Şimdi Ara

Apple TV'de flv film oynatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim için önemli bir şeyi sizlere sormak istiyorum. İphone 4, İpad 2 ve Apple TV sahibiyim. Sıklıkla internet üzerinden online film seyrediyorum. (İndirmeden) Sadece flv uzantılı filmleri izleyememek canımı sıkıyor. Ekranda 'An error occured loading this content' verip iphoneda oynuyor ve ekrana yansıtamıyorum görüntüyü. Bu sorunu giderecek iphone veya ipad için bir browser,application yada yöntem önerebilirseniz sevinirim.

Saygılar...

• Malesef Apple TV flv uzantıları desteklemiyor. Herhangi bir cihaz üzerinden de airplay olmuyor. Puffin yükleyin diyeceğim ama o da kendi içinde oynatıyor videoları.

Bir çözümü yok diye biliyorum, ama bilen arkadaşlar olur ise yardımcı olacaklardır.
  • semizal S kullanıcısına yanıt
    OPlayerHD ile airplay yansıtma yaparak izleyebilirsiniz. Ücretsiz versiyonuyla deneme şansınız da var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim ama malesef calısmıyor .....
  • semizal S kullanıcısına yanıt
    Küçük bir flv ile denedim çalışıyordu. Çalışmayan filmi yazabilir misiniz? (ek: adını değil tabi, bağlantısını)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 31 Ocak 2014; 18:15:25 >
  • Apple tv'im olmadığından bilmiyorum ; JB yok mu apple tvlere?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 5s sahibiyim. Gecenlerde apple tv aldim.
    Inanilmaz bir alet. Bayildim. (4 yil sonra androidden iosa gectim)
    Neredeyse tum uygulamalarin direk yansitma ozelligi var, yani telefonun ekranini degil uygulamayi yansitabiliyorsun ve televizyonda uygulama gosterirken telefonun diger tum ozelliklerinide kullanabiliyorsun.
    Mukemmerl bir uygulama var Ruslarin, icinde abartisiz dunyadaki tum filmler her dilde mevcut, turkce dahil. Ne ararsan bulabiliyorsun film dizi muzik.
    Uygulamada filmi acip uygulamayi Tv ekranina veriyorum, hem filmimi izliyorum, hemde telefonumu ozgurce kullanabiliyorum.
    Bu kadar mukemmel calisacagini dusunmezdim.
    Kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri35

Iphone 5s sahibiyim. Gecenlerde apple tv aldim.
    Inanilmaz bir alet. Bayildim. (4 yil sonra androidden iosa gectim)
    Neredeyse tum uygulamalarin direk yansitma ozelligi var, yani telefonun ekranini degil uygulamayi yansitabiliyorsun ve televizyonda uygulama gosterirken telefonun diger tum ozelliklerinide kullanabiliyorsun.
    Mukemmerl bir uygulama var Ruslarin, icinde abartisiz dunyadaki tum filmler her dilde mevcut, turkce dahil. Ne ararsan bulabiliyorsun film dizi muzik.
    Uygulamada filmi acip uygulamayi Tv ekranina veriyorum, hem filmimi izliyorum, hemde telefonumu ozgurce kullanabiliyorum.
    Bu kadar mukemmel calisacagini dusunmezdim.
    Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Hangi uygulama ama bahsettiğiniz ve Jailbreak olmadan aptv3 e yuklenebiliyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelden soranlar olduğu için hiç bu konuya dönüp bakmak aklıma gelmedi kusuruma bakmayın.
    Ayrıntıya girmeyeceğim
    İos ta vk uygulamasını indirin. Ücretsiz üye olun ve milyonlarca filmi bedava izleyin.
    Uygulamanın AirPlay desteği de mevcut..
    Saygılar.

• apple tv 3, iPad air den dizi-film aktarıp izlemek istediğimizde artık ipad tuş kilidine aldıkmı devre dışı kalıyor. neden olabilir? 5s de böyle bir problem yok görüntüyü aktardıktan sonra tuş kilidine alıp tv den seyrediyoruz. ipad de oluyordu şimdi aktarımı kesiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri35

Özelden soranlar olduğu için hiç bu konuya dönüp bakmak aklıma gelmedi kusuruma bakmayın.
    Ayrıntıya girmeyeceğim
    İos ta vk uygulamasını indirin. Ücretsiz üye olun ve milyonlarca filmi bedava izleyin.
    Uygulamanın AirPlay desteği de mevcut..
    Saygılar.

Bahsettiginiz su resimde ki mi?

Bu ruslarin facebook'u olarak bilinen vkontakte nin uygulamasi, evet bir cok filmi bu sitenin serverina yukluyorlar ancak filmi nerden nasil arayip buluyorsunuz?
     Apple TV'de flv film oynatma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.