gidiyim de iphone 7min bataryasını değiştireyim. belli ki en az 2 sene daha kullanacağız. |
Apple Türkiye'den dolar zammı! iPhone fiyatları uçtu (6. sayfa)
-
-
geçen ay 7 ye aldım 11 i şaka gibi cidden
-
Fiyatlara bak cidden şaka gibi çok fena şahlandık gidiyoruz tutabilene aşk olsun. Artık telefon, bilgisayar, araba, ev almak hayal oldu...
-
Bunun suçlusu akp hükümetidir, apple değil.
-
Bu millete mustehak diyorlar, ulan ben dahil aklı selim nice gençlere olan oluyor ! Acilinden en yakin partiye oyları birlestirmek lazim. Ama en yakin hangisiyse. Bundan kötüsü olamaz yaa !
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
40. Yaş günümde iphone 14 alayım diye hayal kuruyordum, üzdü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haplanınca hapçılar, tinerciler de tineri çekince uçuyor hocam... biz hangisiyiz ?
-
kestim baba... kestim dede...
kestim baba... kestim dede.............
-
hocam bizim eve iki maaş girmiyor ama benim bu teleforu almak gibi bir zorum yok, alabilenler alsın...
-
bravo hocam ne mutlu sana....
-
en son iphone 6 kullandınız galiba?
-
evet dün hepsiburada da gördüm o modelin snapdragonlusunu; s10 plus modelini seviyordum fiyatı 9 bin olunca bu telefonu almak daha mantıklı gibi geldi ama sıkıntı şurada telefona verecek 6 bin tl yok :)
-
Bir gün öncesi siparişimi iptal ettiler. Şimdi zamlı fiyata sipariş açtılar. Allah beşanı versin apple
-
Arkadaşlar şahlanırken attan düştüm heralde, halimiz perişan
Dolar zammı falan ortada yok. TL düşüşü zammı denir buna olsa olsa. Yani sebep TL nin düşmesi gayet de bütün dünya farkıbda bunun. Bir siz mi bilmiyorsunuz?
Dolar zammı dediginiz dolar dünya genelinde yükselirse olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 27 Kasım 2021; 0:45:1 >
Adina da "demokrasi" diyorlar.
Celal Sengorun bir aciklamasi vardi Su anda bulamadim ama demokrasiyle ilgili bir sozu vardi. Isvec gibi okumus ulkelerde gecerlidir demokrasi... Bizim gibi ulkelerde farkli bir ismi vardi onun
Bizde anca cikar telefonunu demesini bilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 27 Kasım 2021; 0:47:19 >
Euro olarak dogru
Yalniz apple'a kalan para gercekte bundan daha az
% 98 vergi var su anda telefonlarda.
Kaba hesap 100 dersek ona yani telefona verdiginiz paranin yarisi vergi. Kalan yarisini euro'ya bölersek apple a düşen o kadar oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 27 Kasım 2021; 1:22:20 >
Aplle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 31 Mayıs 2022; 15:14:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X