Beats kulaklık 1 sene önce aldım ve onu da bozdum ,bir daha vermem o kadar para kulaklığa dedim,ayrıca çok da ucuz değil halen.
quote:
Orijinalden alıntı: BekirTemel
Beats kulaklık 1 sene önce aldım ve onu da bozdum ,bir daha vermem o kadar para kulaklığa dedim,ayrıca çok da ucuz değil halen.
Helal hangi modelidi nasıl bozdunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: clocky
quote:
Orijinalden alıntı: BekirTemel
Helal hangi modelidi nasıl bozdunuz ?
Alıntıları Göster
pek indirim gözükmüyor
clockyC
kullanıcısına yanıt
Beats tour modeliydi,kulak içi kulaklıkları sevdiğim için hiç düşünmeden aldım 500 küsüre ama sanırım su sıçrattım kulaklığa halen emin değilim ama en büyük ihtimal oydu ve bir tanesi sesi normal şekilde verirken diğeri kısık ve derinden geliyormuşçasına bir ses vermeye başladı bende vedalaşmak zorunda kaldım evvela ürünün performansından memnundum arama kontrolcüsü vesaire de vardı baya işimi gördü yani
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Fiyatlar fena değil aslında. Ortalama bir müzik dinleyicisi için fazla olabilir ama ayrıntıyı sevenlerin ayırabileceği bir bütçe bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Twenty.One.Pilots
Fiyatlar fena değil aslında. Ortalama bir müzik dinleyicisi için fazla olabilir ama ayrıntıyı sevenlerin ayırabileceği bir bütçe bence.
Alıntıları Göster
Her biri çöp.En azından iPhone-iPod-iPad Mac vs. ile kullanmak için.
Çünkü iTunes'dan inse bile her şarkı 15mb en fazla (3-4 dk lık şarkılar) istediği kadar "Mastered For iTunes" yazsa bile.
Tabii ben iTunes'den aldığım şarkılarımı iPhone'um ile Earpods'larımla dinlediğimden memnunum.
Ama eğer audio ürünlerine bu kadar para yatırılacaksa,PonoPlayer tarzı bir Hi-Fi oynatıcısı alınmalı ki değsin.
Neyse ki yeterli parayı toplamışlar.Çıktığı gün alıyorum iPod killer
Wow kickstarter i biliyorsunuz :)
Wow klavyen var
Apple'ın beatsi aldığını düşünürsek ve profilinizi incelediğimde kendi içinde çelişen biri olduğunuzu farkettim. Evet bu arada klavyem var apple wireless hemde :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Verre
quote:
quote:
Çünkü iTunes'dan inse bile her şarkı 15mb en fazla (3-4 dk lık şarkılar) istediği kadar "Mastered For iTunes" yazsa bile.
Tabii ben iTunes'den aldığım şarkılarımı iPhone'um ile Earpods'larımla dinlediğimden memnunum.
Ama eğer audio ürünlerine bu kadar para yatırılacaksa,PonoPlayer tarzı bir Hi-Fi oynatıcısı alınmalı ki değsin.
Wow klavyen var
Apple'ın beatsi aldığını düşünürsek ve profilinizi incelediğimde kendi içinde çelişen biri olduğunuzu farkettim. Evet bu arada klavyem var apple wireless hemde :)
Ayrıca Ferrari severim ama Fiat'tan nefret ediyorum (skoda ve seatla kıyaslarsak da) .Aynı şey
Vaay Eppıl Wieellis Kiybördü var
quote:
Orijinalden alıntı: Götterfunken
quote:
quote:
quote:
quote:
Wow klavyen var
Ayrıca Ferrari severim ama Fiat'tan nefret ediyorum (skoda ve seatla kıyaslarsak da) .Aynı şey