Şimdi Ara

####Apple TV den TV Kanallarını İzlemek#### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
28
Favori
74.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Maalesef.

Bu bizim elimizde olan bir şey değil. Zaten Çince ile bir işiniz yok, maksat kanalların olduğu kısıma girip izlemek hepsi bu

Anladım teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben türkçe national geographic kanallarını izlemek istiyorum. Bu mümkün mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Bu kanalların internette yayını yapılmadığı sürece ne yazık ki mümkün olmuyor hocam.
  • birçok kanal patlamış biraz uğraşmak istesemde freetv sitesi açlmıyor anlayan arkadaşlar güncellerse çok seviniriz
  • Oakles kullanıcısına yanıt
    Site açılıyor ama biraz yavaş işliyor ne yazık ki. Şuan için güncel kanalları arayacak bir zamanım yok, konunun başında kullanıcı girişleri mevcut yapmak isteyen arkadaşlar oradan giriş yaparak kanalları güncelleyebilir hocam. Buna sizde dahilsiniz :)

zaman ve imkanınız var ise girip güncellemeyi deneyebilirsiniz
  • Selamlar

İphone Configration utility windows8 de yükledim . açılmıyor. CFNetwork.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası alıyorum ., ve program kapanıyor.
    Uyumluluk modu da denedim olmadı.
    Aynı durumda olan çözebilenler varmıdır.? okuduğum yurtdışı forumlarda bir çözüm bulamamışlar.
  • apple tv 3 için jalibreak çıktı yazıyor deneyen oldumu?
  • Teşup kullanıcısına yanıt
    Yok artık ... Hemen deniyorum , çıkmış ise harika olur

Ne yazık ki virüsten başka bir şey değil.

####Apple TV den TV Kanallarını İzlemek####

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 31 Ocak 2015; 0:11:41 >
    Mac çözümü olmayan bir jb düşündürücü zaten.
  • evet bende bugün denedim açılmıyor
  • Arkadaşlar ulusal türk kanallarını sorunsuz bir şekilde izleyebilir miyim apple tv ile ?
  • Arladaşlar d smart blu için yapabilecek bir şey yok mu :( tek üzüldüğüm nokta bu

Bir de paylaştığınız işlemler şuan aktif mi, akşam uğraşırım diye düşünmüştüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk.sefil -- 9 Nisan 2015; 16:08:58 >
  • Yöntem güncel ama kanallar için bir şey diyemeyeceğim. İş yoğunluğundan bakamıyorum maalesef.
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    selam. benim probleminm apple 3 tv de türk kanallari izlemek icin dediginizi yaptim ilk basta oldu ama daha sonra hata verdi. dns ayarlarini giriyorum ve daha sonra fragmanlara girmek istedigimde erisilemiyor diyor. ne yapabilirim yardimdci olursaniz cok sevinirim.
  • Son durum nedir arkadaşlar. Nasıl izleyebiliriz?

• Dns çalışmıyor sanırım..

• Yeni bişeyler var mı?
  • yok gibi
  • iphone configrator program linki çalışmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.