Şimdi Ara

####Apple TV den TV Kanallarını İzlemek#### (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
28
Favori
74.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple tv mahareti ile iphone ile çektiğiniz videoları izlemek isteyenlere bir önemli ve kıymetli bilgi (bilmeyenler için)

İphone nunuzla video çekerken eğer telefonu yatay olarak kullanırsanız sonrasında apple tv aracılığıyla ekrana yansıttığınız video tam ekran olur! (Ve çok güzel olur)
  • Bilgilendirme için teşekkürler hocam
  • Abi tam aradigim seyi buldum derken suwww.freeeeetv.com sayfasi bende acilmiyor. Almanya oturuyorum. Nasil yapcaz bunu. Baska alternatif sayfa var mi?
  • Dadas1625 D kullanıcısına yanıt
    Bende çalışıyor, herhangi bir sıkıntı yok.

Bilgisayarına DNS ayarı girerek, girmeyi dene.

8.8.8.8
    8.8.4.4
  • olmadi. 4 saattir ugrasiyorum. Su Apple-Fix yapmayi basardim, ama ondan sonraki adimlar olmuyor. Su kanal listesinide nasil cihazin icine aldiriyoruz? Tv linklerin Sonu .m3u8 olan
  • arkadaşlar norveç kanallarını nasıleklerimyabancı bi müşterim için
  • üstat çok teşekkür ederim,
    çalıştı turk kanallari

çok teşekkürler.
  • dediginizi yaptim.
    rar dosyasindan bende 1 dosya cikti resimde 2 dosya gozukuyor.
    ilk verdiginiz DNS ayarini girdim

kanallarin cok azi calisiyor ve calismayanlarda
    bu icerik yuklenirken bir hata olustu hatasi aliyorum

yanlis yaptigim bisey mi var?
  • youknowmyname Y kullanıcısına yanıt
    Kanallara kadar ulaştı iseniz yanlış yaptığınız bir sey yok. Çalışmayan kanallar icin yeni linkler eklenmesi gerekiyor. Malum konuyla pek ilgilenemediğim icin kanalların bazıları veya çoğu çalışmıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Hocam bunların kalitesi nasıl oluyor? Kendi sitelerindeki kalitesiz yayınlar gibi mi yoksa uydu yayınları gibi mi?
    - HD kanallar var mı?
    - Bir uydu alıcısı kullanmaktan fazla bir artısı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twenty.One.Pilots -- 2 Ekim 2014; 22:26:59 >
  • ben 50 Mbit internet ile guzel izliyorum. fakat cogu kanal calismiyor.

Amerika TV kanallarini izleyebilir miyim bunun ile ?

24, walking dead, homeland canli izlemek mutis olurdu :)
  • @iPhone 6 Hocam şimdi bu yayınlar internet sitesinde nasıl yayınlanıyor ise Apple TV'de bu yayını aynı orada ki gibi yayınlıyor. Yayın internette HD yayınlanıyor ise Apple TV de bunu HD yayınlıyor. Bütün olay bulduğumuz yayının kailtesinde bitiyor. Uydu yayınlarında ki yayınları veren bir site olsa ve bu da HD olsa tadından yenmez tabiki de, lakin yok. Olanlar da paralı siteler.

Uydu alıcısından eksiği tabiki de var. Sonuçta uydu alıcısı gibi rahatça hareket edemez ve istediğiniz kanalı bulamazsınız. Cihazın işlevi televizyon izlemek değil ama bu gibi yöntemlerle internette ki belli başlı tv yayınlarını Apple TV den izleyebiliyoruz. Ama tabi bu yayınların linkleri zamanla ya bozuluyor ya siliniyor yada değişiyor. Durum böyle olunca yeni linkler aramak gerekiyor.

@cemalptekin Mevcut internet hızınızla her kanalı rahatlıkla izleyebilirsiniz. Çalışmayan kanallar elbette ki var, yukarıda da belirttiğim gibi bu kanallar uzun süreli kalmıyor. Sürekli bir takip içinde olmak gerekiyor. Konuyla da her zaman ilgilenemiyorum e durum böyle olunca da kanalların bazıları çalışmıyor. Konunun en başında kanalların kayıt edildiği sitenin kullanıcı adı ve şifresi var. Buradan isterseniz siz kendiniz de giriş yapıp kanalları düzenleyebilirsiniz. Çalışmayan kanalların yeni linklerini bulup listeden düzenleyebilirsiniz

Bahsettiğiniz kanalların linkleri mevcut ise ve internet üzerinden yayınları var ise tabiki de izlenir ama en önemlisi bunlar Apple TV ile uyumlu olması gerekiyor. Yani bir m3u8 formatında çalışabilmesi gerekiyor.

• http://tvslinks.com/channels burdada kanallar var
  • İPVİDEO TRANSCODİNG 1 YILLIK FULL
    İNDİRME LİNKİ :

http://s3.dosya.tc/server25/eGWMem/IPVideoTran2.BASKI.rar.html
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Tepki Hızı nasıl? Hızlı ve akıcı bir şekilde oynayabiliyor mu?

• trailers.apple.com olayini yuklemek istedigimde program hata verdi.. parameternaam :cert gibi birsey nasil asabilirim

####Apple TV den TV Kanallarını İzlemek####

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayzer77 -- 12 Ekim 2014; 16:16:08 >
  • kayzer77 K kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam böyle bir sorun yasamadıgim icin ne desem yalan olur. Belki bir yerde bir şeyi eksik yapiyorsunuzdur olabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Teşup

http://tvslinks.com/channels burdada kanallar var

Ne için bu dosya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışan kanallar var m3u8
  • Arkadaşlar konuyu nerdeyse Bastan sona okudum bilmiyorum nekadar faydali olur veya kaliteli olur ama buhttp://www.tvizlek.com sitede yayinlar iPhone ve ipad lerde cok kolay aciliyor ve streem yolu yani airplay la cok kaliteli HD yayinlarina bakilabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.