Bildirim
Apple Watch 40 mm Spor Kordon Alaska Mavisi Kayış 29.90 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sahte olabilir
-
Orijinal değil diye düşünüyorum. İstanbul Ümraniye' de kılıf vs aldığım dükkanda 35 liraya orijinal hissiyatında satan bir yer var. Bana çok sıcak gelmedi. -
Dükkanın ismi nedir nerededir hocam ? Kalınlıkları ve hissiyatı iyi mi ? -
Satıcı Hakkında
Firma Adı: mobil pazar şahin elmacı
Kayıtlı E-Posta Adresi: sahin.elmaci@hs.01.kep.tr
İletişim: Satıcı Firmanın hepsiburada.com'a beyan ettiği merkezi adresi ve tarafımızca onaylanmış olan telefon numarası hepsiburada.com kayıtlarında yer almaktadır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TREMİLA_
Orijinal değil diye düşünüyorum. İstanbul Ümraniye' de kılıf vs aldığım dükkanda 35 liraya orijinal hissiyatında satan bir yer var. Bana çok sıcak gelmedi.Ümraniye'de bahsettiğiniz dükkan nerede acaba ?
-
Orijinal değil bunlar fakat orijinale yakınlar. Kalınlıkları iyi, malzeme kalitesi fena değil. Yalnız orijinallarından daha uzun. Trendyol'da falan 24'e 25'e gidiyor. -
Valla dostlar sormuşsunuz diyeyim ümraniye sondurakta ağaoğlu pasajının içinde sağdaki sırada mavitech gibi bir adı vardı. Dükkana ne zaman girsem birşey alır çıkarım Gidecek olan varsa beraber gideriz sıkıntı yok. 8 Pro için bende bir kılıf alacağım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X