Şimdi Ara

apple store turkiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Bal gibide ise yarar + zaten Apple Store Turkiye cok yakinda acilacak.

Not:Bu konu daha once cok kez acildi lutfen Arastirmadan Konu Acmayalim

Hocam konu 20 Eylul 2010'da acilmis :)
    Arkadasin biri hortlatmis konuyu dün zannedersem :) :)

hakkaten, tarihe bakmadan yazarsak olacagi bu fail

neyse, Not yazim hukumsuzdur

Kotu oldu ama konunun hortlamasi hocam. Yani ben de yeni bir olay oldu gelisme var gibisinden algilayarak heyecanlanmistim ama bosa cikti heyecan :)

Neyse lafi da acilmisken burdan Apple'a sesleniyorum:
    Duyun artik Türklerin sesini acin su Apple Store'unu bicak kemige dayandi artik :) hem Steve olsa boyle yapmazdi acmisti simdiye bir Store da buraya :):)

• gecen sene 2011 de acılacak deniliyordu bu senede 2012 deniliyor.bu apple store daha en az 5 yıl daha açılmaz
  • yahu arkadaşlar TRde apple store felan yok bilkom ve ortaklarının tükanları var bugün hem fahiş fiyatlara maruz bırakılıyorsak, hem ermenistandan bile sonra apple ürünlerine kavuşuyorsak, kısacası apple ürünleri adına ne kadar sıkıntı çekiyorsak bunun yegane sebebi TR de resmi apple store olmamasındandır ve bu işi 3. şahısların ve ortaklarının yapmasındandır. bilkom böyle yaptığı sürece TRnin adı hiçbir zaman apple ın resmi hizmet verdiği ülkelerin arasına giremeyecektir. o kadar tatlı para kazanıyorlar ki bu yüzden ne yapıp edip TRde herşey güllük gülistanlıkmış gibi gösterip apple a yanlış bilgiler veriyor ve appleın bu ülkede resmi olarak faaliyete geçmesini engelliyorlar.

ayrıca mail atmak isteyenler içinhttp://www.apple.com/support/feedback/ adresinden subject olarak other ı seçip yollayabilirsiniz ben 3 kere yolladım gerekirse 30 kere daha yollayacağım

• quote:

Türkiye'de Apple Store açılacağına dair kaynak nedir?
  • Yillardir birkac aya acilacak hep, kaynak o hikaye bile olabilir. ben acildigini gormeden inanmam. apple konusunda zaten olay hep ayni. soylentilere pek kulak asmamak gerekiyor, cogu birilerinin fantezisi cunki. Imsa toplamaya gelince; 500 bini birakin surda bile 1000 imza toplama sansiniz yok. turkiyede o kadar apple musterisi yok bir kere . Ucuz olacagini dusunenler turkiyedeki %18 kdv ve %25 ozel iletisim vergilerini unutuyorlar sanirim.
  • Ayrıca adamlar bizi 3. Dünya ülkesi olarak tanıyor daha ne Store'u.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belediye encümeni

yahu arkadaşlar TRde apple store felan yok bilkom ve ortaklarının tükanları var bugün hem fahiş fiyatlara maruz bırakılıyorsak, hem ermenistandan bile sonra apple ürünlerine kavuşuyorsak, kısacası apple ürünleri adına ne kadar sıkıntı çekiyorsak bunun yegane sebebi TR de resmi apple store olmamasındandır ve bu işi 3. şahısların ve ortaklarının yapmasındandır. bilkom böyle yaptığı sürece TRnin adı hiçbir zaman apple ın resmi hizmet verdiği ülkelerin arasına giremeyecektir. o kadar tatlı para kazanıyorlar ki bu yüzden ne yapıp edip TRde herşey güllük gülistanlıkmış gibi gösterip apple a yanlış bilgiler veriyor ve appleın bu ülkede resmi olarak faaliyete geçmesini engelliyorlar.

ayrıca mail atmak isteyenler içinhttp://www.apple.com/support/feedback/ adresinden subject olarak other ı seçip yollayabilirsiniz ben 3 kere yolladım gerekirse 30 kere daha yollayacağım

Size hic geridonus yapan oldumu? Bende boyle isyan dolu bir mesaj gonderdim. Gerekirse 100 kere daha gonderirim :)

"Im livin in Turkey and im an Apple user. İ have Apple's products and i love them. But the main problem is that, why there is no Apple store in Turkey. There is a company who gets and sell the apple products its BİLKOM. But they sell Apple products so expensive. For example iphone 4 16gb 's price is about $1200. İs it fair?. İn the USA or other countries , people can buy Apple product very cheaper than me. Please explain me why there is no Apple Store in Turkey and why i have to buy Apple products so expensive from BİLKOM?"

