Şimdi Ara

Apple ve Medya İlişkileri: 'Bükersen ambargoyu yersin' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
3
Favori
8.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sceline

quote:

Orijinalden alıntı: Monstrosity

quote:

Diğer mesajlarımıda okusaydın fanlık falan olmadığını anlardın.. Millete öğüt veriyorsun kendin öğütlük durumdasın.. Yazık!

Sapı samanı karıştırma dürüst ol apple'ı çok seviyorum tenekeden telefon yapsa alırım de olsun bitsin ne uzatıyon.Kalkıpta sana sen nasıl apple ı seversin diyecek halimiz yok.Adamların yaptığı ''telefon incelemesi'' insanlar almadan bu videoları izleyip telefon hakkında genel bilgi sahibi olsunlar diye yapılıyor.Senin eğilmenin tel üzerinde oluşturduğu baskıyla elle fazla kuvvet uygulamadan yapılan baskı hemen hemen eşit durumda.Yani bu incelemelerin yapılması benim için değil senin için faydalı telefonu alacak adam sensin.

HTC Desire HD, Samsung Galaxy Note 2, HTC ONE M7 ve şimdi de Sony Xperia Z2 kullanıyorum.. İkidir kendi dediğinin aksini ispat ediyorum..

Bırakın bu boş beleş millete çamur at izi kalsın durumlarını.. Siz rezil olduğunuzla kalırsınız sadece...

Bak android kullanıcısıymışın android içinde aynı ''inceleme videoları'' ve haberler yapılıyor.Bu yorumu başka bir markanın xxx cihazı içinde yapsan yine aynı tepkiyi verirdim.Benim rezil olacak bişeyim yok omurgam dik sen rahat ol

• quote:

quote:

quote:

quote:

Diğer mesajlarımıda okusaydın fanlık falan olmadığını anlardın.. Millete öğüt veriyorsun kendin öğütlük durumdasın.. Yazık!

Sapı samanı karıştırma dürüst ol apple'ı çok seviyorum tenekeden telefon yapsa alırım de olsun bitsin ne uzatıyon.Kalkıpta sana sen nasıl apple ı seversin diyecek halimiz yok.Adamların yaptığı ''telefon incelemesi'' insanlar almadan bu videoları izleyip telefon hakkında genel bilgi sahibi olsunlar diye yapılıyor.Senin eğilmenin tel üzerinde oluşturduğu baskıyla elle fazla kuvvet uygulamadan yapılan baskı hemen hemen eşit durumda.Yani bu incelemelerin yapılması benim için değil senin için faydalı telefonu alacak adam sensin.

HTC Desire HD, Samsung Galaxy Note 2, HTC ONE M7 ve şimdi de Sony Xperia Z2 kullanıyorum.. İkidir kendi dediğinin aksini ispat ediyorum..

Bırakın bu boş beleş millete çamur at izi kalsın durumlarını.. Siz rezil olduğunuzla kalırsınız sadece...

Bak android kullanıcısıymışın android içinde aynı ''inceleme videoları'' ve haberler yapılıyor.Bu yorumu başka bir markanın xxx cihazı içinde yapsan yine aynı tepkiyi verirdim.Benim rezil olacak bişeyim yok omurgam dik sen rahat ol

tabii tabii... cevap verecek bir şey kalmadı, her zaman tepki verirsin artık, konumuzla ne alakası varsa başka incelemelerin??..

hadi herkes kendi işine baksın!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Anladığım kadarıyla Apple donanımhaber e test için materyal göndermediğinden donanımhaber de Apple ı kötüleme kampayasına elinden geldiğince destek veriyor.

Bunun temelini Apple iphone 6 yı duyurduğunda , donanımhaber in oldukça taraflı haber yazısında gördük.Şimdi de bu konu var.

gittikçe forum seviyesini düşürüyor ve bu düşüş yönetim haber kısmında olmaya başladı.

Evet tüm dünya Samsung'dan para aldı beraber Apple ı kötülüyorlar.kasadaki bükülme ios 8 deki donmalar, kasmalar falan hep hurafe Apple hep en iyisini yaptığı için kıskanıyor Android cephesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tabii tabii... cevap verecek bir şey kalmadı, her zaman tepki verirsin artık, konumuzla ne alakası varsa başka incelemelerin??..

hadi herkes kendi işine baksın!

