Şimdi Ara

Apple ve Medya İlişkileri: 'Bükersen ambargoyu yersin' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
3
Favori
8.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşıldı İP6 alacak olan + ından uzak durması lazım. Bizim için iyi bir haber aslında medya bu şekilde bastırmaya devam ederse apple mecburen ilkkez erken damping yapmak zorunda kalacak ve 6s için çalışmalarını hızlandıracak. Bende İP5 var ve memnunum camı krılmadan yada pili ölmeden yeni telefon almayı düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sceline

İyi olmuş, adam sana o cihazı bükmen için göndermiyor!

Tavrı değişmeyecekmiş birde. Tavşan dağa küsmüs......

Fanboyluğun böylesi
  • ne halde olduğumuzun göstergesi.Çoğu zaman baba parası bayılıp telefon alıyorlar sonrada net ortamında birbirlerine giriyorlar
    Yabanca menşeli ürünler için birbirinizi kırmaya ne gerek var?Para verdim aldım o zaman iyidir sidik yarıştırmanın hiç böyle boyutunu görmemiştim
  • ne güzel işte,oyun hamuru gibi telefon
  • Bir acma kapama dugmesi hatasi yuzunden neredeyse butun telefonlari degistiren Apple, buyuk ihtimalle bu telefonlarida degistirecektir. Derdiniz ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

quote:

Orijinalden alıntı: MaviOkyanuSs

quote:

quote:

Abi okadar zorlamayla bukulmeyen telefon varmi ? Aslinda çivide çakmalari lazim bakalim ekran kiriliyomu. Nokia samsung htc lg sony vs vs hepsini ayni şekilde bükmeye çalişin hepsin yamulur bukulur. Böyle test olmazki bu karalama kampanyasi resmen. Apple da kullanmiyorum note2 kullaniyorum ama bunu bükmeye çalişsam sanirim tuz gibi olur.:)

ip6 + ı ilk büken adam note 3 e çok daha fazla güç uyguladı ama bükemedi. dahası telefon esnedi ama eski haline geri geldi. buna ne diyorsun?

Valla üstad paran varsa deneyelim bitane note 3 al bük bakalim bukülmezse parasını ben vercem :)

bükülmüşü var. videoyu izle.

sen nasıl bir trolsün arkadaş. her seferinde aynı cümleleri tekrarlıyorsun. mesaj kasmamıdır, fandroitlikmidir nedir anlamadım. git başka yerde egonu tatmin et.

• e her güçlü sonsuza kadar gücünü koruyamaz, apple da yüksek karından ödün vermemek adına cihazlarından ödün vermeye başladı, gerçi son dönemlerde zaten çıkan yeni seri iphone lar hep sorunlu oldu ve devam modeliyle düzeltildi, bunda da bu tarz problemlerin çıkması çok da garip değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Neden M8'in yamulma testi yok? Tarafsız olmak bu değil. Metal kasalı cihazları alır sırayla bükersin. İşte o zaman tarafsız derim. Android ekosisteminin gözünde yükselmişler. Ambargo yedikten sonra zırlamanın manası yok.

Buda videonun uzun versiyonu ve 1080p
    Buradaki model Plus değil iphone 6 nın normal versiyonudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 2 Ekim 2014; 16:23:43 >

• ceketimin cebinde bükülmüş nalet meret

mesela yani
  • bukuluyor ama kırılmıyor yani ne var bunda

bu arada s4 mini denedim geberiyordu

ayfon 3g denedim bişe olmadı ekrandan çıt çıt sesler geldi ama çalışıyor,çivi çakarak filan deneseler daha net bir karara varırız(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha ve Omega

quote:

Orijinalden alıntı: Goddess Grazi

Yıllardır tasarım ve fikirleri çalıp, yeni bir buluş/tasarımmış gibi gösterip üstüne başka firmalara dava açan ve overprice ürün yelpazesine sahip bir firmadan bahsediyorsunuz, ne bekliyordunuz ki apple gibi bir firmadan?
    Azıcık teknolojiden anlayan zaten bu firma ve ürünlerinden uzak duruyor.

Dünyanın en overrated markası ve vasat ürünleri.

Samsung alıp her ay yeni çıkan telefona ayakmı uyduralım?Yada eski ürünlerine hiç güncelleme getirmemesiylemi uğraşalım?
    xperianın Z serisi ve win8 dışındakilerin hepsi çöp.2 yılda bi telefon değiştiriyorum.Androidden sonra (özellikle samsungtan sonra) ilaç gibi geldi.

LG G serisi ve Nexus'u deneyin derim.Samsung çöp ama bunlar gerçekten süper.

