Şimdi Ara

Apple, ucuz bir TV stick piyasaya sürebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, ucuz bir TV stick piyasaya sürebilir
    Şu anda piyasada çok sayıda TV stick bulunuyor ve bu cihazlar uygun fiyatıyla insanların televizyonlarına akıllı TV özelliklerini eklemesine izin veriyor. Apple TV ise 7000 TL'ye varan fiyatıyla çoğu kişi için makul bir seçenek sunmuyor. Ancak yakında durum değişebilir.

Apple'ın ucuz TV stick planları pazarlama ekibi tarafından engellendi

Apple TV, donanım açısından çok daha güçlü olsa da, işlevsellik açısından ucuz TV sticklerle aynı şeyleri sunuyor. Bu nedenle, Apple'ın önceden ucuz bir medya oynatıcı piyasaya sürme planları olduğu, ancak şirketin pazarlama ekibinin premium donanıma odaklanma isteği nedeniyle planların iptal edildiği ortaya çıktı. Geriye dönüp bakıldığında, tüketicilerin belirli bir donanıma sahip olmaktan ziyade içerik aboneliklerine yöneldiği için bu kararın yanlış bir hareket olduğu görülüyor.

Bloomberg'den Mark Gurman, X'teki bir gönderisinde, firmanın pazarlama ekibinin böyle bir cihazın düşük kaliteli olarak kabul edileceğine ve birinci sınıf donanım piyasaya sürme felsefesiyle uyuşmayacağına inandığını yazdı.

Ayrıca Bkz.Napoleon'un "Yönetmenin Kurgusu" versiyonu Apple TV+'ta yayınlandı

Mevcut nesil Apple TV 4K, A15 Bionic işlemciye sahip ve Apple'ın plastik kasaya sahip bir TV çubuğunu piyasaya sürmesi durumunda soğutma sorunları akla geliyor. Ancak Apple, maliyetleri ve kalınlığı bir miktar arttırsa da, soğutma bloğu olarak işlev görebilecek alüminyum kasaya sahip TV stick ile bu sorunun üstesinden gelebilir.

Gurman, Apple'ın ürün stratejisini gözden geçirerek böyle bir ürünü piyasaya sürebileceğine inanıyor. Streaming platformlarının hakim olduğu günümüzde, böyle bir cihazın Apple TV+'ın yaygınlaşması açısından faydalı olacağı şüphesiz.

Kaynak:https://wccftech.com/apple-did-launch-tv-stick-device-believing-it-was-cheap/

• A15 Bionic çipi ne yapacak millet, izleyeceği Netflix'ten iki tane dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık akıllı cihazlar o kadar çok yaygınlaştı ve gelişti ki Apple TV’nin anlamı pek yok.

Esasen Apple TV artık biraz konsol olma yolunda ilerlemeli kontrolcü filan çıkmalı içinden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Netflix son kepazeliği Ülkemizdeki ömrünü tükettiğini gösteriyor.

• Apple’ın böyle bir ürün çıkaracağını sanmıyorum, zaten 2-3 senedir çıkan TV’lerin çoğunda Apple TV uygulaması ve Airplay 2 desteği var. Bundan fazlasını arzu eden şuanki Apple TV’yi alıyor.

Şuanki Apple TV konsol olursa ancak o zaman stick çıkar. Şuanki Apple TV’nin fiyatına stick çıkar. Yeni çıkan daha pahalı olur.

Apple’ın mevcut ürünlerden daha düşük özelliklerde ürün çıkarttığını hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 1 Eylül 2024; 21:20:32 >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Apple store'da aşırı güzel konsol rakibi oyunlar var joystickle mükemmel oluyor sadece medya gözüyle bakmamak gerek bu box tvler artık oldukça gelişti.

• joven kullanıcısına yanıt
    Haber başlığı ile yazdığınızın alaksı yok gibi. Yinde de siz bilirsimiz!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • azizfikri A kullanıcısına yanıt

Biliyorum dün yazmıştım mesajı Netflix ayar oldum yediğ, halt yüzünden kızıp yazmıştım.

• Başlık başka şey söylüyor içerisi başka..

Apple ve Ucuz kelimelerini aynı cümle içerisinde kullanmak için özel çaba sarf etmek lazım diye uğraş verilmiş galiba.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.