Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1853. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.144
Cevap
825
Favori
1.965.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18511852185318541855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: axil

apple watch 8 45mm siyah renk saate sahibim. garantiden cihazım değişti. Satmak istiyorum. fiyat 13.000₺ düşünüyorum. isteyen olursa özelden yazsın

O saati o fiyata satmanız imkansız maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar nabızla ilgili detaylı rapor, çıktı alabileceğim bir uygulama arıyorum. Heart Analyzer veya HeartWatch ilgimi çekti, hangisini tavsiye edersiniz?

• FaTeeH kullanıcısına yanıt

Turkcell

• major24 M kullanıcısına yanıt
    Bu sebeple ben iptal ettim. Aynı haklarını extra ücret alarak hatta katlayarak sunuyorlar.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Yenileniyormuş her sene;

Ha bi de 30 günlük periyotlar halindeymiş; Yani ilk sisyeme düştü mesaj geliyormuş 120 den 90!a kadar sayıyormuş. 2 ay sonra tekrar sisteme düştüğünde 90 dan 60 a kadar geri sayım başlıyormuş.

Anladığım kadarı ile ayda bir liste alınıyor imei listesi sistemde olmayanlar için o ay geri sayım yapılıyor.

• Dostlar iyi forumlar Apple Watch Ultra düşünüyorum fakat şu anda satılan Apple Watch 10 serisindeki yeni siyah renginde boya atmaları olduğunu gördüm

Ultra 2. Nesilin siyah renginde de aynı sorunları yaşayan var mı ? Bilgi verebilirseniz sevinirim teşekkürler.

• Merhaba, Apple Watch 9 kullanıyorum yaklaşık 3 aydır antrenman yapmama rağmen Kardiyo Fitness Vo2Max değerini güncellemiyor saatim. Benzer sorun yaşayıp çözüm üretebilen var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RdvnKrca

Dostlar iyi forumlar Apple Watch Ultra düşünüyorum fakat şu anda satılan Apple Watch 10 serisindeki yeni siyah renginde boya atmaları olduğunu gördüm

Ultra 2. Nesilin siyah renginde de aynı sorunları yaşayan var mı ? Bilgi verebilirseniz sevinirim teşekkürler.
    Aralık ayının başından beri siyah renk ultra 2 serisi kullanıyorum. Herhangi bir boya atması falan olmadı.

• RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube ultra crash yazinca geliyor videosu bende ultra 1 natural var siyah cok kolay ciziliyor gibi geldi videoda cizilincede alttaki gumus renk cikiyor daha kotu duruyor bence natural renk tercih edin cizildese alttada metalin kendi rengi oldugu icin gozu tirlamiyor titanyum da ciziliyor eziliyor ne yazikki

• Herkese merhaba, dün apple watch 2. nesil sipariş verdim ve bugün teslim aldım. Telefonum iphone x. Apple sitesinde ios 16 ve sonrası için uyumlu gözüküyordu. Fakat saati eşleştirme yaparken ios 18 sürümü gerekli diyor. Bu saati iphone x ile kullanamıyor muyum? Daha önce hiç kullanmadığım için hiç bir bilgim yok. Acil cevaplanırsa sevinirim, çünkü iade başlattım yarın teslim alacaklar. Şimdiden teşekkürler :)
    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serden34 S kullanıcısına yanıt
    Saat iOS 11 olduğundan ilk eşleşme için telefonunuzda iOS 18 yazılım yüklü olması gerekir. Alt sürümlerle eşleşme yapamazsınız.

• gelendostlu kullanıcısına yanıt

İphone x ios 18 güncellemesi almıyormuş. O yüzden kullanmamın bir yolu yok demek ki. Teşekkür ederim hızlı cevabınız için.

• optikzom O kullanıcısına yanıt
    10.nesil satiyorlar 16.500 e niye 2 nesil oncesine 15 bin versin ?

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Paslanmaz çelik modellerin cellular desteği olduğu için biraz daha pahalı. Benim şahsi görüşüm de paslanmaz çeliklerin çok daha şık göründüğü yönünde, ben de 8.nesil gümüş paslanmaz çelik kullanıyorum. Bence fiyat olarak uygun şuan Hepsiburada da paslanmaz çelik series 8 41mm Hepsiburada satıcılı 21999TL mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpumtt -- 8 Şubat 2025; 14:46:32 >
  • Series 10 46mm siyah siparişi verdim. Cihaza kabalık yapmayacak ekran koruyucu ve kasaya kaplama düşünüyorum. Önerisi olan var mı ?

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de 9 ile 10 arasında kalmıştım. 9 da kullandım tercihimi.

• Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

Teknosa trendyol'da 16999'a satıyor. İş bankası 750TL indirim kampanyası var sevgililer gününe özel 16250'ye peşin 3 taksit aldık. Güzel oldu.

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Pitaka alın

• apple watch se 2. Nesil olandan var elimde. Ultra 2 aldım boşa çıktı hatasız bir cihaz kordonları hiç kullanılmadı. Üst camı phaplet shild kaplı. 5750 tl

• Arkadaşlar merhaba
    Bende series 10 46 mm ile aranıza yeni katıldım
    Sizler saati kullanırken hangi kuruyucuları kullanıyorsunuz 360 kaplama felan mı ? Yaptırayım neleri önerirsiniz
    Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18511852185318541855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.