< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple Türkiye'den dolar zammı! iPhone fiyatları uçtu (9. sayfa)
-
-
Hayatında apple gibi çöpü almamış yada almayacak benim gibi insanlar için haber değeri olmayan birşey.
Ha genel anlamda elektronik tüketime yapılan bu kadar zamdan sonra üzülmemek elde değil. ama apple için bu duygu geçerli değil isterse bin lira hatta bedava yapsalar yine alacağım bir cihaz değil.
-
Köleleştirilen bir toplum, sermaye zenginlerine hizmet eden iktidar köleleri ve kuklaları.
Çöküş yakın.
Kazanan ya bir avuç zengin ya da Türk Milleti olacak.
Atatürkçü nesil elbet sessiz kalmayacak...
-
Ferrari Türkiye'den de dolar zammı, Artık Ferrari almak bir hayal, batıyoruz!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük harflerle 5 defa yazıyorum, tüm ayfon sevdalıları okusun. 4 sene iOS kullanmış biri olarak yazıyorum, boş biri değilim.
EKOSİSTEMİNİZ YOKSA TEK BAŞINA IPHONE ALMAK YERİNE ORTA-ÜST SEGMENT BİR ANDROID TELEFON SİZİ DAHA MUTLU EDER.
EKOSİSTEMİNİZ YOKSA TEK BAŞINA IPHONE ALMAK YERİNE ORTA-ÜST SEGMENT BİR ANDROID TELEFON SİZİ DAHA MUTLU EDER.
-
Sayın çok bilmiş herbokolog bey. Ekosistemim olmadan 2015 yılında iPhone 6s Plus cihazı satın almıştım. 2022 senesine gireceğiz ve hala çok memnunum. Lütfen bana söyler misiniz, 2015 yılında piyasaya çıkmış hangi android telefon şu an hala güncelleme alıyor? Eğer cevabı bulursan, büyük harflerle üst üste 5 defa bile yazabilirsin. Hadi bakalım, hodri meydan..
iPhone dışında diğer "çöp" telefonlara para verip, 2-3 sene sonra yeni telefon alacak kadar zengin değilim maalesef :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noira -- 28 Kasım 2021; 15:12:34 > -
Yeminle bu ülkenin halkı adam olmaz..
Konu sadece Apple değil ki. Elektronik ne varsa marka model fark etmeksizin alayına zam gelmiş yada gelecek. Bu asalaklarda Apple zam yapmış gibi almam etmem bilmem ne saçma sapan cahil yorumlar yapıyor. Bir diğer asalak beyinli de orta model alın bilmem ne saçmalamış durmuş. Ulan geri onada zam geldi yada 2 gün sonra gelecek.
-
Apple çöp diyorlar kedi ciğer misali siz devam edin dandroide :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 28 Kasım 2021; 16:19:36 >
iPhone dışındaki telefonlar çöp demek: Teknoloji konusunda kör kütük bağnazım demek
Bu gidişatla zam gelmeye devam eder apple ürünleri hayal olur bizlere
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dolar daha 8 TL bile değilken ps5 çıktığında 10 bin TL olacak, et 250tl olacak derken benle alay eden aptallar nerde?
Ne alaka? Sadece iPhone ve Ferrari mi zamlandı? Siz hep 50₺ lik mi alıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 28 Kasım 2021; 19:59:32 >
hll. iyi hatırlattın benimde arşivde var dur bakayım tam ne demişim...
-
iphone14 100bin TL’den çıkacak satışa. Yazın bi köşeye
Güncelleme alınca neoluyor? İoslarda gelen güncelleme telefonu yavaşlatıyor. S7 kullanıyorum 2 arkadaşımda iphone 7 var ikisinden de hızlı telefonum. Ayrıca adamların boş yer kalmamış telefonlarında 2 foto çekebilmek için sürekli bişeyler silmesi gerekiyor ben aldım 256 gb SD card kafam rahat müzik ve film arşivim de telefonda oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok da fifimdeydi afedersin ps5'in, etin fiyatı
ps5 oynamayıver, et de yeme zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X