Şimdi Ara

Apple ve Medya İlişkileri: 'Bükersen ambargoyu yersin' (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
3
Favori
8.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Biz de sana amborga uygularız Apple , hadi bakalım el mi yaman bey mi yaman.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone kullanan biri değilim büyük ihtimal o paraları verip almayacağım da ama orada yapılan bükülme testinde Samsung da yamulmuş vaziyette masanın üzerine konuldu. Ne farkı kaldı şimdi Samsung un İphone dan. O kadar zorlamaya hangi telefon dayanır ki. Bu konu gereksiz şekilde büyütülüyor.

Apple ve Medya İlişkileri: 'Bükersen ambargoyu yersin'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 2 Ekim 2014; 1:15:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

apple'dan nefret etmek için bir sebep daha çıktı. nefretim katlanarak büyüyor.

Apple ın da çok umrundaydı :)

Firmalar neden ürün yapar. Kullanıcılara satılsın diye. Firmaları firma yapan ürettikleri ürünü alan kullanıcıdır. Kullanıcı olmasaydı firmalarda olmazdı dostum. Bu yorumunla senin benim sayemde para kazanan firmalar için kendini bir hiç sayıyorsun.

Sen değerlisin dostum! Kendine değer ver. Kendini bir hiç olarak görme!
  • bende s4 vardı ve g flex gibi olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Apple'ın böyle bir şeyden dolayı bir medya kuruluşuna böyle sert bir ambargo uygulamasını beklemezdim. Bu bükülme konusunda da kasa materyalinin çok büyük etkisi var, metaller bildiğimiz üzere bükülmeye elverişlidir, Samsung telefonlarda kullanılan plastik pek bükülmeye müsait bir plastik değil. Cihazın tasarımı da bükülmeye elverişsiz. O yüzden Note 3'ün bükülmemesi normal. Ama Apple, iPhone 6'da sunduğu rezalet tasarım ve yekpare alüminyum arka kasa ile bükülmeyi adeta çağırmış yani. Apple böyle bir rezaletin olmasına müsade edip, sonra da bunu eleştirenlere, bunu test edenlere nasıl ambargo koyar anlamıyorum. Böyle klişe bir ifade kullanmak istemezdim ama, durum bunu gerektiriyor, nerede o Steve Jobslu Apple?

Üstad şunu düzeltmek isterim.

Samsungun plastiği bükülmez diye bir olay olamaz, en sert plastikte olsa rahatça bükersiniz. Yumuşak plastik olursa esner, sert plastik olursa kırılır.

Samsungun buradaki farkı şudur, samsung telefonu ip ince yapıp bu tür durumlarla karşılaşmamak için kalınlığı biraz daha yüksek tutmuş haliyle yan barlar daha dayanıklı hale gelmiş, apple ise telefonu ince yapayım derken yan barların dayanıklığını zayıflatmış. Telefonun büyüklüğüde buna tuz biber ekmiş.

Bakın

İphone 6

Çerçevenin ne kadar ince olduğunu göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 2 Ekim 2014; 0:30:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErTuFx

teknoloji hakkinda bilgi vermesi gereken sitenin cocuk gibi telefon bükme denemelerine göz yummamasi iyi olmus apple 6 plus elle bükülürse bükülür eger cebimde bükülürse garantiye yollarim olur biter

Amerika'da cebinde büküldüğü için yollayanlar var. Yeni gelen cihaza da yenisi olursa ne olacak? Böyle hataları görmezden gelip kendinizi kandırmayın bence.

