|
Bildirim
Bi daha Apple lansmanına gidemezsin abla geçmiş olsun. Mesut Çeviğe vermemişler denese 10 dk 6 ay anlatırdı :))
|
Kardeşim mide bulandırmıyor, insanları yer cekimsiz ortamlara alıştırıyor ki zenginlerimizi uzaydaki kolonilere gitmeye hazırlıyor!
Yüzde yanık oluşturmuyor, aksine teni bronzlaştırıp insanları daha zengin ve üst sınıf gösteriyor! Saçma sapan haberler yapmayın! |
Mesut çevik = Apple fanboyu. Güncelleme diye diye duruyor. Her güncelleme sonrası Apple kullanıcıları şikayetçi yavaşlıyor diye... Mesut çevik takipten çıkalı yıllar oldu gerek yok...
|
Mesut çeviği seviyorum çok takip ettim fazlaca sponsor içerik alıp reklama boğmasından sıkıldığımdan takibi bıraktım fakat söylediği bir çok şey bence doğru apple fanlığı yaptığınıda düşünmüyorum… söylediği ne yanlıştı ki ayrıca içerik üreticisi hepsi apple kullanması tesadüf değil…
|
Mesut Çevik apple fanboy degilse, muhtemelen Apple'in yuzde 50 hissedarı falandır, başka açıklaması olamaz.
|
Bence çok gereksiz ve sinsi bir teknolojik alet kendileri.
|
Aslında alna elma logosunu yanık izi olarak çıkarsaydı 5 bin dolara bile kolaylıkla satardı. Mide bulantısı da sorun olmazdı o zaman, logo olduktan sonra kusa kusa oynardı fanlar.
|
Bu teknoloji tamamen insanı hasta etme üzerine yapılmış bence.
|
yanik degil o , iBronz
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 11 Haziran 2023; 12:26:34 > |
|
|