Şimdi Ara

Apple Türkiye'den dolar zammı! iPhone fiyatları uçtu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
17.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen. Başkanlık sistemi gelince Uçacaktık sözde.
    Ne hikmetse elimiz de Patladı.. Ama hakkını yemeyelim. Kendi çevresi. Yandaşı Hep Zenginlendi..
    Bize de Ekmek ve kuru soğan kaldı....

Hakkım varsa Haram Zıkkım olsun.. Helal etmiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver yetkiyi gör etkiyi. Ampül effect. 15 bin lira artık iPhone 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu söylemeyi istemiyorum ama insaflı davranmışlar. Stokçuların ekmeğine yağ sürecek bir fiyat olmamış, benden daha ucuza satıp kâr edebilecek babayiğit varsa buyursun demiş dolar kuru ortadayken.

• Elhamdulillah her geçen gün ülke venezuela'ya daha yakın...Allah bugün susup zulme sessiz kalanları affetmeyecek...Elhamdulillah bir müslüman olarak görevimi yerine getiriyorum şeytana bir taşta ben atıyorum.. bu düzeni elbet değiştireceğiz..lakin enkaz çok büyük olacak.

• Paramız eridi yada,

• 30 bin TL'ye telefon almak. Hayaldi, gerçek oldu. Ak Parti.

• Böylece Apple'ın bizim insanımızdan kat kat daha fazla insaflı olduğu da ortaya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 26 Kasım 2021; 14:16:15 >
  • Bu fiyatlama araba fiyatlarına da yansıyacak. Şahin sevdalılarının gözleri yaşlı.

• Vay be, en ucuz pro modeli 7 asgari ücret. Yani yemeden içmeden tam 7 ay çalışmaya denk. Yiyip içerse bu cihazı almak için 1 sene çalışması lazım.

Muhteşem şahlanıyoruz. 10 sene önce tek maaşla amiral gemisi almak güzeldi.

• Bu yorumu arıyordum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elimizdeki Apple cihazlarımızı güncellememiz imkansız oldu.

• Ekonomi bir tarafa fakat Apple gibi bir firma bu kur farkından dolayı etkilenip yıl sonunu beklemeden zam yapıyorsa Apple 'a cidden yazık kendilerine paraya aç kalmışlar demek ki :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bundan 5-6 yıl kadar önce iPhone fiyatlarını ikinci el araba fiyatları ile karşılaştır bunun yerine sarı siteden araba alın derdim.
    Gelinen noktada iPhone fiyatları dolar bazında aşağı yukarı aynı ama memlekette artık o fiyata atı olmayan at arabası vermezler

• ekonomik kurtuluş savaşındayız Apple Türkiye'den dolar zammı! iPhone fiyatları uçtu 

• Az bile yapmışlar zamı insaflı davranmışlar

Helal olsun

not: sinirinizi apple beye değil başımızdakilere iletebilirsiniz dolar euronun artmaıs bir telefon kadar vergi almaları apple ın suçu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 26 Kasım 2021; 16:51:33 >
  • Apple Türkiye'den dolar zammı! iPhone fiyatları uçtu
  • 32k olan macbook versiyonu 38k olmuş bence daha da ucuzlamış, sıcak fırsat.

• benim 4500 e aldım SE2 7500 TL LA OHAAAAA

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.