• quote:

Orijinalden alıntı: onrakc

quote:

Orijinalden alıntı: belediye encümeni

yahu arkadaşlar TRde apple store felan yok bilkom ve ortaklarının tükanları var bugün hem fahiş fiyatlara maruz bırakılıyorsak, hem ermenistandan bile sonra apple ürünlerine kavuşuyorsak, kısacası apple ürünleri adına ne kadar sıkıntı çekiyorsak bunun yegane sebebi TR de resmi apple store olmamasındandır ve bu işi 3. şahısların ve ortaklarının yapmasındandır. bilkom böyle yaptığı sürece TRnin adı hiçbir zaman apple ın resmi hizmet verdiği ülkelerin arasına giremeyecektir. o kadar tatlı para kazanıyorlar ki bu yüzden ne yapıp edip TRde herşey güllük gülistanlıkmış gibi gösterip apple a yanlış bilgiler veriyor ve appleın bu ülkede resmi olarak faaliyete geçmesini engelliyorlar.

Size hic geridonus yapan oldumu? Bende boyle isyan dolu bir mesaj gonderdim. Gerekirse 100 kere daha gonderirim :)

"Im livin in Turkey and im an Apple user. İ have Apple's products and i love them. But the main problem is that, why there is no Apple store in Turkey. There is a company who gets and sell the apple products its BİLKOM. But they sell Apple products so expensive. For example iphone 4 16gb 's price is about $1200. İs it fair?. İn the USA or other countries , people can buy Apple product very cheaper than me. Please explain me why there is no Apple Store in Turkey and why i have to buy Apple products so expensive from BİLKOM?"

apple mail yoluyla yapılan görüş niteliğindeki bildirimlere geri dönüş yapmaz ha örneğin bir yanlışlık sonucu aldığın bir app nedeniyle fazla ücret vs kesmişlerse yada somut bir haksızlığa uğramışsan mutlaka geri dönüş yapıyorlar ama dediğim gibi dilek öneri babındaki gönderilere yapmıyorlar ancak kesinlikle değerlendirmeye alıyorlar ondan emin olabilirsin

• tr de apple store var ama gene de pahalı kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: diedona

tr de apple store var ama gene de pahalı kardeşim

Turkiyede Apple store yok, onlar Reseller Magza...
  • tşk ederim uyardığın için
  • Konu eski ama iTunes'a TÜRKÇE geldi demekki şimdi mail yağmuruna tutarsak seneye Apple Store açılır Trükiyede
  • quote:

hocam iPhone 4S çıktı 1. postada yokuz 2.postada yokuz 3. postada yokuz.. adamlar bize güvenmiyorki neden gelip açsınlar türkiyede bir ofis.. şimdlik olanaklık gözükmüyor çoook ilerde belki..

eylül 2010da ofis kiraladı demişsiniz hala açılmadığına göre 1 yıldan beri boşuna kira mı veriyor

geçiniz efendim bunları yalan haber onlar kulaktan dolma şeyler..

• quote:

Orijinalden alıntı: prooge

quote:

hocam iPhone 4S çıktı 1. postada yokuz 2.postada yokuz 3. postada yokuz.. adamlar bize güvenmiyorki neden gelip açsınlar türkiyede bir ofis.. şimdlik olanaklık gözükmüyor çoook ilerde belki..

eylül 2010da ofis kiraladı demişsiniz hala açılmadığına göre 1 yıldan beri boşuna kira mı veriyor

Eylül 2010 da öyle bir yazım yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

pardon o zaman hocam :) ama diyenler olmuştu kiralandı falan diye..