• Ya arkadaş bu nasıl bir fanatizmdir. Hele bu durumda Apple'ı savunanlara inanamıyorum. Kendi firmalarıymış gibi sinirleniyorlar. Telefon kusurlu bunu kabul etmemek bu kadar mı zor. Apple'ın çok ta umrundaydı diye mesaj atanlar var. Apple müşterileri önemsemeyecekte kimleri önemseyecek. Böyle giderse kendi üretir kendi büker. İnşallah hatasını fark eder.
  • Adları çıktı artık bundan sonra her iPhone serisine bükme testleri yapılıcak
  • Geçenki iphone5 tede aynı bükülme konusu oldu ve bu konu artık sıradanlaşmaya başladı. Ben bu konuyu geçiyorum asıl konuya geliyorum. Ortada eleştirilecek birey varsa oda Apple'ın şu anki zihniyetidir. Eleştirilere kapalı kendini eleştirenlere bu Tür yaklaşımları mı dersin, yoksa gözünü para bürümüş sadece naparım ne ederimde daha fazla yolabiliriö insanları diye düşünmekten başka bişey yapmaması mı dersin. 32gb iPhone'un üretilmediğini duysa steve jobs'un kemikleri sızlardı çok net bi konu bu. Kim ne derse desin steveden sonra çok bozdu ve bu Tür hareketlerle giderek insanların gözünde antipatikleşmeye başladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple'ın istediği medyaya örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuaTT -- 2 Ekim 2014; 0:40:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan ne apple mış arkadaş kaç gündür kafam elmaya döndü ya yeter artık vallaha yeter o telefonu size bükün kırın diye vermiyorlar. çivi çakacak değilsiniz ya telefonla? daha ne bekliyorsunuz bunu beğenmeyenler samsunga ne der acaba?
    edit: bu arada lumia kullanıcısıyım 2 tarafında fanatiği değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 2 Ekim 2014; 0:56:39 >
  • Anlaşılan Apple' ın FEA mühendisleri işlerini iyi yapmıyorlar. Bir dahakine tasarım/analiz kısmına daha çok mesai harcayın beyler. :)

• Yalnız iphone 6' yı test ettim bugün, iphone 6+ çok iyi değil belki ama sanki ip6 rijitlik konusunda fena değil.

• İp5den sonraki tüm cihazlarda bükülme vardı fakat bu sene neden bu kadar alay konusu oldu anlamış değilim. He bükülürken kırılmamasıda işin ilginç yanı

• Apple hatasını kabul etmeli ve satın alan herkeze ücretsiz sert kılıf yollamalı. Cepteyken bile yamuluyor-muş.
  • apple bizim hükümetten örnek almak istemiş. galiba ama hani medyayı istediğim gibi yönetirim hesabı. appledada para varya ayağınızı denk alın diyor. ben bu firma sahibisi olsam firmadaki ne kadar apple varsa hepsini apple gönderirdim ve bundan sonrada çıkacak olan apple ları ne olursa olsun gider paramla alır her fırsatda aşalardım ve ayrıca firmanın ne kadar şımarık bencil ve kendini beğenmiş bir firma olduğunu söylerdim... apple eğerki gerçek ten mükemmel bir firma olsaydı her türlü eleştiriye açık olurdu olmak zorundada çünkü başka türlü açıklarını kapatamazsın bir firma heleki dünyanın yakından takip etdiği teknoloji firması bu şekilde davranmaması gerekirdi bu davranış şımarık bencil ne oldum bulası olan bir davranışdır zaten sevmiyordum şimdi kökden gözümden düşdü.

• gereksiz

• Öncelikle telefonu eğip bükmek için almıyor insanlar kullanmak için alıyor kusur ararsan herşeyde bulursun. ikincisi Apple bu istediği gibide ambargo koyar her türlü müşteriyi kendine çekiyor hayatında iphone kullanmamış insanların gelipte burda computer bild'e destek çıkmaları normaldir.

• Amaç elle bükmede bükülüp bükülmediğini görmek değil. Cebinize koyduğunuzda iki oturup kalktığınızda cihazın aynen elle büktüğünüz gibi bükülmesi. Ben hayatımda hiçbir cihazın cebinize koyduğunuzda yamulduğunu duymadım ve ilk kez İphone 5 çıktığında Apple'da gördüm. Hep ince yapacağım diye alimünyum malzeme kullanmaktan kaynaklanıyor. MAgnezyum gibi metalik ve hafif bir malzeme kullanılabilirdi. MAgnezyum da ucuz değil alimünyum kadar tabiki.

İp6 neyse ama ip6 plus alınmaz bir cihaza benziyor. Kasa iskelet yapısı daha düzgün tasarlanmalıydı. Özellikle iç kısma destekleyici kalın kalıp çizgiler eklenseydi asla bükülmezdi. Zaten alimünyum nasıl bir şey biliyoruz. Kolay şekil alan bir malzeme.

• LesEnfantsTerribles kullanıcısına yanıt
    Youtube da görmüştüm de ozellik sanmistim lan ben onu hay kafama s.cayim! Adamlar yapmis dedimdi bi de

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.