< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cxcagri -- 1 Mart 2019; 14:34:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cxcagri -- 1 Mart 2019; 14:34:52 > |
Uygulamalarıda bulutta saklıon herhalde bide bulut depolamayamı para verelim 4 bin lira telefona verip
|
|
Galatas4ray demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Yalancıyı sevmiyorlar ya sallayin gitsin. 16 GB lik telefonumda güncelleme yüklerken uygulama sil foto sil diye uyarı veriyordu. Foto sayısı 200 olsun video 0, uygulama 15 tane falan.
32 GB yetiyor olabilir ona lafım yok da insaf, bu kadar fanboy olunmaz. Hafıza kartı yok, bulut sistemi de kullanışlı değil. Telefondan sildiğin buluttan da siliniyor. E ne anladım o işten. İnternet yoksa fotoları da göremiyorsunuz zaten. Yukarıda bir arkadaş yazmış, Bi tek siz kullanmadıniz bu aletleri. Ha 4000 e 64 GB 128 GB olur ok. Şekli falan kötü ama alınabilir. Ama hafıza karti desteği olmayan 32 GB telefon alınmaz bu fiyata. |
Valla 32 gb telefona bu kadar para vermek akıl karı değil en iyisi sen 4S al
|
32 gb iphone'a yetiyor. Buraya android'ciler gelip bir şey bilmeden laf yapmasın hemen. 32GB android'e yetmezde iPhone'a yetiyor. Bu millet hafızayı nasıl dolduruyor zaten onu da anlamış değilim açıkçası. Ben mesela 64GB model kullanıyorum. 60 tane uygulama yüklü, yüksek oyunlar vs. dahil. 1710 fotoğraf 132 video var. Kullanılabilir alan hala 40.5 GB. Yani toplamda 64 GB'ın 24 GB'ını kullanıyorum. 32GB kullansaydım da yeterdi yani. O yüzden alacak olan varsa hafızayı dert etmesin her türlü yeter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|