Şimdi Ara

####Apple TV den TV Kanallarını İzlemek#### (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
28
Favori
74.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kanalların linklerini Alıp apple tv ye eklediğimiz zaman bir sure sonra çalışmıyor. Bu kanal linklerinin içinde KEY sistemi var. Belli bir Aralık'lar ile Karmaşık kodlar üretiliyor ve bu kodlar apple tv ye güncellenmedigi sûrece kanallar da çalismiyor.

Yani kısacası her link değiştigin de bunu apple tv ye de eklemek gerekiyor. Sabit olsa çok güzel olacak ama değiller. Tabi yine de uygun bir zamanda araştıracağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad veya iPhone'daki Digiturk Play uygulamasındaki maçı tv ye görüntü bozulmadan aktarabiliyor muyuz ?
  • Digiturk play den apple tv ye görüntü aktaramazsiniz. Uygulama buna izin vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Digiturk play den apple tv ye görüntü aktaramazsiniz. Uygulama buna izin vermiyor.

peki dijital av adaptörü ile görüntüyü tv ye aktarabilir miyiz ?

• O kadar bilgim yok ama sanırım olmuyor hiçbir turlu. Yine de yanlış bilgilendirmiş olmayayım

• arkadaslar bende apple tv 3 var ( A-1469 ) ama hic bir baglanti kuramadim ıPhoneConfigUtilty ile program hic bir sekilde atv3 görüyor. Neden olabilir acaba ? yardim edermisiniz ?
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxnikoxx

arkadaslar bende apple tv 3 var ( A-1469 ) ama hic bir baglanti kuramadim ıPhoneConfigUtilty ile program hic bir sekilde atv3 görüyor. Neden olabilir acaba ? yardim edermisiniz ?

bu prgram ne amaclı ıPhoneConfigUtilty
  • quote:

Orijinalden alıntı: s k y

quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Digiturk play den apple tv ye görüntü aktaramazsiniz. Uygulama buna izin vermiyor.

peki dijital av adaptörü ile görüntüyü tv ye aktarabilir miyiz ?

bende aple tv de var av kablo
    digiturk play kesinlikle engellemiş
  • şu an yükledim deneme için baktım müthş olmuş arkadaşlar emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim
  • Neyi yukledın ne müthiş olmuş

• Sertifikayı
    tv kanallarını izliyorum ona yazmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oakles -- 1 Aralık 2014; 18:04:19 >
  • jailbreak-apple-tv-3
    how to jailbreak apple tv 3
    http://applebreaker67.wix.com/jailbreak-apple-tv-3
    jailbreak çıktımı burda sanki yapılmış gibi
  • Teşup kullanıcısına yanıt
    İnceledim ama bir şey anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46.38.235.212 deki rus dns adreslerini denedinizmi
    http://www.pristavka.de/attachments/nstreamvod-atv/9932d1379435554-Установка-сертификата-для-работы-сервиса-trailers.cer.zip
    sertifikayı buradan indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teşup -- 21 Aralık 2014; 16:45:48 >
  • Teşup kullanıcısına yanıt
    Uyduruk bir site. Verdikleri linkler bile boş.
  • film olan linklerde var içinde fakat filmler rusca bunun gibi bi site nasıl yapılır?bilginiz varmı
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Hocam kanal arayüzünün çince olması pek hoş olmaz. Türkçe yapılabiliyor mu ?
  • Bilgisayarda iTunes var mı?

• Maalesef.

Bu bizim elimizde olan bir şey değil. Zaten Çince ile bir işiniz yok, maksat kanalların olduğu kısıma girip izlemek hepsi bu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.