Şimdi Ara

Apple Türkiye'den iPhone, iPad, Mac ve diğer ürünlere zam! İşte yeni fiyatlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
18.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan 1 yıl sonra bu günleri mumla arayacaksınız. Keşke geçen seneki fiyatlar gelse diyeceksiniz.

• Hala ön kamera pudra gibi samsungun iphoneun kamerasi 10nnumara diebilenler ... ahhahahaha

3500luk a71 ile 16000lik iphone karsilastirmasi yapsa birileri 🤣😂🤣

Pudrali abi bu sen iphone al 16bine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni normal diyoruz ya işte yakında olacak yeni normaller.

Telefon 20.000 TL
    Bilgisayar 30.000 TL
    Ortalama bir araba 400.000 TL

Alışmak lazım bu rakamlara

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Pudralı gösteriyor dediğiniz yüz düzeltme özelliğidir, de aktif yaparsanız sivilceli halinizi çekebilirsiniz :)

• Apple a gelince Zam yagmuru bizimkiler vergi bindirince güncelleme !!!

• 700 lira kârdayım. Teşekkürler Parası Çokomelli Damat.

• Aklınız varsa Apple fanboyluğundan vazgeçin. Yeni modelleri de 18000-20000 olacak. O fiyata iki telefon alıp üstüne ziyafet çekilir

• Eskiden azar azar zam olurdu iktidar baktıki millet mal birbiri ile uğraşıyor çokar çokar sokuyor zamları hiç üzülmüyorum bu duruma , herkez sapına kadar hak etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Yeni normal diyoruz ya işte yakında olacak yeni normaller.

Telefon 20.000 TL
    Bilgisayar 30.000 TL
    Ortalama bir araba 400.000 TL

Alışmak lazım bu rakamlara

A4 kağıdı basar gibi nakit basarlarsa olacağı bu. Ekonomiden anlamayan cahiller diyor ki devlet tonlarca para bassın ekonomiyi düzeltsin diyor. Ulan salak zaten basıyor bastığı için her şeyin fiyatı 10 katına çıkıyor kötü olan ekonomiyi dahada kötüleştiriyorlar ama anlamazlar cahillik yuva yapmış ne desek boş . Biz kendi çorbamıza bakıcaz artık ben sallamıyorum olanları.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Yazını falan bilmem ama aynı ürünü sana pahalıya satıyor diyorsun ya ülkeye girerken Eklenen vergiden haberin var mı? Zam sebebi Apple değil döviz kuru aç bak en Son dolar ne kadarken zam yapılmış diye. Uyduruk pasaport kaydına 1800 TL veriyoruz o döneme geldim dolar olmuş 6.8. Vergilerden haberin yok cidden olayı Apple Ä bağladın ya Helal olsun. Samsung niye 12 bin? Yada kıçı kırık clio symbol niye 151 bin? Boş yapmaya gelmişsin dünyaya ot geldin saman gidicen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • denecek bir söz bile yok araba gibi bunlarda da kendi fiyatının üzerinde vergi alıyorlar. Hayırlı olsun!

• hadi alıp boykot edin yiyosa adfasdf

• Güzel ülkem bu şekilde yönetilmeye devam ederse;

Kaç yıl sonra Venezula'ya döner?

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Bundan 1 yıl sonra bu günleri mumla arayacaksınız. Keşke geçen seneki fiyatlar gelse diyeceksiniz.

+1

• Akepeden once apple mi vardi? Iphone nedir bilmezdik. Cehape zamaninda ericsson kuyrugu vardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa ülkelerinde indirimler yapılırken bizde durmadan üstüne koyuyorlar.Harikayız

• çok ucuza alıyorduk zaten yerinde karar* (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agabisalbeni -- 3 Temmuz 2020; 16:58:54 >
  • Forumda "iPhone sıcak fırsatlar" konusu var mı? Aradım ama bulamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.U.

Hala "Apple çok pahalı yhaa" diyorlar. Apple pahalı değil senin paran değersiz olan bu.

Hocam, siz çok yanlık düşünüyorsunuz.

Bizim paramız değersiz o kabul.

Ama Apple da pahalı.

Apple ürünleri AB ülkeleri ve ABD'deki insanlara da pahalı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 3 Temmuz 2020; 18:17:46 >
  • Eylül ayında tanıtılacak en küçük boyutlu iPhone'u alabilirim demiştim. Ama iPhone 7 Plus'ın pilini değiştirip devam edeceğiz sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.