• Computer Bild çok kral iş yapmış sen millete 3 bin tlye telefon sat telefon kolayca elle bükülsün sonra vay sen niye bunu niye büktün sen telefonu incele diye gönderiyorsun adamlarda çok güzel incelemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

quote:

Yıllardır tasarım ve fikirleri çalıp, yeni bir buluş/tasarımmış gibi gösterip üstüne başka firmalara dava açan ve overprice ürün yelpazesine sahip bir firmadan bahsediyorsunuz, ne bekliyordunuz ki apple gibi bir firmadan?

Samsung alıp her ay yeni çıkan telefona ayakmı uyduralım?Yada eski ürünlerine hiç güncelleme getirmemesiylemi uğraşalım?
    xperianın Z serisi ve win8 dışındakilerin hepsi çöp.2 yılda bi telefon değiştiriyorum.Androidden sonra (özellikle samsungtan sonra) ilaç gibi geldi.

LG amcamda var.Başlarda iyi gitti ama 2-3 ay içinde kasmaya başladı.
    Telefonlar gerçekten güzel (samsung dışında) ama android

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

quote:

LG amcamda var.Başlarda iyi gitti ama 2-3 ay içinde kasmaya başladı.
    Telefonlar gerçekten güzel (samsung dışında) ama android

Ben çok memnunum Nexustan.G2 kullanan arkadaşlarımda müthiş memnun.Hem seri hemde ufak oynamalarla şarjı muhteşem.

• Bi saniye la yorumlara baktım tekrar açtım videoyu telefon olduğu gibi kalıyomuş
  • Benim forum yönetimine şikayetim var;

Bu fan tartışmalarının suyu çıktı. Artık bir önlem alınsa çok iyi olur. Özellikle bir kesim diğer bir kesime yaptığı tercihten dolayı "enayi", "beyin yoksunu", "dandroid", "zamzamazung", gibi ifadeler kullanmasına izin verilmemeli... Ciddi derecede bunlardan rahatsız oluyorum, haber içeriğinden başka bir şey okuyasım gelmiyor. Hatta bana göre şu yan taraftaki smileylerden aşşağılayıcı olanları da kaldırılmalı... "Muhahaha" nedir yav?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

quote:

quote:

quote:

Abi okadar zorlamayla bukulmeyen telefon varmi ? Aslinda çivide çakmalari lazim bakalim ekran kiriliyomu. Nokia samsung htc lg sony vs vs hepsini ayni şekilde bükmeye çalişin hepsin yamulur bukulur. Böyle test olmazki bu karalama kampanyasi resmen. Apple da kullanmiyorum note2 kullaniyorum ama bunu bükmeye çalişsam sanirim tuz gibi olur.:)

ip6 + ı ilk büken adam note 3 e çok daha fazla güç uyguladı ama bükemedi. dahası telefon esnedi ama eski haline geri geldi. buna ne diyorsun?

Valla üstad paran varsa deneyelim bitane note 3 al bük bakalim bukülmezse parasını ben vercem :)

bükülmüşü var. videoyu izle.

sen nasıl bir trolsün arkadaş. her seferinde aynı cümleleri tekrarlıyorsun. mesaj kasmamıdır, fandroitlikmidir nedir anlamadım. git başka yerde egonu tatmin et.

sen nasıl bir ruh hastasısın önce onu bir öğrenelim, sonra konuşalım, olmaz mı?

• Bu büyüklme sorunu sadece 6 plus için mi geçerli yoksa 6 da büyükleme sorunu yaşanıyor mu :D yoksa gidip isyan edip GM Elite alıcam 16 arka 8 ön özellik bakımından 6 ile ideal bir telefon gibi gözüküyor fazla anlamam ama :D

• s modelleri hariç her telefonunda var sıkıntı zaten

5s de boya soyulmasını düzelttiler ama iphone 5 de kenar alüminyum soyuldu patır patır

6 da bükülme olur 6s de düzletirler.

telefonu kalınlaştırıp kamerayı içeri de gömerler.

s modeli hariç iphone alınmaz
  • Şu başlığı okuyorum da, ülkenin 10 yılda geldiği hali ve bu anlayışın dandik bir telefon konusuna nasıl yansıdığını gördükçe cidden üzülüyorum.

Adam gelmiş şirket savunuyor lan burada. Olm siz ne içiyorsunuz? Çok mu propagandaya maruz kaldınız nedir. Cebine koyunca ekranı kırılan Samsung'ları eleştirdiğimiz gibi, tasarım hatasından yamulan iphone'ları da eleştiriyoruz. Hadi biz verdiği parayla en iyisini almaya çalışan tüketicileriz, ya siz kimsiniz de rüyanızda bile göremeyeceğiniz kadar geliri olan şirketi savunmaya çalışıyorsunuz?

Nasıl psikolojiniz var yahu sizin. Teallam.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.