Şimdi Ara

Apple Tv3'ü Plex Media Server ile Kullanma (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
24
Favori
28.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turuncum

Aslında aylar önce yüklediğim bir eklenti sayesinde yapılabiliyormuş yukarıda yazdıklarım. Maalesef o zamandan beri eklentiye girmeyince ne kadar geniş bir içeriğe sahip olduğunu farketmemişim. Ya da zaman içinde çok gelişmiş eklenti. Turk.portal grubunda Tengildet nikli arkadaş tarafindan toparlanmış, geliştirilmiş: Detaylı bilgi için...

Öncelikle, lütfen bu eklentilerin yetişkin kanalları da içerdiğini bilin. Bu tarz kanallar psikolojik yapınızı olumsuz etkileyebileceği için, yetişkin değilseniz bunları yüklemeyin lütfen. Yetişkin olsanız da en azından çocuklarınızın AppleTv yi kullanma olasılığını dikkate alarak gerekli önlemleri alın. Turk.portal içindeki yetişkin kanallarını ayarlardan şifreli olarak kapatmak mümkünse de, Vkp.bundle eklentisinde bu, eklentiyi yüklememek haricinde mümkün değil. Önerebilecegim yöntem, AppleTv ayarlarından sınırlamaları açarak ayarlara şifre koymak ve siz kullanmadığınız zamanlarda Sınırlamalar menüsünden Fragmanları gizlemek.

Eklentiler, Jakida'nin konunun başında bahsettiği Nav-x gibi yükleniyor.
    Plex konusunu takip eden ve AppleTv aracılığıyla Plex server üzerinden zaten bilgisayarındaki filmleri izler durumda olan arkadaşların tek yapmaları gereken,https://github.com/tengildet/plexTR ye girip, sağ alttan Download zip'e tıklayarak plexTR-master.zip dosyasını bilgisayarlarına indirmek, zipi açıp içeriğindeki bundle dosyalarını sisteminize göre;

win: C:\Users\(Kullanıcı Adınız)\AppData\Local\Plex Media Server\Plug-ins
    mac: Finder > Git > Klasöre Git > ~/Kitaplik > OK > Application Support > Plex Media Server > Plug-ins

Plex eklenti klasörüne kopyalamak. Ondan sonra AppleTv'den Fragmanlara girip Channels menüsünde sıkılmadan turlayabilirsiniz. AppleTv3 e jailbreak çıkmış hissiyatindayım ben şu an.

Teşekkürler, süper oldu şuan hem türk dizi hemde yabancı film ve dizi takip etme imkanı oldu. Bende dreambox hd800 se var onda turkvod eklentisi kurulu ve çok işe yarıyordu ,bu apple3 de diğer odadaydı o görevide böylece o sağlayacak artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Aslında aylar önce yüklediğim bir eklenti sayesinde yapılabiliyormuş yukarıda yazdıklarım. Maalesef o zamandan beri eklentiye girmeyince ne kadar geniş bir içeriğe sahip olduğunu farketmemişim. Ya da zaman içinde çok gelişmiş eklenti. Turk.portal grubunda Tengildet nikli arkadaş tarafindan toparlanmış, geliştirilmiş: Detaylı bilgi için...

Öncelikle, lütfen bu eklentilerin yetişkin kanalları da içerdiğini bilin. Bu tarz kanallar psikolojik yapınızı olumsuz etkileyebileceği için, yetişkin değilseniz bunları yüklemeyin lütfen. Yetişkin olsanız da en azından çocuklarınızın AppleTv yi kullanma olasılığını dikkate alarak gerekli önlemleri alın. Turk.portal içindeki yetişkin kanallarını ayarlardan şifreli olarak kapatmak mümkünse de, Vkp.bundle eklentisinde bu, eklentiyi yüklememek haricinde mümkün değil. Önerebilecegim yöntem, AppleTv ayarlarından sınırlamaları açarak ayarlara şifre koymak ve siz kullanmadığınız zamanlarda Sınırlamalar menüsünden Fragmanları gizlemek.

Eklentiler, Jakida'nin konunun başında bahsettiği Nav-x gibi yükleniyor.
    Plex konusunu takip eden ve AppleTv aracılığıyla Plex server üzerinden zaten bilgisayarındaki filmleri izler durumda olan arkadaşların tek yapmaları gereken,https://github.com/tengildet/plexTR ye girip, sağ alttan Download zip'e tıklayarak plexTR-master.zip dosyasını bilgisayarlarına indirmek, zipi açıp içeriğindeki bundle dosyalarını sisteminize göre;

win: C:\Users\(Kullanıcı Adınız)\AppData\Local\Plex Media Server\Plug-ins
    mac: Finder > Git > Klasöre Git > ~/Kitaplik > OK > Application Support > Plex Media Server > Plug-ins

Plex eklenti klasörüne kopyalamak. Ondan sonra AppleTv'den Fragmanlara girip Channels menüsünde sıkılmadan turlayabilirsiniz. AppleTv3 e jailbreak çıkmış hissiyatindayım ben şu an.

