Şimdi Ara

Apple Store Türkiye'den Alışveriş Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 5s aldım 2. gün elimdeydi. onda bi sorun olmadı.

bide kılıf alayım dedim. 3 gün teslim süresi görünüyor ama bugün 9. gün hala gelmedi. bunların call center'ları Almanya'daymış, arıyorum derdimi anlatmaya çalışıyorum, öyle böyle derken anlaşıyoruz, bikaç tatlı söz, yapıcaz efendim, listeye aldık, sorunu şuraya bildirdik, bilmem ne, ama yok kardeşim hiçbir şey olmuyor. kıçı kırık bi kılıf göndereceksiniz. parayı da peşin aldınız. altyapını sağlam yapmadan sen niye bu işe giriyosun kardeşim. buraya da yazıyorum. her yere de yazıcam. hatta Apple'a bile yazıcam.

• hala gelmedi yazmışım ama , bırakın gelmesini, daha ödeme bekliyor diyor. ödemeyi aynı güğn havaleyle yaptım. havaleye alışveriş kodunu yazdım. yani benden istenen herşeyi yaptım. Apple'ı da kendinize benzetmişsiniz ne diyim...
  • Kendiniz derken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • koca şirketi 3. sınıf alışveriş sitesine çevirmişler. artık kim aldıysa distribütörlüğünü, kendilerine benzetmişler.
  • Evet, bugün 26 Aralık Perşembe. Yani tam 2 hafta oluyor Apple Store'dan iphone 5s kılıfı siparişi vereli. 3 günde teslim dedikleri mal için 14 gündür bekliyorum. Adamları 2 kere aradım. İki ayrı operatörle konuştum. iki kez dekontumu istediler. sipariş numaramı aldılar. 3 gün önce "bi karışıklık olmuş hemen muhasebeye iletiyoruz" dediler. ve sonuç..... halen "Bekleyen Ödeme" diyor siparişim için.

Asıl sorun ne biliyor musunuz? iphoneum çizildi.

Sinkaflı küfürler yolluyorum kendilerine kucaklar dolusu...
  • sitede canlı destek var bide onlarla görüş benin ertesi gün gelmişti kılıfı merak ediyorsan süper alttaki delikler telefonla birebir oturuyor vede telefonun çizilmesi imkansız
  • Ayın 12'sinde verdiğim sipariş için 16 gün geçti. 3 gün önce yine arayıp görüştüm Apple Türkiye'yle. Yine aynı şeyler, dekont istediler, sipariş no, ama nafile. Şimdi aradım, haftasonu çalışmıyolarmış. pazartesiyi bekliycez mecbur.

ilginç bir şekilde, telefonumun çizildiğini söyleyince "hemen değiştirelim beyefendi" dediler. dedim siz bi kılıf gönderemediniz, değişimi kim bilir ne kadar sürede yaparsınız? tek istediğim kılıfın gelmesi. ama yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • caymana C kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile size telefon gönderiyorlar.Gelen kurye size yeni cihazı teslim edip eskisini veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.