Çok çok pahalı satılıyor şu anda ama bakmak isteyenler için https://m.markafoni.com/apple-watch-mj2x2-38-mm-unisex-kol-saati/urun/11520591/
quote:Orijinalden alıntı: Thathurts38 mm gerçekten çok küçük erkek bileğinde komik duruyorHayır benim düşündüğüm "bu fiyatlara bu saati alan varmı acaba" diye.
Yahu el insaf ya. Zamanında iPhone 5 yeni çıktığında 3.400'e hepsiburada yok satmıştı gerçi. Bunu da alacak enayi çoktur memlekette
quote:Orijinalden alıntı: Kral_JumongMarkofoniye özel fiyat diyo birde o saat 1.250 liraya türkiyeye gelecek bence (ipad mini 3 de 400 dolar aynı miktarda kar koyarlar sanırım.)
quote:Orijinalden alıntı: Götterfunkeno saat 1.250 liraya türkiyeye gelecek bence (ipad mini 3 de 400 dolar aynı miktarda kar koyarlar sanırım.)Alıntıları Göster Bu kadarda sacmalık olmaz ucak bıletı alırım almanyadan saatı alırım ustune 3 4 gun tatıl yaparım su sacma kar marjına bak rezalet emınım kı amerıkadan paralel ithalat urunudur herkesı aptal kendılerını akıllı sanıyorlar sanırım
varmısınız markafoni'ye iletişim kısmından saydırmaya, ben başlıyorum beyler... sırf milletin hakkınızda ne düşündüğü göstermek için bunu yapalım...
quote:Orijinalden alıntı: BeyEfendi7varmısınız markafoni'ye iletişim kısmından saydırmaya, ben başlıyorum beyler... sırf milletin hakkınızda ne düşündüğü göstermek için bunu yapalım...ürünün fiyatından daha kötüsü ne biliyormsunuz? bu saati bu fiyata alacak insanlar var malesef Türkiye'de
benim en cok üzüldüğümse burda bu saati kollayan eziklerdir, bi cogu da daha fazla dayanamayip alir görursunuz markofoniden
quote:Orijinalden alıntı: brhmrslnbenim en cok üzüldüğümse burda bu saati kollayan eziklerdir, bi cogu da daha fazla dayanamayip alir görursunuz markofonidenFiyata bak
cdenizmavis C kullanıcısına yanıt Yaptıkları bence de yanlış fakat o şekilde ifade etmek doğru değil efenim.