Şimdi Ara

####Apple TV den TV Kanallarını İzlemek#### (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
28
Favori
74.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış hatırlamıyorsam bunlar eski ip'ler ama tekrar devreye girmişler sanki. Bende sadece ilki çalıştı. Kanallarla ilgili site devrede değil gözüküyor.
  • cSancak kullanıcısına yanıt
    Kanal simgelerine ben el atacağım. Sistem çalışmadığı için öylece kalmıştı her şey, eğer şimdi bu sistem çalışır ise ben bütün kanalları çalışan çalışmayan, simgeler vb hepsini düzelteceğim.

Şimdilik şu ip adresini deniyorum, uygun bir zamanda hepsine el atacağım..
  • Evet kanalların yüklü olduğu site pert, büyük ihtimal sertifika değişmesi gerekebilir.

Şimdi bir kısa süreliğine ona bakacağım, ki zaten sizlerde bunu kurcalayacaksınızdır
  • Arkadaşlar ben şuanlık bir şey anlamadım, kanalları nasıl yükleyeceğimize dair. Şimdi'de dışarı çıkmam gerekiyor, gece evde olursam tekrar detaylı bakacağım..

Herkese iyi günler.
  • Kanalları girdiğimiz server tekrar devrede. Daha doğrusu yeni adresinde. Eski hesaplar iptal. Bu yüzden tekrar hesap oluşturup kanal listelerini tekrar girmek gerekiyor.

İşlemleri Chrome'dan yapmak, otomatik çeviri yapılabildiği için en rahatı.

http://www.freeeeetv.com/ a girip ana resmin altındaki Join Us'a ( 加入我们 ) tıklayıp hesap oluşturabilirsiniz.

Chrome'dan girme şansı olmayanlar, aşağıdaki görselden yararlanabilirler:

####Apple TV den TV Kanallarını İzlemek####

Dns olarak bende sadece 180.153.225.136 çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 7 Haziran 2014; 1:45:07 >

• turuncum kullanıcısına yanıt
    Çetin abi çok teşekkürler. Benim baktığım zaman da yoktu bu, şimdi tekrar açılmasına sevimdim. Bilgilendirme için teşekkürler.

Arkadaşlar yeni ortak üyelik açılmıştır. Konunun başında ki açıklamalar geçerlidir.

Kullanıcı Adı: dhtv
    Şifre: appletv

Eski sitede ki bütün kanalların aynısını buraya da yükledim, gerekli kullanıcı adı ve şifre girildikten sonra kanalların görünmesi gerekiyor. Ve tabi ki bir çok kanal çalışmayacaktır çünkü linkleri değişmiş veya kapatılmış olabilir.

Zaman buldukça hepsini denetleyip yenileyeceğim..
  • Bu arada, geçen sayfada konuştuğumuz kendi server'ını ekleme olayını da çözdüm.

Buradaki yöntemle fragmanları kullanarak canlı yayınları izlerken, bilgisayarımızdaki medya içeriğine de Personel Server üzerinden erişebiliyoruz. Bunun için orada konuşulduğu gibi ya bir NAS gerekiyor, ya da bilgisayarımıza Plex Server kurmalıyız. Nasıl yapıldığını bilmeyenler buradan bilgi alabilirler. Aslında Plex'in tadı o konuda anlatıldığı gibi çıkıyor ama, canlı yayından da vazgeçemeyenler için güzel bir yöntem.

Plex sunucuyu bilgisayarda çalıştırdıktan sonra, sunucunun çalıştığı bilgisayarın yerel ip'sini,http://www.freeeeetv.com/atv/index.html adresindeki en alt bölüme

FilmArşivim plex://192.168.0.20

formatında girdiğimizde sunucuya fragmanlarda Personel Server üzerinden erişebiliyoruz. Bir kez eriştiğimizde de fragmanlar ana sayfa üzerinde beliriyor buton olarak sunucunuz.

• selam arkadaslar ben yeniyim herseyi yazildigi gibi yaptim oldu cok tessekurler ama birsey sorcam cok yavas aciliyo sayfa ve kanal listesi apple tv de kanalarda ayni yavas aciliyo normal mi yoksa bir islem varmi yapilcak
  • Çalışmayan kanallar

-STARTV
    -SHOWTURK
    -e2
    -TV2
    -FOX
    -Cine5
    -TNT

vb kanallar. Çalışmayan kanalları da en kısa sürede yenileyeceğim arkadaşlar. Malumunuz yaz ayına girdiğimiz için evde pek durmuyorum, ama uygun ve müsait zamanlarımda konuyu ve kanalları elimden geldiğince güncelleyeceğim.. Bir sorunuz yada öneriniz olursa "turuncum" adlı üyemize yani Çetin Abimize sorabilirsiniz.

Herkese iyi günler, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 10 Haziran 2014; 13:24:53 >
  • Çalışmayan kanallara bakma imkanınız oldu mu acaba?

Sistemi yeni kuracağım için soruyorum, Halk TV ve Ulusal Kanal var mı acaba?

• turuncum kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Bütün kanalları bir arada sürekli güncel bulabileceğimiz bir yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxaeterna

Çok teşekkürler. Bütün kanalları bir arada sürekli güncel bulabileceğimiz bir yer var mı?

Hocam apple tv hakkında bilgim yok ama bu adres işine yarayabilir, hep günceldir.

• luxaeterna kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim yok. Yokturun verdiği listedeki m3u8 ler işe yarar sadece.
  • 7.1.1 jb cıkmış acaba apple tv3 kapsıyo mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

7.1.1 jb cıkmış acaba apple tv3 kapsıyo mu

Ah keşke.

Atv3 den sonra zilyon tane ios sürümü çıktı. Hepsine bir şekilde jailbreak çıktı ama bir türlü şu cihazı kıramadılar.

Aslında çok yetenekli bir cihaz. Ama jailbreak olayı mahvediyor herşeyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Maalesef yine, ATv için değil.
  • Takipteyim. Bir de bildiğimiz CRT ekran tüplü televizyonlara Apple TV bağlanabiliyor mu?
  • Merhaba arkadaşlar. Tv de olmayıpta apptv de seyredebileceğimiz kanal tavsiyesi alabilir miyiz? :)

• Sisteme kanal ekleyen arkadaşlara duyurulur.

Sisteme kanal ekleyeceğimiz zaman mümkünse artık Kanalların yanına kanal logolarını eklemeyelim arkadaşlar. Hem listenin açılışından tasarruf etmiş oluruz, hem de rahat bir şekilde kanalların ismini görmüş oluruz.

Apple TV yi tekrar dan odama taşıdığım için, artık bol bol vakit ayırabilirim.

Türk kanallarının bir çoğunu güncelledim, bir çoğu içinde alternatif aramaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 1 Temmuz 2014; 5:03:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.