• yıllar önce mcdonalts tan yemek aldıktan sonra fişe bakmıştım; "emre gıda" gibi bir şey yazıyordu.. sonradan bir arkadaşım söylemişti, türkiye de "mcdonalts" diye bir dükkan açılamıyormuş, "mcdonalts ürünlerini satan bir X dükkanı" açılabiliyormuş.. aynı vw satan bayiin "doğuş", honda satanın "çiftkurtlar" olması gibi.. sanıyorum istanbul metro city de toshiba yetkili mağazası da var, ancak kağıt üzerinde o da "toshiba ürünlerinden sorumlu bir X dükkanı" .. o yüzden doğrudan apple ın gelip, "apple store" açması mümkün mü bilmiyorum.. sanırım yine bir türk firmaya isim haklarını verip, onun üzerinden devam etmesi lazım..

buraya kadar yanlışsam bile umutlarınızı bir daha kırmak istemem ama çalışan türk olduktan sonra, bozulan cihazlar yine türk servislerine gittikten sonra, eşşek gibi ödediğimiz depremzedeye gitmeyen deprem vergilerimizden sonra, bir de gerekirse gırtlağındaki lokmadan vazgeçip iphone alan olduktan sonra değil apple store, steve jobs gelse değiştiremez yediğimiz kazıkları..

• quote:

quote:

quote:

quote:

pardon o zaman hocam :) ama diyenler olmuştu kiralandı falan diye..

Ama haklısın 2010 yalan, kim yazmışsa iyi sallamış

• tepkimizi mutlaka göstermemiz lazım yurt dışında 1200 1300 tl ye satılan ip4 türkiyede 2000 lira böyle olmamalı türkiyedede app store açılmalı ve iphone larımızı paşa paşa ucuz fiyatlardan almalıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviJeaNss

tepkimizi mutlaka göstermemiz lazım yurt dışında 1200 1300 tl ye satılan ip4 türkiyede 2000 lira böyle olmamalı türkiyedede app store açılmalı ve iphone larımızı paşa paşa ucuz fiyatlardan almalıyız

650 dolara yurt disinda vergisiz satiyor olsa; +1 yil care pack ile 750 dolar eder (apple ek garantiyi parayla satiyor, turkiyede minimum 2 yil oldugu icin de uzerine 100 dolari da ekle) , gumruk, kdv, ozel iletisim derken %50 den fazla vergi . etti mi sana 1125 dolar . o da sana eder mi 2025 TL . apple yurt disi ile ayni fiyattan satmak istese bu fiyattan vermesi gerekmez mi ? yurt disindaki fiyati istiyorsunuz da; bizdeki vergiler ile mumkun mu zannediyorsunuz?
  • yahu neden umursasın ki adamlar düşünsenize: sonuçta Apple istediği parayı kazanıyor, ithalatçılar kazanıyor, operatörler kazanıyor. sonuçta son kullanıcı hariç herkes kazanıyor. çünkü cihazlar 5 katı fiyatlandırılsa da satılıyor.

ayrıca Apple kendi başına bu pazara girse daha fazla kazanmayacak ki. yine aynı parayı kazanacak. algısı vergisi, mevzuatı vs vs vs bi sürü şeyle uğraşıcak. niye uğraşsın. İsterseniz 10 milyon mail atın, tınmazlar.

Bu elektronik işinde büyük firmalar var arkadaşlar. İşler nasıl yürüyor bilenler bilir. Birileri yukarıdan "hop" dedi mi akan sular duruyor.

Bakın size bir örnek vereyim. Çok yakın bir arkadaşım bir elektronik mağazasına sahip. Sürekli bilinen elektronik markalarıyla kampanya yapmaya çalışıyor. Fazla adetli alarak bazı ürünlerde özel fiyat yayınlıyor.
    Sonra ne oluyor biliyor musunuz? Hepsiburada ya da Vatan gibi büyükler hemen ithalatçıyı arıyor, diyor ki "o firma fiyatları çok düşürdü, ona söyle hemen fiyatları artırsın yoksa biz artık senden mal almayız" diyolar. Bu baskı altında fiyatlar tekrar yükselmek zorunda kalıyor.
    Olan bize yani müşteriye oluyor.

Uzun lafın kısası, bu Apple pastasından o kadar büyük pay alanlar var ki, Türkiye'ye Apple Store girmesini kesinlikle istemezler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.