|
Bildirim
Son kullanıcı ürünleri değil çünkü
|
Mesut Çevik de kurtaramadı Vision Pro'yu.
|
Mesut çevik ve yanındaki photoshopcu kalp krizi geçirmiştir |
Mesut son zamanlarda çok bozuldu zaten. İzlemesi zevk vermiyor. Hakkı ve Mesut çok itici geliyor artık.
|
Olamaz ya devrim yarattı be sağda solda yürüyen influencerlar filan vardı. Size Çin para vermiştir bu haber için.
|
Apple'ın kendisi bile Mesut Çevik ten daha fazla eleştiriyordur ürünlerini hele o ve Koray Birand ı dinleyenler Apple ı kutsal bir şey zannederler o derece hayranlıkları var Apple ürünlerine
|
Neredeyse 10 da 1 fiyata satılan quest 3 e göre fiyatının hakkını verecek kadar fark sunamadığı için aklı başında kimsenin alacağını sanmam quest 3 deli gibi satıyor
|
Sony Vr2 bir süre kullandım, kullandığım süre içerisinde hiçte memnun kalmadım.Gerek geniş oda ihtiyacı gerek baş dönmesi başlığın aşırı terlemeye neden olması vede vr başlık kullanırken dürbünden bakma sorunu beni bu cihazdan soğuttu.
Vision pro'dada benzer sorunlar varmış mide bulantıs terletmeı ve dürbünden bakış olayı. |
Adamın yaptığı 10 içerikten abartısız 8 i ücretli tanıtım. Ne bir eleştirelliği kaldı ne de objektifliği. Bildiğin pazarlama kanalı. Vision pro ilk duyurulduğunda Apple bunu ABD ye götürdü, orada sanki enerji içeceği çekmiş gibi bir anlatması vardı, sanırsın 3 aydır kullanıyor, ama elini değdiremedi bile o zaman. Ve satışa çıktığından beri ağzına almıyor bile bu ürünü, neden? çünkü Apple buna destek olmaktan çıktı, her şey para her şey fasa fiso anlayacağın. Adamın elinde watch ultra vardı onu bile geri aldılar, kendi para verip aldığı eski versiyonu kullanıyor şu anda.
|
|
Mesut çevik ve yanındaki photoshopcu kalp krizi geçirmiştir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 22 Nisan 2024; 18:11:19 > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mesut reyizi yedirmeyiz. Ccc Mesut Çççevik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ahahaha kendisini çok sevmesemde adamın tüm videolarını izliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha Bi beş yılı var bence bu teknolojilerin ilk plazma tvlerden sonra çıkan ıps lcdler gibi bunun bir evrimi olması gerekiyor ve o olmadı daha. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Meta Quest3'ü denedikten sonra Apple'a niye o kadar para vereyimki dedim. Kullanıcı olarak yapacaklarım basit şeyler. |
Bu çok güzel bir ürün ama daha yolu, zamanı var. Biraz daha geliştirilmesi, pratikleştirilmesi gerekiyor. Hatta daha da ileri gidip lens seviyesine indirilmesi gerekiyor işte o zaman çığır açacak. |