Ayaklı bonzai reklamı gibisin kardeş ne alakası mı var incelemelerin

Apple ve Medya İlişkileri: 'Bükersen ambargoyu yersin'

Bak ne yazmışın yukarda adam o cihazı inceleyecek test edecek çay kahve koyup film mi izleyecek.Şimdi seni apple fanboyu olarak nitelendirmem üzerine sen şu ''HTC Desire HD, Samsung Galaxy Note 2, HTC ONE M7 ve şimdi de Sony Xperia Z2 kullanıyorum.. İkidir kendi dediğinin aksini ispat ediyorum.. Bırakın bu boş beleş millete çamur at izi kalsın durumlarını.. Siz rezil olduğunuzla kalırsınız sadece... '' yorumu yaptın.Bende senin yorumuna istinaden ''Bu yorumu başka bir markanın xxx cihazı içinde yapsan yine aynı tepkiyi verirdim'' bu satırı yazdım.Başkada bişey yazmıyorum hala anlamıyorsan yardım al bence

• quote:

Ayaklı bonzai reklamı gibisin kardeş ne alakası mı var incelemelerin

Apple ve Medya İlişkileri: 'Bükersen ambargoyu yersin'

Bak ne yazmışın yukarda adam o cihazı inceleyecek test edecek çay kahve koyup film mi izleyecek.Şimdi seni apple fanboyu olarak nitelendirmem üzerine sen şu ''HTC Desire HD, Samsung Galaxy Note 2, HTC ONE M7 ve şimdi de Sony Xperia Z2 kullanıyorum.. İkidir kendi dediğinin aksini ispat ediyorum.. Bırakın bu boş beleş millete çamur at izi kalsın durumlarını.. Siz rezil olduğunuzla kalırsınız sadece... '' yorumu yaptın.Bende senin yorumuna istinaden ''Bu yorumu başka bir markanın xxx cihazı içinde yapsan yine aynı tepkiyi verirdim'' bu satırı yazdım.Başkada bişey yazmıyorum hala anlamıyorsan yardım al bence
    Evet malesef hala cevap veremeyip, durumu çevir kazı yanmsın moduna hakaret ederek getirmen çok olgun(!) bir davranış..

Sen konudaki diğer mesajlarımı da oku sonra gel bir daha konuşalım.. O dediğin lafı başka bir mesajımda yazdım zaten! Okumadan, anlamadan karalamalara devam etmekle, anlamsız yazıların üzerinden daha da anlamadıysan gibi demogojilerini kendine sakla bence..

Kafan bonzailere çalışıyor belli. Alırsın bir dal...

• forumda dsg fanlarından sonra şimdi de iphone fanları çıktı ne demek la "adam sana o telefonu bükesin diye göndermiyor" boru mu dünyanın parasını vereceksin cebinde ufak bir gergiye gelmeyle eğilicek
    hadi onu geçtim onla alnı platformda kat be kat ucuz samsung ise kaya gibi
  • Dergi objektif bir şekilde incelemesini yapabilmeli. Sorun appledaysa Bild Com. Dergisi ne yapsın...

• bükme kardeşim insan gibi test et cebinde bükülse tamam da elinle olmuyor etik değil.
  • Bencede Apple sonuna kadar haklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviOkyanuSs

Abi okadar zorlamayla bukulmeyen telefon varmi ? Aslinda çivide çakmalari lazim bakalim ekran kiriliyomu. Nokia samsung htc lg sony vs vs hepsini ayni şekilde bükmeye çalişin hepsin yamulur bukulur. Böyle test olmazki bu karalama kampanyasi resmen. Apple da kullanmiyorum note2 kullaniyorum ama bunu bükmeye çalişsam sanirim tuz gibi olur.:)

Mobildeyim ama youtuba note 3 bend test diye yazip ararsan note 3 e apple'a uygulanandan daha fazla kuvvet uygulanmasina ragmen hicbur sey olmadigini gorebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

forumda dsg fanlarından sonra şimdi de iphone fanları çıktı ne demek la "adam sana o telefonu bükesin diye göndermiyor" boru mu dünyanın parasını vereceksin cebinde ufak bir gergiye gelmeyle eğilicek
    hadi onu geçtim onla alnı platformda kat be kat ucuz samsung ise kaya gibi

