Şimdi Ara

Apple ve Medya İlişkileri: 'Bükersen ambargoyu yersin' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
3
Favori
8.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple'ın bu tavru kabul edilemez,son derece küstahcadır.
    Bu tür despot tavırlarla bir yere varamayacağı gibi,zaten çalkantılı olan Apple marka algısını daha da çıkmaza sokar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goddess Grazi

Yıllardır tasarım ve fikirleri çalıp, yeni bir buluş/tasarımmış gibi gösterip üstüne başka firmalara dava açan ve overprice ürün yelpazesine sahip bir firmadan bahsediyorsunuz, ne bekliyordunuz ki apple gibi bir firmadan?
    Azıcık teknolojiden anlayan zaten bu firma ve ürünlerinden uzak duruyor.

Dünyanın en overrated markası ve vasat ürünleri.

Samsung alıp her ay yeni çıkan telefona ayakmı uyduralım?Yada eski ürünlerine hiç güncelleme getirmemesiylemi uğraşalım?
    xperianın Z serisi ve win8 dışındakilerin hepsi çöp.2 yılda bi telefon değiştiriyorum.Androidden sonra (özellikle samsungtan sonra) ilaç gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bükmedinizde, ne çağırdılar, ne cihaz verdiler, peki siz niye ambargo yediniz?
  • Tamam telefon ince olduğu için ve gereken alaşımlı üretilmeyip dayanıklılığı az olabilir. Telefonun rijitlik durumu kötü. Ancak her önüne gelen eline alıp ortasından bastırıp aaa bu telefon bükülüyor diye dalgaya alırsa firmada sessiz kalmaz. Yapılan ayıp artık. Yani ben telefonun dayanıklılığını savunmuyorum. Bir metalürji ve malzeme mühendisi olarak ayrıca eleştiriyorum. Ancak iş artık markayı kötüleme boyutuna geçti. Zamanında da iPhone 5 için aynısını yaptılar. Yok efendim bu bükülüyor dediler. Kim bilir kaç insan arka cebine telefon koyduğu için telefonları büküldü veya ön cep. Diğer firmalarında telefonları bükülüyor ancak hiç haberini görmedik. Anca iPhone büküldü patladı. Samsungun bataryası şişti patladı. Eeee diğer firmalar??? Eminin Mesut Çevik bile arka cebine telefon koyduğu için sorun yaşamıştır. Tamam firmalar verilen parayı hak etmeyen cihazlar sunuyorlar. Mukavemeti az incelte incelte kağıt gibi telefonlar yapıyorlar. Telefonu koruyup nasıl kullanacağımızı bilemedik artık. Ama işin bu kadar büyüyüp de markalarla dalga geçip kötülenecek hale gelmesi beni rahatsız ediyor. Bilmem bana katılır mısınz

• quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

En iyisini yapmış. Hem benim malımı kötüle hem benim sana tanıdığım haklarla haberlerimi yapıp para kazan.

Ambargolu donanimhaber.com artık yalnız değil.

apple açık seçik benim müşterilerimi kazıklamama engel olmayın diyor.

Kaziklanmaktan zevk alan, mahrem fotolarinin internette yayinlamasini gozardi edebilecek insanlar var aramizda. Apple sonuna kadar hakli binene degil bindirene bakacaksin.

• teknoloji hakkinda bilgi vermesi gereken sitenin cocuk gibi telefon bükme denemelerine göz yummamasi iyi olmus apple 6 plus elle bükülürse bükülür eger cebimde bükülürse garantiye yollarim olur biter

• Apple'in zorunda gitmiş anlaşılan. .

• Apple'ın böyle bir şeyden dolayı bir medya kuruluşuna böyle sert bir ambargo uygulamasını beklemezdim. Bu bükülme konusunda da kasa materyalinin çok büyük etkisi var, metaller bildiğimiz üzere bükülmeye elverişlidir, Samsung telefonlarda kullanılan plastik pek bükülmeye müsait bir plastik değil. Cihazın tasarımı da bükülmeye elverişsiz. O yüzden Note 3'ün bükülmemesi normal. Ama Apple, iPhone 6'da sunduğu rezalet tasarım ve yekpare alüminyum arka kasa ile bükülmeyi adeta çağırmış yani. Apple böyle bir rezaletin olmasına müsade edip, sonra da bunu eleştirenlere, bunu test edenlere nasıl ambargo koyar anlamıyorum. Böyle klişe bir ifade kullanmak istemezdim ama, durum bunu gerektiriyor, nerede o Steve Jobslu Apple?
  • Apple türk kızından daha beter trip atıyor ya tam bir ergen firması oldu çıktı

• ne zaman akıllanacaklar iPhone 7 çıkınca mı. 3. yıla girdiler hala bükülen telefon yapıyorlar ve düzeleceği yerde daha kötü hale getirildi. salak yerine koyuluyoruz zoruma gidiyor açıkçası.

• Apple doğru hareket yapmış.
  • matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Ben hiç bir fanı anlamıyorum. Özellikle Android fanlarını
  • Keltoş samsung kırılacak ve rezil olacağız diye fazla zorlamadı. Çünkü plastik eğilmez çatanak kırılır. Diksen düzelmez.

Apple'a çamur atmak ise serbest, kırılsaydı yüzsüz herif işte kırıldı adi telefon derdi.
  • hem suçlu hem güçlü. bilinçsiz ve gösteriş tutkunu insanları kendine kitle edinen bir firmaya yakışır davranış, hiç şaşırmadım. Ve Almanlar yapıyor abi :D

• Türkiyede tehşir ürünü olarak konan İphone ları düşünemiyorum ...
  • Hala Apple'ı savunan varsa bi zahmet balkondan atlasın hepimize iyilik yapmış olur.Adamlar telefonun dayanıklılığını test etti diye apple dan ambargo yemişler saçmalığa bak.

• Eleştiriye açık olmayan bir kurum işte... kaldı ki bu bild'i degil apple'i yaralar. test ürünü göndermeyecekmiş göndermessen gönderme sanki satılmıyor
  • Bu iphone fanları ne ilginç ya, alman bild gazetesinden bahsediliyor. Güneş gazetesi değil. Apple ın yaptığı da ayıp diyeceğinize savunmaya geçmişsiniz.

• Buda yeni çıktı herkes telefon büküyor.. Allah aşkına kaçınız telefonunu bükmeye uğraştı bugüne kadar ? bükme esnasında çok ciddi bir güç uygulanıyor bilginiz olsun.. Bende m8 var cesaret edemedim valla. Hafiflik ve incelik için bazı şeylerden fedakarlık yapmış olabilirler. Ama bu ciddi ciddi çok rahat eğileceği anlamına gelmiyor bence.. Daha telefona elinizi dokunmadan, bir yerde lafı geçince " bükülüyor la o neyini alıcan " diye yorum yapıyorsunuz.. Bence elinizle görüp incelemeden ve deneme yapmadan peşin yargı yapmayın. Eğilip büyükülmeyecek telefonda yok.
  • Biz de sana amborga uygularız Apple , hadi bakalım el mi yaman bey mi yaman.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.