< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwickau -- 15 Eylül 2019; 16:49:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwickau -- 15 Eylül 2019; 16:49:21 > |
saat hobim oldugu icin almistim surekli ucak modunda kullaniyordum o sekilde bile 2/3 gunde sarji bitiyordu, zaten telefonu bilmem neyi bir suru seyi sarja tak tak dur birde onunla mi ugrasacam ya deyim sattim gecen sene. mi band 4 var kafam rahat upp uzun sürüyor ustelik sureklide Bluetooth uda acik bir sekilde. cinden satilan akilli saatlerde tarayici bile var youtubeden video izlemesine kolayca klavye vs hersey var enn önemlisi microsim karti bile takiliyordu telf. yanında bile olmasina gerek yoktu. o yüzden apple watch i sattim kurtuldum resmen buna ozenen varsa diye yazdim asla ozenilecek birsey degil simdi bilmiyorum ama gecen sene uyku takibi bile yoktu ama gece surekli ölçmeye yinede devam ediyordu neyse almayin hic gerek yok.
|
Apple Watch'ı varoş android wear şeylerle karşılaştırıp gömende gördümya şu forumda daha gam yemem lol.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 15 Eylül 2019; 10:27:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 15 Eylül 2019; 11:14:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|