< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple Watch Seri 6 44mm 3699₺ Haftasonuna Özel Mediamarkt
-
-
Sadece silver olan mı demiştik;
Edit : tüm renkler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twomen -- 19 Aralık 2020; 20:11:9 > -
Pil ömrü (Beklemede):18 h
saka mi bu? nereye el salliyoruz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: voodoo childPil ömrü (Beklemede):18 h
saka mi bu? nereye el salliyoruz?
Günlük kullanımda rahat 2 gün gidiyor
Gece %50 oluyor sabaha kadar ultra düşük moda alıyorum sabah da diğer %50 gidiyor ve ekran sürekli açık bildiirmler geliyor kandaki oksijen nabız ölçülüyor bu iki günde
Kötü değil bence ?
-
bence kotu.. her gun sarj etmek tak cikar ugrasmak bir cile bence.. gt2 var bende..gunluk kullanimda 2 hafta spor gos vs 1 hafta gidiyor o bile iskence... apple watch u dusunemiyorum, asla bu parayi vermem...
-
Cellular model olsa sarj sorununa ragmen alinir belki. Cunku cihazin kullanimini cok cesitlendiriyor ama malesef operatorlerimiz niyeyse bu ise senelerdir el atmadi. Sanirim ilk 2017 de bu cellular saatin ilk versiyonu cikmisti, 4 sene olacak halen gelisme yok
E sim gelse bu saat cok harika bir apple urunu olur cunku kisa vadeli telefon bagimliligindan kurtariyor. Ozellikle airpods, bu saat filan beraberce oldu mu hemen hemen telefondan uzaklasabiliyorsunuz
Youtube da bazen bakiyorum, imrenmemek elde degil. Ama bu haliyle cok kisitlaniyor. Isin kotusu cihazi yurt disindan cellular alip herhangi bir operatorle de kullanamiyor olmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de gt2e var spor modeli, iyi ki almışım diyorum bir tek şu appledan özellik ayarlama olabilse tadından yenmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: Broonbende de gt2e var spor modeli, iyi ki almışım diyorum bir tek şu appledan özellik ayarlama olabilse tadından yenmez
Hocam spo2 çalışıyor mu ios ile ?
Evet hocam gözüküyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: voodoo childbence kotu.. her gun sarj etmek tak cikar ugrasmak bir cile bence.. gt2 var bende..gunluk kullanimda 2 hafta spor gos vs 1 hafta gidiyor o bile iskence... apple watch u dusunemiyorum, asla bu parayi vermem...
2 günde bir şarj ediyorum ve çok hızlı
Tabii 1 hafta gitse çok iyi olurdu ama gt2 yle kıyaslanmıyacak bişi apple watch
Telefon kadar akıcı seri bunu çözemediler diğer akıllı cihazlarda .. pili de zamanla çözerler umarım
-
Apple telefon bataryasi konusunda da geri zaten ama saatte hayli geri. Hem batarya hem de cellular olmamasi biraz beklenmesini mantikli hale getiriyor.Ya cellular cikacak (vodafone basladi e sim e), ya da bir sonraki jenerasyonu alacagiz ciktiginda
Batarya sorun degil diyenler her gun saatini kolundan cikarip takmayi normal goruyor olmalilar, bu 5 saniyelik istir ayri konu ama unuttun mu gun icinde saat aksesuar haline gelebilir sarj bitip, bu kabul edilemez
4 yıldır düzeni sabitledik. Zaten eve girince saat sıkıyor nedense. Direk çıkarıyorum. Yeri şarj istasyonu.
Tek sıkıntı akşam eve gelmeyince sonraki gün öğlen bitmesi.
esim ülkede kullanılabilir olsada alsak yenisini. Kaldık 2de. Bu gidişle 8i zor alırız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X