Apple Watch SE 2 44MM 9.999 Amazon Vade Farksız 5 Taksit (Yıldızışığı Spor Loop) Unisex Model
-
-
Bu saat zaten bu fiyatlarda değil miydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SE2 modelinin spor loop versiyonları, spor kordona kıyasla hem daha pahalı hem de genellikle ya vade farksız taksit imkânı sunulmuyor ya da yalnızca 3 taksit ile sınırlı kalıyor. Ancak, 10.900 TL fiyatıyla yaklaşık %9 indirimli olması ve 2 ay ekstra taksit imkânı sunması bu modeli bir fırsat ürünü haline getiriyor.
Fitness gibi yoğun fiziksel aktivitelerle ilgilenen birinin bu saati tercih etmeyeceğini düşünüyorum. Bunun temel sebebi, ürünün şarjının bir günü ancak çıkarması. Uyku takibi yapmak yerine akşam cihazı şarj etmeniz ya da tam tersi sabah şarja takmanız gerekiyor. Şarj süresinin 1.5 saat olması, bu saati daha çok günlük kullanıcılar için ideal hale getiriyor. Ayrıca, hem şıklığı hem de hafifliğiyle spor loop versiyonu bu bağlamda daha uygun bir seçenek sunuyor.
Bu model genellikle siyah veya gümüş renklerde tercih ediliyor. Ancak yıldızışığı rengi, çok daha premium bir görünüm ve kaliteli bir his sağlıyor. Eğer Watch Series 10'u almamış olsaydım, bu modeli hiç düşünmeden tercih ederdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akira toriyama -- 4 Ocak 2025; 3:36:59 >
-
Hocam açıklamalar için çok teşekkürler.
1,5 saatte dolması ve şarjının bir günü çıkartması ürünü çöp yapıyormuş o zaman. 20 yıldır forumdayım bir ürüne ilk defa çöp dedim.
Haketti ama...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 4 Ocak 2025; 10:9:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
salak salak detaylarla müşteriyi kandırma hype yapma peşinde olan firmanın SE modeli için çok çok yüksek bir fiyat şarjının iyi olmaması da cabası sonunda apple artık özenilesi bişey olmaktan çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X