Şimdi Ara

Apple ve Medya İlişkileri: 'Bükersen ambargoyu yersin' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
3
Favori
8.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu haberden korkan dh editorlerı artık ıphone ıncelemezı yapmaz..taraflı olmıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemele

Burdan da eksik kal

sen işine bak,
    yani,
    tampon levhanı sat.

Apple ve Medya İlişkileri: 'Bükersen ambargoyu yersin'

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kötümü, ikinci el ilanlarıda renkli olur artık, hiç bükülmemiş, iki kere bükülüp düzeltilmiş diye
  • starnebula01 kullanıcısına yanıt
    1 müşteriden 3000 tl kazandığını düşünürsek bence umurunda

kaldı ki artık dünya küçük, insanlar memnuniyetsizliğini internette çok rahat bir şekilde ifade edebiliyorlar, kartopu etkisiyle binlerce insanın fikrini değiştirebilir
  • Telefonda sadece oyun oynayip sosyal medyayi kullanan insanlar ancak kullanir iOS'u.

Android kullanmayi bilmeyen insanlar bok atmaktan bikmadilar Android'e. O zaman MacBook da kullanmayin zira her ne kadar kapali ve ozellestirilmis olsa da MacOS da Unix tabanli bir sistem

Neymis Android telefonlara verdigi paraya aciyormus. Kullanmayi bilmez, anca Facebook - Twitter kullanir sonra zeki turnusolu telefonu alir kullanirlar.

Vay anasini, iOS 8'te klavye degistirilebiliyormus. Devrim resmen.

Hen iPhone 6+ ne oyle ya "firin kuregi" gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orod-Dain O kullanıcısına yanıt
    kimse sağlamlık incelik veya teknolojik yenilik peşinde değil ki herkes arkadaki ısırılmış zehirli elmanın en yeni modelinin peşinde bizim ülkede bu kadar riyakar adam warken korkma bize ambargo koyamaz
  • Hiç bir şey olmaz. Ona göre bi kılıf çıkar ince sağlam metalik herkes alır güzel güzel kullanır. İşim gücüm yok 3000 tl verip plus alıp bükülür mü lan bu diye uğraşacam ? Milletin eline bile vermem bakmaları için.

Düşmede hasar olur belli ki. Ama kılıflarla halledilir.

Apple da müşteri falan kaybetmez. Apple ın Samsung un kendine has müşterileri var. Apple kaybederse ios un androide benzemesiyle kaybeder. Steve rahat uyusun ama durum böyle. İmparatorluklar yıkıldı gün gelir apple da yıkılır.

Şunu unutmamak lazım ki bugün mobil dünya bu durumdaysa apple a steve e çok şey borçlu. Note 3 kullanıcısı olarak açıkça bunu söylüyorum.

Apple ve Note serisi ciddi anlamda statü göstergesi duruyor

• Diğer mesajlarımıda okusaydın fanlık falan olmadığını anlardın.. Millete öğüt veriyorsun kendin öğütlük durumdasın.. Yazık!

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

En iyisini yapmış. Hem benim malımı kötüle hem benim sana tanıdığım haklarla haberlerimi yapıp para kazan.

Ambargolu donanimhaber.com artık yalnız değil.

Mesut cevigin actigi konu aklima geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben söylüyorum burdada söyleyeyim apple bir sonraki çıkaracağı modele hazırlık yaptı ıphone 6 da .nedir sonraki model ıphone curved tabiki.bükmeye gerek yok hazır bükülmüş gelecek elimize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Benim forum yönetimine şikayetim var;

Bu fan tartışmalarının suyu çıktı. Artık bir önlem alınsa çok iyi olur. Özellikle bir kesim diğer bir kesime yaptığı tercihten dolayı "enayi", "beyin yoksunu", "dandroid", "zamzamazung", gibi ifadeler kullanmasına izin verilmemeli... Ciddi derecede bunlardan rahatsız oluyorum, haber içeriğinden başka bir şey okuyasım gelmiyor. Hatta bana göre şu yan taraftaki smileylerden aşşağılayıcı olanları da kaldırılmalı... "Muhahaha" nedir yav?

Dandroid nedir ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Benim forum yönetimine şikayetim var;

Bu fan tartışmalarının suyu çıktı. Artık bir önlem alınsa çok iyi olur. Özellikle bir kesim diğer bir kesime yaptığı tercihten dolayı "enayi", "beyin yoksunu", "dandroid", "zamzamazung", gibi ifadeler kullanmasına izin verilmemeli... Ciddi derecede bunlardan rahatsız oluyorum, haber içeriğinden başka bir şey okuyasım gelmiyor. Hatta bana göre şu yan taraftaki smileylerden aşşağılayıcı olanları da kaldırılmalı... "Muhahaha" nedir yav?

