Yapacak bir şey yok. Arkadaşların dediği gibi apple insaflı davranmış kur farkını düşük tutmuş. Telefon fiyatının yarısından çoğu vergi, kalanı döviz kuru. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple Türkiye'den dolar zammı! iPhone fiyatları uçtu (4. sayfa)
-
-
Dolarla mı maaş alıyorsunuz? Dolarla işiniz mi var? At izi it izi...
-
2023 de iPhone'lar 1000 TL'ye düşecek. Nerden mi biliyorum? BEN EKONOMİST'İM.
-
Olayların farkındayız. Kendini farklı sanma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dünyada yüksek gelir + Black Friday indirimleri olurken Türkiyede her yıl sürekli "bindirim" oluyor. Böyle bir rezillik olamaz...
Resmen talihsizlikler ülkesi
-
Türkiye'de iphone almak mantıksız artık.
60hz telefonu bile 18bin liraya satıyorlar..
120hz cihaz 27bin TL... O paraya birden fazla Android telefon alınır zaten.
720p LCD iphone 11.000 yuh
-
Bu ürünün satıcı sınıfı belli ilk önce kendi gelirine bakacaksın ondan sonra zam geldi şu kadar oldu diye sitem edeceksin.
Iphone düşük bütçeli telefon satacağım demiyor.Git Çin markalı telefonlara yönel.
-
Bahtimi talihimi seviyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amerika'da 500-600 dolar bandında satılan S20FE Snapdragon modelinin 6000 liraya satıldığı yerde 500 dolarlık iPhone 11'in 11000 liraya satılması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zam Zam Zam
Durmak yok yola devam
-
Zam değil!! fiyat güncellemesi yapıldı. Artık bu yapılanları zam kelimesi ile açıklamanın bir manası yok şahsen hadi geçin Apple'ı android orta seviye 720 işlemcili telefonların bile fiyatları 7k olmuş artık şaşırmıyorum sinirden gülüyorum
-
Pahalıya aldığımız telefonlara sevinir hale getirdiler. 1 hafta önce bi telefona 18bin mi verilir diyenler şimdi iyiki almışım 20bin olmuş diyor. Berbat halimize bile şükretmeyi öğretir bu iktidar, bravooo
-
23Binlik iphone'u bir asgari ücretli yemeden içmeden 8,2 ayda alabiliyorken bir Amerikalı bir asgari ücret ile 2-3 tane bu telefondan alabiliyor. işte alım gücü dedikleri şey budur. demek ki neymiş? ülkemiz uçmuyor tam tersine batıyormuş.
-
Sanki onlar artmayacak seni trol seni boş yapma buraya gelip yorum yapma yüzsüzlüğünü kendinde bulman çok garip troller böyle konulardan uzak duruyor diye biliyordum :) ayçicek yağı da artıyor 5 litresi 90 liradan 150 liraya çıktı ona nasıl bi lafın var acaba?? yoksullaşıyoruz artık anla ve takım tutar gibi partiyi savunma sadece ben değil sende yoksullaşıyorsun be adam hadi sen bi yerlerden nemalanıyo olabilirsin ama şu yoksullara yada başkalarınada mı üzülmüyorsun senin tuttuğun parti yada düşünce kazandığı sürece insanların ne hale düştüğü önemsiz mi yani? bu telefonları zenginler değil orta kesimde alabilirken artık onlarında boyunu aşıyor telefon yahu bu nasıl bi bitik zihniyete sahipsiniz ki bunların zenginlerin ulaşabileceği ürünler olduğuna inanıp bu lafları söyleyebiliyorsun artık böcekten farksız geliyorsunuz düşünün arkadaş düşünün insansınız böcekten farkınız olsun
-
İphone 13 128 ile iphone 13 pro 128 arasındaki makas 4000 liradan 5000 liraya çıkmış, neden acaba böyle bir şey yaptılar iphone 13 128 alanlar 1000 lira zarar ettiler makas 1000 lira arttığı için keşke pro alsaymışım,düz 13 modeline 3000 zam yansıtmışlar
Kaç senelik iPhone 11 11k TL olmuş. İnşallah daha beter oluruz. Görürsünüz bu zam diğer telefon fiyatlarına da fahiş şekilde yansıyacak. Elinizdeki cihazlara sahip çıkın.
-
Konu dışı olacak ama bu iphone bedava verseler kullanılmaz.küçuçük ekran,iki saate bir telefonu şarja tak,akıl işi değil
Kim dedi bunu hergün daha cok zenginlesen reisi cumhurumuz mu? bu gurur hepimizin 😬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X