< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Apple Türkiye'den iPhone, iPad, Mac ve diğer ürünlere zam! İşte yeni fiyatlar (12. sayfa)
-
-
Eskiden son model iPhone'u 1 aylık maaşımla alırdım şimdi 3 aylık maaşımla alabiliyorum. Yaşasın tek haneli enflasyon.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
fiyatlar zaten alınamaz seviyedeydi beni etkilemedi ama üzüldüm çünkü en iyi seçenek bu fiyatlara iphone ailesidir, zam yüzünden dandik android alacaklara yazık olacak
-
Her şey pil değil. Huaweilerde xiaomilerde hatta samsunglarda ön kamera erkekleri pudralı gibi gösteriyor gerçekcilikten uzak. Arka kamera zaten en gerçekci renkleri iphone veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Ben İPhone x den Huawei ye geçtim çok iyi yapmışım en büyük sorunum pil sorunu du çözüldü 20 dk sarj. tüm gün yetiyor eğer gününüz prizde geçmesini istiyor sanız İPhone Alın Hız konusunda pek farklılık yaşamadım hissetmedim
Bana videoda ois desteği olan, ön ve arka kamerası gerçekci çeken uygun yollu bir android önerin hemen geçeyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene de aynı şey oldu. Mayıs ayında döviz kuru yükselince aynı bu şekilde zammı yapıltırdılar. Sonra 11 serisi çıkınca xs serisini kaldırıp xr’ın fiyatını zam öncesi haline çektiler. Bu sene 12 serisinin çıkışıyla muhtemelen aynısı olacak. 11 zam öncesi haline gelecek sözde indirimle. Pro serisini de apple kendi mağazasından kaldırabilir. 12 serisi de en düşük 7999 fiyat etiketiyle gelir artık. Tabi ki dövizde anormal bir yükseliş olmazsa inşaAllah...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 11 Pro Max - 512GB iyi para sakamaka cakma zenginleri eler :D
Rezalet..
Eskiden yani 6S dönemine kadar amiral gemisi İPhone’lar 2000-3000 TL olurdu. Şu an bu yazıyı yazdığım 5S Mart 2014’te 2190 TL’ye alındı. Düşünün 2190 TL ve o dönemin son model İPhone’u. İPhone 6 ve 6S’de de aynıydı ilk zamanlar 2000-3000 TL’den yukarı değildi. İPhone 7’den sonra acayip arttı fiyatlar. 4000-5000 oldu önce o dönem gelen vergilerle ardından 7000-8000 ve şimdi de 10.000-15.000 sağolsun devlet. Bir tane de kendine istiyor.
İğneden ipliğe gümrük vergisi arttı. 600 dolarlık telefon son kullanıcıya 70000 e geliyor. Bunlar daha iyi günler. 3 aya daha çok su akar bu dereden.
-
2700 lira olması gereken telefona 5500 lira veren sığır çok olunca normaldir
-
Sadece mac'lere baktım, tam Almanya fiyatına gelmiş, bundan önceki fiyatlar kura göre ucuzdu. Fiyatlar normal, tam euro/tl kuruna göre hesaplanmış. Lira değerlenmeden fiyatların aşağı inmesini beklemeyin.
-
Apple'da tam vurguncu. Umarım asla apple kullanmak zorunda kalmam
-
Isterse fiyati 20.000tl yapsin özentiler gene alır gene kuyruk olusur bim a101deki gibi😅
Kiminin tercihi kiminin kaderi
Bu ülke insanı çoluk-çocuk kadın nene demeden taş taşıdı mermi taşıdı vatan taşıdı, dünyaya karşı yoklukta ülkesini savundu, bunları hak etmemeliydi... Bir Bulgaristan vatandaşı bir iskandinav vatandaşı kadar değeri kalmadı. yazık.
-
17 bin lira nedir abi ya.
-
paranin degeri olmayinca el arabasiyla getirsen ne olur
kardes fiyat hep ayni dolar, tl nin degeri 0quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZApple'da tam vurguncu. Umarım asla apple kullanmak zorunda kalmam
Zamdan önce fiyatları baz aldıkları döviz kuru güncel değildi sanırım
Burda apple’ı suçlayan olmuş. Napsın adam. Başka ülkede 800 dolara satabileceği ürünü burda 500 emi satsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X