Bildirim
Apple Watch 40 mm Spor Kordon Alaska Mavisi Kayış 29.90 TL
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sahte olabilir
-
Orijinal değil diye düşünüyorum. İstanbul Ümraniye' de kılıf vs aldığım dükkanda 35 liraya orijinal hissiyatında satan bir yer var. Bana çok sıcak gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dükkanın ismi nedir nerededir hocam ? Kalınlıkları ve hissiyatı iyi mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satıcı Hakkında
Firma Adı: mobil pazar şahin elmacı
Kayıtlı E-Posta Adresi: sahin.elmaci@hs.01.kep.tr
İletişim: Satıcı Firmanın hepsiburada.com'a beyan ettiği merkezi adresi ve tarafımızca onaylanmış olan telefon numarası hepsiburada.com kayıtlarında yer almaktadır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TREMİLA_
Orijinal değil diye düşünüyorum. İstanbul Ümraniye' de kılıf vs aldığım dükkanda 35 liraya orijinal hissiyatında satan bir yer var. Bana çok sıcak gelmedi.Ümraniye'de bahsettiğiniz dükkan nerede acaba ?
-
Orijinal değil bunlar fakat orijinale yakınlar. Kalınlıkları iyi, malzeme kalitesi fena değil. Yalnız orijinallarından daha uzun. Trendyol'da falan 24'e 25'e gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla dostlar sormuşsunuz diyeyim ümraniye sondurakta ağaoğlu pasajının içinde sağdaki sırada mavitech gibi bir adı vardı. Dükkana ne zaman girsem birşey alır çıkarım
Gidecek olan varsa beraber gideriz sıkıntı yok. 8 Pro için bende bir kılıf alacağım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- tobi 3gb
- bimcell yeni hat 19 tl
- vodafone 1 gb hediye nasıl alınır
- indirimler ne zaman başlıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X