Şimdi Ara

APPLE STORE UN BEATS TE YAPTIĞI BÜYÜK İNDİRİM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maxıs

http://store.apple.com/tr/product/HB932ZM/A/beats-tour-kulak-içi-kulaklık?fnode=3d

Linkteki ürünü satın aldım bakalım 5 S in kendi kulaklığı ile arasında ne boyutta bir fark var.

Ciddi bir fark olacağına eminim, güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://store.apple.com/tr/product/HD025ZM/A/beats-studio-kulak-üstü-kulaklıkları?fnode=3d Bu kulaklığı turkcell mağaza indirimi ile 250 ₺ daha ucuza almıştım
  • yuh be kulaklık fiyatlarına bak
  • En iyi beats kafa üstü modeli $150'lik audio technica m50 kadar iyi sese sahip değil.

Kuakici de aynı. Beats su an moda kulaklığı, ses kalitesini verdiginiz para oranında beklemeyin. Derdiniz sesse shure, westone, audio technica gibi markalara bakın.

• Acaba fiyatını hak ediyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce kullandığım bir marka ancak benim için gereksiz harcama kategorisinde kulaklık ve türevleri. Fakat Apple bünyesinde olmasın iPhone için umut vermiyor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

En iyi beats kafa üstü modeli $150'lik audio technica m50 kadar iyi sese sahip değil.

Kuakici de aynı. Beats su an moda kulaklığı, ses kalitesini verdiginiz para oranında beklemeyin. Derdiniz sesse shure, westone, audio technica gibi markalara bakın.

Belki eski nesiller için doğrudur fakat yeni modeller sizin kulaktan dolma ya da fanların yazdıkları şeyleri okumanızdan daha fazlasını içeriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Bir kulak içi kulaklığa 250 TL vermek çok mantıksız. 100 -150 Liraya kadar bir sürü model var daha iyi daha kaliteli.

doğrusun. Schineder marka çok da güzel kulaklıklar var , 379 tl kulakiçi iyi fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

quote:

Bir kulak içi kulaklığa 250 TL vermek çok mantıksız. 100 -150 Liraya kadar bir sürü model var daha iyi daha kaliteli.

doğrusun. Schineder marka çok da güzel kulaklıklar var , 379 tl kulakiçi iyi fiyat.

Herkesin bir fanlığı var fakat bunu bu konuya dökme ihtiyacı nerden geliyor onu anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: clocky

quote:

quote:

Herkesin bir fanlığı var fakat bunu bu konuya dökme ihtiyacı nerden geliyor onu anlamadım.

bnm bi fanlığım yok clocky.

• 100 liraya Urbanears Plattan varken Beats Solo HD'ye anca 200, belki 250 TL veririm.

• Bu indirimliyse gerçeği kim bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: klinikeczacı

Bu indirimliyse gerçeği kim bilir

Bilmek istediğin varsa indirimsiz halini yazarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

100 liraya Urbanears Plattan varken Beats Solo HD'ye anca 200, belki 250 TL veririm.

Ikinci eli o kadar zaten alırsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki schineider

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki schineider

hiç bir ürününü kulanmadım, alsam ondan alırdım dedim sadece neyse uzatmanın anlamı yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki schineider

hiç bir ürününü kulanmadım, alsam ondan alırdım dedim sadece neyse uzatmanın anlamı yok.

Evet polemik olmasın lütfen

• Bu coplere bu paralari verecegenize gidin buyuk Migroslarda satilan 35 liralik kulakliklardan alin daha iyi ses kalitesi alirsiniz ve 300,400 liraniz da cebinizde kalmis olur

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Bu coplere bu paralari verecegenize gidin buyuk Migroslarda satilan 35 liralik kulakliklardan alin daha iyi ses kalitesi alirsiniz ve 300,400 liraniz da cebinizde kalmis olur

Bu çöpler zaten 35 tl lik bütçesi olanlara hitap etmiyor bilmem farkındamısınız :) ? Size Migros kulaklıklarıyla keyifli dinlemeler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Bu coplere bu paralari verecegenize gidin buyuk Migroslarda satilan 35 liralik kulakliklardan alin daha iyi ses kalitesi alirsiniz ve 300,400 liraniz da cebinizde kalmis olur

Bu çöpler zaten 35 tl lik bütçesi olanlara hitap etmiyor bilmem farkındamısınız :) ? Size Migros kulaklıklarıyla keyifli dinlemeler.

Muzikten,ses kalitesinden ve kulakliklardan biraz anlayan herkes Beats kulakliklarin piyasadaki 50-60 liralik kulakliklarla (Solo HD ve HD 2 icin bu soylediklerim) ayni kalitede oldugunu bilir.

Kendim bir '' Audiophile '' degilim ama Beats Solo'dan tut Sennheiser,AKG,Grado,Bose ve bir kac tane de ust duzey Sony kulaklik - headset kullanmis birisi olarak,Beats urunlerinin 5 kurus etmeyecegini tarafsiz bir sekilde soyleyebilirim.Bu urunlere yuzlerce dolar para sayip da 2 yil kullanabilmis birisini tanimiyorum.

Benim 35 liralik kulaklik kullandigimi ima eden bir yazi yazmissiniz ki aslinda haklisiniz.35 liralik bir philips de var bende ve internette 200 dolara satilan ve '' bum bum bum '' sesinden baska bir ses cikaramayan Solo HD'den 1000 kat daha kaliteli ses veriyor.

Normalde kullandigim kulakliklar ise (birisi zaten imzamda var)

http://www.amazon.com/AKG-K550-Closed-Back-Reference-Headphones/dp/B005CNR7B0/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1408710112&sr=8-10&keywords=AKG

http://www.amazon.com/AKG-K545-BLK-Studio-Quality-Closed-Back/dp/B00E89ASQK/ref=sr_1_45?ie=UTF8&qid=1408710152&sr=8-45&keywords=AKG+K

Ozellikle ilk linkteki cihaz 2012 yilinda What Hi-Fi en iyi kulaklik odulu kazanmistir.

Beats kulaklik kullanmak Armani saat takmak gibidir.Sadece ismi var ama ici bostur.Insanlari yanlis yonlendirmeyin.Az buz paralar degil bunlar.Kulakliga verebilecek 500 lirasi olanlar gidip bu isin erbabi,yillardir bu hizmeti veren,urunler cikaran markalari tercih etsinler.Beats kulakliklar su haliyle sadece ve sadece bir moda aksesuari olabilirler onun disinda 5 kurus etmezler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.