Paylaşım için teşekkürler, fakat ben çoktandır bir htpc+xbmc düzenine girmiş bulunmaktayım . windows yüklü sistemde, ne format derdim var ne de jailbreak

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

hocam bilgi için teşekkürler benimde bir sorum var.

bu plex uygulaması appstore da var, iphone a mı yüklüyoruz yoksa pc ye mi bu programı?

AppleTv'niz varsa appstore'daki Plex uygulamasına ihtiyacınız yok. Bu konuda anlatılanları yaparsanız direkt AppleTv'den bilgisayarda çalışan Plex Media Server'a (PMS) ulaşabilirsiniz.

AppleTv'niz yoksa, ya da bu konuda anlatılan yöntemi uygulamayacaksanız, Plex uygulamasını iPhone'unuza yükleyebilir, bilgisayarınızda çalışan PMS'ın sunduklarını iPhone'dan izleyebilir, isterseniz AppleTv'ye buradan aktarabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Teşekkürler.O zaman iyi bir olay bu Plex.Mac bilgisayarımda hafızamda olan filmleri hiçbir bağlantı olmadan izleyebileceğim demek
    Ama zaten MxPlayer gibi bir program yok muydu bunun için ? Ya da İTunes ile izlenmiyor mu ?

MxPlayer'dan haberim yok. Mac'te oynattığınız bütün medyayı zaten Airplay ile AppleTv'ye aktarabilirsiniz. iTunes aracılığıyla AppleTv'ye aktarabilmek için filmleriniz mp4 m4v gibi ios uyumlu formatlarda olmalı.
  • bılgısayarı acmadan raspberry pi ile bu plex server olayını halledebılırmıyız kı acaba
  • Arkadaşlar merhaba ama bi sorum olacak navixtreme e nasıl kanal ekliycez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

bılgısayarı acmadan raspberry pi ile bu plex server olayını halledebılırmıyız kı acaba

hocam raspberry pi ile işe girdikten sonra doğrudan raspberry pi'ye xbmc kurup apple tv'yi sadece airplay'e adamak daha mantıklı olacaktır
  • Teşekkürler yazı icin cok isime yaradı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben bi türlü MAC için Plex Media Server indiremedim. sitesinden indirmek için basıyorum linke ama tam yüklenirken bağlantı koptu diyor ve yüklemeyi tamamlamıyor. acaba benden mi kaynaklı yoksa sitedeki yükleme dosyasından mı??
  • Birkaç gündür am dizinin ortasında altyazı kayboluyor sizde bu problem varmı? Bilgisayardan açıncada plex media oynatıcıyı ondada gözükmüyor ama normal bir playerdan açınca gözüküyor, altyazı format utf8 de, sizde böyle bir sorun var mı acaba?
  • bilgisayarım win7 ve 8
    tablet iPad2
    cep tel. android

apple tv alıp digiturk play/filmleri kablosuz projeksiyondan izlemek amacım.
    acaba mümkün mü / mantıklı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

bilgisayarım win7 ve 8
    tablet iPad2
    cep tel. android

iPad deki digitürk play uygulamasından açacağınız video dosyalarını Apple Tv aracılığıyla projeksiyona aktarmak istiyorsanız buna izin vermiyordu bu uygulama yanlış hatırlamıyorsam. Akşama yine denerim.
    iPad de jailbreak var mı? Jailbreak varsa aşılıyor bu sınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jailbreak vardı ios 7 ye geçince orjinale döndüm.
    şu anda yok.
    ilginize teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

bilgisayarım win7 ve 8
    tablet iPad2
    cep tel. android

iPad deki digitürk play uygulamasından açacağınız video dosyalarını Apple Tv aracılığıyla projeksiyona aktarmak istiyorsanız buna izin vermiyordu bu uygulama yanlış hatırlamıyorsam. Akşama yine denerim.
    iPad de jailbreak var mı? Jailbreak varsa aşılıyor bu sınır.

hocam iPad2 ye bugün jb atıcam.
    bir de şurada apple tv 3 ü de jb yapmışlar.
    http://www.youtube.com/watch?v=YiODcb0y0Mo

iPad 2 yi mi apple tv yi mi jb yapmalıyım sizce?

• umityasar kullanıcısına yanıt
    iPad2 yi yapın. Diğeri yalan.
  • TEŞEKKÜR EDERİM.
  • Mesaj bulunsunda eve gidince yapayim.

Emegi gecenlere tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son durum nedir?
  • Arkadaşlar Merhaba bir sorum olacak ben bilgisayarımda plex server kurdum ve salondaki tv de apple tv ile dns girerek server daki filmleri izliyorum...Fakat Plex server a girdiğimiz altyazı serverlarından otomatik gelen altyazılarda türkçe karakter sorunu var neyazıkki... Bilgisayarda font değiştirilerek çözülüyor ama iş tv den otomatik yazı ekle dediğimde karakter sorunları çıkıyor. Yardımlarınızı bekliyorum bir türlü çözemedim...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.