Insanlari anlamak gercekten guc... Bir marka telefon cikartir sonra butun insanlar birilerinin bu telefonu herturlu teste tabi tutmasini bekler, yuksekten dusme testi olsun, bicakla anahtarla cizme vb testlerle tarafsizca incelensin bizde kafamizdaki sorularin yanitini alalim diye beklerler ve bu test sonuclarina gore hareket ederler ama kalkip bu testi yapan adamlar pandoranin kutusunu acinca kiyamet kopar.... Neymis o telefonu bukmen icin yollamiyorlar sanaymis... Hadi oradan sen ! marka fani oldugun icin alacagin urunun hatasini gormek istemiyorum desene suna... Applein cikarttigi her modelin eksikligini "ama isletim sistemi stabil" lafiyla ortuyordun ama bu sefer o bile kurtarmiyor seni desene....

• Sırf bükülme sorununu gösterdi diye dergiye test ürünü ve etkinliklere katılım hakkını kesmeleri Apple'ın 1984 reklamında neyi vurguladıysa kendisininde aynı şekilde bir gestapoya dönüştüğünü açıkça gösteriyor.
  • Hem Android ve hem de apple kullanıcısı olarak, bu fan boy işlerini hiç anlamlandıramadan yazıyorum: Bu bendgate olayının çok ciddi bir PR çalışmasının sonucu olduğuna inanıyorum. Çünkü; bükülmek, eğilmek, çömelmek falan sorun değil. 5'' ve üstü her telefon merkez noktasından uygulanacak basınçla deforme olur. Kimse telefonunu alıp, baş parmaklarının ucu bembeyaz, boğumu kıpkırmızı olana dek bükmeye çalışmıyor. Peki PR kısmı nedir; Apple'da daha büyük sorun var beyler, bayanlar... 8.0.1 güncellemesi zaten bilindiği gibi tarihi bir fiyaskoydu ama ötesinde ardından yayımlanan son güncellemeden sonra da tüm iphone ve ipad'lerde ama bilhassa iphone 6 plus'larda wifi sorunu yaşanıyor. Google'da iphone 6 plus wifi issue ya da wifi problem diye aratırsanır göreceksiniz. Alet wifi'a bağlıyken bir anda kesiliyor bağlantı ve bir daha hard reset atmadan hiç bir ağı bulamıyor. Bu tür yazılımsal problemleri görünmez hale getirmek için bu saçma sapan eğilme, bükülme işi körükleniyor. Bırakın eğilip çömelmeyi de esas hadiseye bakın... Donanımhaber gibi bir sitede de (gözden kaçırdıysam affola) lakin bu wifi issue ile ilgili tek haber yok, tutturmuşlar bir eğildi, çömeldi... Demek ki adamlar manüple konusunda baya başarılı... Öte yandan, kim ne derse desin, Macbook Pro / iMac & iPad & iPhone kombinasyonu bir kullanıcı için en kullanışlı ve stabil kombinasyon hala. Bir de değinmeden edemeyeceğim, bir hukukçu olarak, bu fan boyluk işi iyi kazandırıyorsa bizlere de söyleyin de biz de nasiplenelim, sahiden beleşe yapmıyorsunuz değil mi bunu? "Android iOS'i döver, hayır iOs Android'den güçlü bi kere baaaaaak"...

• Almanlik gibisi yok...

• Apple ve Medya İlişkileri: 'Bükersen ambargoyu yersin'

• arkadaşlar bi cvp verir misiniz artık? iphone6 da bükülme oluyor mu(plus demiyorum 6)
    Eğer oluyorsa GM Elite almamı önerir misiniz? Fiyat ve kullanım bakımından 6 mı ELİTE mi ???

• Bükülme testi karşılaştırması.

• Bu da apple'in tuy dikmesi olmus oldu boylece. Şuphesiz Dunyanin en prestijli şirketisiniz. Sizi elestirenlere cevabiniz bu mu apple
    Komiksiniz

• confickerbelasi kullanıcısına yanıt
    Erdi beyin twiter hesabina bi bakin bence.

• Sen git o kadar para ver bükülsün yok öyle iş bir de gelmiş adamlara rest çekiyorlar yaptığınız ayıp kendi suçunuzu millet gösterdi diye artislik yapmayın ama bu şekilde de birçok kişi almaktan vazgeçmeyecektir adamlar bunu biliyor en kötü donanımı da koysa o telefon satılır

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.