neden türkiye de de apple store olmasın.ortak ingilizce bir metin hazırlayıp apple ı mail yağmuruna tutalım.yoksa daha çok kazık yeriz apple ürünlerinden.
aynen hemen mail bombardımanı yapalım yeterrr yediğimiz kazıklar. hatta 1 kişi 10 farklı mailden atarsa daha etkili oluruz :D
Kesinlikle katılıyorum da kim hazırlayacak maili
quote:
Orijinalden alıntı: fndacil
Kesinlikle katılıyorum da kim hazırlayacak maili
Telefon edin, dilekçe yazın postalayın. Daha etkili olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Zuko
Alıntıları Göster
apple zaten ist den ofis kiraladı bildiğim kadarıyla yakında faliyete girecek. apple turkiye
quote:
Orijinalden alıntı: Zuko
Alıntıları Göster
Tr'de onlarca apple store var zaten
quote:
Orijinalden alıntı: CandyD.
Tr'de onlarca apple store var zaten
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bende merak ediyorum neden Türkiye de Apple Store yok,şöyle bir baktığımızda olmayacak ülkelerde var olacak ülkelerde yok gibi?
quote:
Orijinalden alıntı: mrhusnu
Arkadaşlar bende merak ediyorum neden Türkiye de Apple Store yok,şöyle bir baktığımızda olmayacak ülkelerde var olacak ülkelerde yok gibi?
Alıntıları Göster
uppppppppppp
quote:
Orijinalden alıntı: bildiginsan
uppppppppppp
Alıntıları Göster
Yanlıs hatırlamıyorsam İstinye Park'ta var ancak emin değilim!
quote:
Orijinalden alıntı: saredsa
Yanlıs hatırlamıyorsam İstinye Park'ta var ancak emin değilim!
Alıntıları Göster
var mı yok mu yoksa hazırlayın mail atalım bizde
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
var mı yok mu yoksa hazırlayın mail atalım bizde
Alıntıları Göster
Ondan önce Türkçe iTunes için e-posta atmamız lazım o kadar dil destekliyor ama Türkçe yok utanıyorum o kadar dilin arasında Türkçe'yi göremeyince.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Ondan önce Türkçe iTunes için e-posta atmamız lazım o kadar dil destekliyor ama Türkçe yok utanıyorum o kadar dilin arasında Türkçe'yi göremeyince.
Alıntıları Göster
nereye e mail atıcaz ki bi adresleri yok gibi sitede göremedim
quote:
Orijinalden alıntı: gopgop
nereye e mail atıcaz ki bi adresleri yok gibi sitede göremedim
Türkiyedekiler apple premium reseller. Store değil.
quote:
Orijinalden alıntı: gkkt
Türkiyedekiler apple premium reseller. Store değil.
Alıntıları Göster
Katılıyorum bence de açmalılar
quote:
Orijinalden alıntı: ucubemert
Katılıyorum bence de açmalılar
Alıntıları Göster
North American Corporate Contacts United States
Apple Enterprise Sales (877) 412-7753 Apple Financial Services (800) APPLE-LN (800-277-5356) Apple Government Sales (877) 412-7753 Apple Promotions/Rebates (877) 4-APL-PROMO (877-427-5776) Apple Media Helpline (408) 974-2042 Apple Software Upgrade Center (888) 840-8433 Apple Store (Consumer and Education Individuals) (800) MY-APPLE (800-692-7753) Apple Store (Education Institutions) (800) 800-2775 Apple Store (Small Business) (800) 854-3680
quote:
Orijinalden alıntı: wizardofGB
North American Corporate Contacts United States
Apple Enterprise Sales (877) 412-7753 Apple Financial Services (800) APPLE-LN (800-277-5356) Apple Government Sales (877) 412-7753 Apple Promotions/Rebates (877) 4-APL-PROMO (877-427-5776) Apple Media Helpline (408) 974-2042 Apple Software Upgrade Center (888) 840-8433 Apple Store (Consumer and Education Individuals) (800) MY-APPLE (800-692-7753) Apple Store (Education Institutions) (800) 800-2775 Apple Store (Small Business) (800) 854-3680
Alıntıları Göster
Türkiye'de Apple pazarından öncelikle 3 telefon operatörü, sonra bilkom, sonra da diğer büyük firmalar bu kadar pay alırken isterseniz 1 milyon mail atın işe yaramaz.
quote:
Orijinalden alıntı: cholonya
Türkiye'de Apple pazarından öncelikle 3 telefon operatörü, sonra bilkom, sonra da diğer büyük firmalar bu kadar pay alırken isterseniz 1 milyon mail atın işe yaramaz.
Alıntıları Göster
Bal gibide ise yarar + zaten Apple Store Turkiye cok yakinda acilacak.
Not:Bu konu daha once cok kez acildi lutfen Arastirmadan Konu Acmayalim
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
Hocam konu 20 Eylul 2010'da acilmis :) Arkadasin biri hortlatmis konuyu dün zannedersem :) :)
quote:
Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
Hocam konu 20 Eylul 2010'da acilmis :) Arkadasin biri hortlatmis konuyu dün zannedersem :) :)
hakkaten, tarihe bakmadan yazarsak olacagi bu fail