitesinde yazmayan hiçbir şey yok. O yüzden endişe etmenize gerek yok.
  • stormloader S kullanıcısına yanıt
    peki o randevunun bana ait olduğunu nasıl kanıtlayacağım? aldığım apple id nin iphoneda girilmiş olması lazım dimi sadece başka bişey yok?
  • Bazen sistemde randevunuz gozukmuyor mailden göstermek zorunda kalıyorsunuz. Bana 2 kere olmustu. Bence sıkıntı olabilir halletmeden gitmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Kimliğinize erişebiliyorsanız randevunuzu gösterebilirsiniz. Link burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Bazen sistemde randevunuz gozukmuyor mailden göstermek zorunda kalıyorsunuz. Bana 2 kere olmustu. Bence sıkıntı olabilir halletmeden gitmeyin.

aga halledemiyorum ki amerika hesabımdan yeni bi randevu almayı denesem verir mi?
  • Verdiğim linke tıklarsanız, telefonda App Store'a girdiğiniz şifreyle girip randevunuzu görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormloader

Verdiğim linke tıklarsanız, telefonda App Store'a girdiğiniz şifreyle girip randevunuzu görebilirsiniz.

anladım hocam sağolasın. sorun çıkmaz o zaman inş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.