Şimdi Ara

apple vs microsoft

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler birisi tam olarak söyliyebilirmi microsoftla apple arasındaki varki

yani birisi 3 milyar diğeri 1 milyar ne fark varda apple bukadar pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UPDOWN BX -- 25 Kasım 2012; 12:30:26 >

• up
  • Aynı özellik ve kalitede pc ile apple arasında pek fark yok. Özellikleri dışarıdan baktığında aynı görürsün ancak parçaların uyumu ve optimum seviyede çalışan bir pc ile apple arasında da pek fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkangen

Aynı özellik ve kalitede pc ile apple arasında pek fark yok. Özellikleri dışarıdan baktığında aynı görürsün ancak parçaların uyumu ve optimum seviyede çalışan bir pc ile apple arasında da pek fark yok.

cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

quote:

Orijinalden alıntı: ozkangen

Aynı özellik ve kalitede pc ile apple arasında pek fark yok. Özellikleri dışarıdan baktığında aynı görürsün ancak parçaların uyumu ve optimum seviyede çalışan bir pc ile apple arasında da pek fark yok.

cevap için teşekkürler

Farktan kastım fiyat olarak, yoksa MAC OS bence çok iyi bir işletim sistemi, kullanımı da çok rahat ve nerdeyse sorunsuz.
  • zaten bir kere Mac osx kullanınca bir daha windows kullanmaktan soğuyorsun...
  • Karşılaştırma yanlış, PC ve Mac desen daha doğru olurdu. Senin niyetin zannımca kavga çıkarmak :) Böyle konular açma kan gövdeyi götürür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şöyle diyeyim benim asus i7 2630 işlemcili 540m 1gb ekran kartı ve 4gb ramli windows 7 yüklü laptop vardı. 3 hafta önce macbookpro aldım. performans olarak asusu katladı. zaten kaldırıp kutusuna koydum asusu şuan sadece macbook kullanıyorum. Oyunlarla örnek vereyim Diablo 3 oynuyorum. 540m 1 gb ekran kartla 6 ayardan 3ü high(oveclocksuz tamamen oyun kendi belirlediği ayarlara göre konuşuyorum) 3 medium oldu. Mac book proda 5 ayar high 1 tanesi mediumda....
    macbookta intel hd 4000 512 mb ekran kartı var....

windowsta aradığım IDM programı oldu. IDM kadar başarılı bir download manager programı macte malesef yok.... tek eksikliğini hissettiğim o oldu....
  • Şöyle söyleyebilirim, yıllardır Apple ürünleri kullanıyorum (gerçi bundan sonra iphone almama kararı aldım, son telefonum iphone 4) ama işim gereği windows tabanlı çalışıyoruz (microsoft partner). Kullanmaktan kastım kullanmanın dibi, yani banka IT'sinden bahsediyorum. Sistemlerimizin tamamı .NET platformunda calısıyor. Ama windows'u bunun dışında bi tek oyun oynamak için kullanıyorum bir Mac kullandığında farkı hissediyorsun, anlıyorsun. Buradan böyle anlatmak zor. Fiyat konusuna gelince, Apple zaten her ürününde ismini konuşturma konusunda çok başarılı. Gerek telefonlar gerek padler gerekse mac'ler. Bunun en büyük açıklaması ismi :) Ama Apple candır.
  • Yıllardır aynı konular ya neden bu ucuz bu pahalı Türk hastalığı işte Cemiyetiz biz Apple alınca aramıza katılıyorsun işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy1983

zaten bir kere Mac osx kullanınca bir daha windows kullanmaktan soğuyorsun...

mac ve windowsu ne amaçla kullandığına göre değişir.
    örneğin; coğrafi bilgi sistemleri ile ilgili yazılımlarda windows:5-mac:0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4000 TL değerindeki bir bilgisayar ile 1500 TL değerindeki bir bilgisayarı karşılaştırıp, Mac daha iyi demek ne kadar akıllıca? Microsoft iddia ediyorum Apple'dan daha iyi bir şirket. Tablet bilgisayarın öncüsü bile Microsoft şirketidir.

Fakat sadeliği, kompakt yapısı ile Apple ben dahil birçok kullanıcıya cazip gelmekte. Öğrenci olarak ben Hackintosh sistem kullanıyorum. İleride Macbook ve iMac almayı düşünüyorum. Microsoft kendi donanımını üretsin, o zaman bırakırım Apple'ı. Samsung, HP, Acer gibi firmalarla olcak iş değil bu, Microsoft'un bunu anlaması lazım artık.
  • İmac aldım henüz bir kaç ay oldu ,ne kadar kastıysamda alışamadım bu OSuruk sistemine.Ancak bootcamp çok kullanışlı hakkını vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirulasvarisoglu

Yıllardır aynı konular ya neden bu ucuz bu pahalı Türk hastalığı işte Cemiyetiz biz Apple alınca aramıza katılıyorsun işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: tamtamam

İmac aldım henüz bir kaç ay oldu ,ne kadar kastıysamda alışamadım bu OSuruk sistemine.Ancak bootcamp çok kullanışlı hakkını vereyim.

sat sen onu sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

İmac aldım henüz bir kaç ay oldu ,ne kadar kastıysamda alışamadım bu OSuruk sistemine.Ancak bootcamp çok kullanışlı hakkını vereyim.

sat sen onu sat

Satisa koymus zaten 2. elde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

sat sen onu sat

Satisa koymus zaten 2. elde.

aklın yolu bir demekki :)) adam MacOS a osuruktan dedi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.