Güncelleme alınca ne mi oluyor, pardon android tayfanın %80'inin güncelleme yapmadığını ve güncellemelerin ne işe yaradığını bildiğini unutmuşum. Lütfen mazur gör beni :) |
Apple Türkiye'den dolar zammı! iPhone fiyatları uçtu (10. sayfa)
-
-
Ya bırak Allah aşkına, bir tane güncellemede de oh be iyi ki bu geldi dediğimi hatırlamıyorum. Ana konuda takılanların hala çoğu 14.xx sürümünde takılıyor.
Not: Güncellemeye meraklı Samsung 21 Ultra sahibi varsa garantisi devam eden iPhone 11'imle takas konuşabiliriz. Güncelleme ile kendinizden geçeceksiniz..
Edit: 2015 yılındaki 6S ile mutlu bir arkadaşmışsın sen. Samsung Note 5 2015 yılında yayınlandı. Kendisi hala evde ve çalışmakta. Samsung Note 5 güncelleme almamasına rağmen 6S'den çok çok daha hızlı ve kullanışlı bir telefon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 28 Kasım 2021; 22:44:10 > -
Ekmek 10 lira olunca olunca gelir kafası merak etme :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ameriganın israilin oyunu bunlar yigenim
-
33 Ay taksit yapıyor pro için
Türkiye ye Amerikan askeri ırak libya girdiği gibi Türkiye girse demokrasi getireceğiz diye ellinde çiçekle bu duruma bunlar gibi sevinenler karşılayacak Dolar 1.25 de sevmediniz ak parti bittik gittik diyordunuz imf ile ülkeyi ipotek altına alan imf gibi dış güçlerin yükseltdiği Dolar zamanı da sevmediniz ne diyor cehape biz ak parti
Dünyanın en iyi hizmetini de yapsa desteklemeyeceğiz aynı kafa aynı nota
-
Dolar yada pahalılık Bu ülkeyi götürmez 1 Dolara ülkeyi Düşmana teslim etmek ülkeyi elden götürür Suriyeliler gibi dağıldığımızda bu ülke elden gittiğinde kimse bizi istemez kurda kuşa yem olursunuz Ülkeme Dolar ile hainlik edip sevinecenize dolar istifleyecenize Dolarları bozdurup ülkeye katkı sağlayın başka Türkiye yok Akıllı olun Amerika size demokrasi getirmeyecek yanlız bunu libyada suriyede ırak da görüyoruz Ak parti Recep Tayyip Erdoğanı çok ararsınız çok
-
A0 Türkçe
Bugünleri tahmin ederek iki hafta öncesinden satın almıştım. Hafta sonu olmasına rağmen kargoya veriyoruz diye sms de geldi. Şu an en az 5k fiyatı artmış. Ne diyeyim, ekonomi çok iyi
-
Birincisi; belliki trollsün. Ama bir şeyi merak ettim. Yazdığın şeyi okuyor musun hiç? Yani şimdi ben yazdığın bu şeyimsi cevaptan tam dördüncü okuyuşta birkaç şeyi anladım sadece. Türkçe çok güzel bir dil ama öğrenmen gerekir.
İkincisi; Amerika, Irak'a girdiğinde Amerikan askerleri için dua ediyorum diyeni zaten biliyorsunuzdur. Ve de aynı kişinin, Irak tezkeresi için diretip, meclisten geçmeyince hayal kırıklığına uğradığınıda biliyorsunuz.
Suriye savaşı çıkmadan bir iki sene önce, buralarda tarım yapılacak bahanesiyle sınırlardaki mayınları temizleyen muhalefet değildi. Sizin desteklediğiniz bu hükümet idi.
Valla on senedir çok güzel tarım yapılıyor o mayından temizlenen bölgede. Verimli de ha! Baksana milyon milyon adet Suriyeli yeşerdi.
Ne IMF'sinden bahsediyorsun? Siz , Batı ile ters düştüğünüzde, onlardan borç alabileceğinizi mi sanıyorsunuz?
Enflasyonu %20 olarak açıklarken, vergi ve harçlara %30 zam yapan kim? Dış mihraklar mı, Amerika mı, Muhalefet mi? Kim?
Hadi oradan yavrum, başka yerde havla. Hoşt!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Durmak yooookkk yola devaaaaaammmm. Reisimizin arkasındayiz. Meee
-
Bir yerde hatan var eğer birisi yiyip içerse geriye asgari ücretten bir şey kalmıyor hadi 200TL falan maksimum atar kenara masraftan baya kısarsa ve tek kişi yaşıyorsa. Kenara 200TL atsa 100 ay sonra ancak alabiliyor bu da düz hesap 10 yıl yapar yaklaşık
-
Mesele almak icin zorun olup olmaması değil anlamadın galiba. Almak istediğinde bunun neredeyse imkansız hale gelmesi. Arada çok fark var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X