Yıllardır söylüyoruz bunu fakat dikkate alıp eyleme geçen yok!

DH yönetiminin hali yeterince açık değil mi? Kendileri dediğin şekilde üstü kapalı yorumlar yaparken, kendi kişisel hesaplarında alay edip hakaretler yağdırırken bu durumun değişmeyeceği çok açık ve net.

Diğer forumları tercih etmek daha mantıklı artık.

• Yazık cidden ah Apple kankam ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceline

Diğer mesajlarımıda okusaydın fanlık falan olmadığını anlardın.. Millete öğüt veriyorsun kendin öğütlük durumdasın.. Yazık!

Sapı samanı karıştırma dürüst ol apple'ı çok seviyorum tenekeden telefon yapsa alırım de olsun bitsin ne uzatıyon.Kalkıpta sana sen nasıl apple ı seversin diyecek halimiz yok.Adamların yaptığı ''telefon incelemesi'' insanlar almadan bu videoları izleyip telefon hakkında genel bilgi sahibi olsunlar diye yapılıyor.Senin eğilmenin tel üzerinde oluşturduğu baskıyla elle fazla kuvvet uygulamadan yapılan baskı hemen hemen eşit durumda.Yani bu incelemelerin yapılması benim için değil senin için faydalı telefonu alacak adam sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitechapel -- 2 Ekim 2014; 19:11:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saf köylü

Telefonda sadece oyun oynayip sosyal medyayi kullanan insanlar ancak kullanir iOS'u.

Android kullanmayi bilmeyen insanlar bok atmaktan bikmadilar Android'e. O zaman MacBook da kullanmayin zira her ne kadar kapali ve ozellestirilmis olsa da MacOS da Unix tabanli bir sistem

Neymis Android telefonlara verdigi paraya aciyormus. Kullanmayi bilmez, anca Facebook - Twitter kullanir sonra zeki turnusolu telefonu alir kullanirlar.

Vay anasini, iOS 8'te klavye degistirilebiliyormus. Devrim resmen.

Hen iPhone 6+ ne oyle ya "firin kuregi" gibi

Hocam tebrik ediyorum tam bunu yazacaktim gerek kalmamis

• apple fanlarını daha iyi anlatan bir caps olamazdı ...

Apple ve Medya İlişkileri: 'Bükersen ambargoyu yersin'
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monstrosity

quote:

Orijinalden alıntı: sceline

Diğer mesajlarımıda okusaydın fanlık falan olmadığını anlardın.. Millete öğüt veriyorsun kendin öğütlük durumdasın.. Yazık!

Sapı samanı karıştırma dürüst ol apple'ı çok seviyorum tenekeden telefon yapsa alırım de olsun bitsin ne uzatıyon.Kalkıpta sana sen nasıl apple ı seversin diyecek halimiz yok.Adamların yaptığı ''telefon incelemesi'' insanlar almadan bu videoları izleyip telefon hakkında genel bilgi sahibi olsunlar diye yapılıyor.Senin eğilmenin tel üzerinde oluşturduğu baskıyla elle fazla kuvvet uygulamadan yapılan baskı hemen hemen eşit durumda.Yani bu incelemelerin yapılması benim için değil senin için faydalı telefonu alacak adam sensin.

HTC Desire HD, Samsung Galaxy Note 2, HTC ONE M7 ve şimdi de Sony Xperia Z2 kullanıyorum.. İkidir kendi dediğinin aksini ispat ediyorum..

Bırakın bu boş beleş millete çamur at izi kalsın durumlarını.. Siz rezil olduğunuzla kalırsınız sadece...

• Samsung un büyük ekranlı telefonlarına laf ettin, gittin büyük ekranlı telefon yaptın altına kaçırdın Apple efendi. (5s kullanıyorum, Sony fanboy'uyum Samsung u da sevmem)
  • Anladığım kadarıyla Apple donanımhaber e test için materyal göndermediğinden donanımhaber de Apple ı kötüleme kampayasına elinden geldiğince destek veriyor.

Bunun temelini Apple iphone 6 yı duyurduğunda , donanımhaber in oldukça taraflı haber yazısında gördük.Şimdi de bu konu var.

gittikçe forum seviyesini düşürüyor ve bu düşüş yönetim haber kısmında olmaya başladı.
  • arkadaşlar bu bükülme sorunu ciddi bir sorun, ben telefonu kaç kere yere düşürdüm sayısını unuttum, şimdi iphone 6'yı o kadar yere düşürseydim telefon, alanını hesaplamak için yamuk sorusunda resimle örnek gösterilirdi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.