Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1855. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ykpumtt Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.142
Cevap
825
Favori
1.965.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 18531854185518561857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Aylık Watch 10 Gümüş renk 46 MM çiziksiz - eziksiz - sıfır kondisyonunda orjinal kordonu hiç kullanılmamış ne kadara gider arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Desident D kullanıcısına yanıt
    Hocam spigenin bu şeffaf kılıfından dün bende aldım ekran jelatinini telefoncuda taktıracağım çünkü hiç el becerim yok ekran jelatini takma konusunda inşallah kılıftan memnun kalırız yada kullanan varsa yorum yapabilir

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• Watch 7 45 mm cellular siyah kaç tl ye satabilirim arkadaşlar sizce?

• Merhabalar 41 mm series 9 saatim var standart spor kordon ile birlikte, fakat bileğim biraz ince olduğu için en kısa delikte bile özellikle gece uyurken saat kolumun orta kısmına doğru kayıyor. önerebileceğiniz kordon var mı? appleın sitesindeki a4 e çıktı aldığımız ölçü ile ölçüm boyut 5 çıktı

• muratc kullanıcısına yanıt

Whatsapp konusunda cidden bir kararsızlık var. Haklısınız. Bazen bende yaşıyorum bu durumu.

• lewanton kullanıcısına yanıt
    Bugün koluma takıp denedim beni bir aldı gibi. Çarşamba yeni model tanıtmazlarsa pazartesi Tokyo’dan 24 civarına alacağım.

• Facebookta denk geldi Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

• Yurtdisinda en ucuz Apple watch ultra 2 satan ülkeler hangileri bilen var mi?

• camoncan C kullanıcısına yanıt

TR ye fiyatları çok yakın ve LTE yi kullanamadıktan sonra pek bir anlamı kalmıyor hocam. Taksit ve LTE avantajı düşünüldüğünde şu an tüm Apple Watchları TR den almak daha mantıklı.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Türkiye 49.000 vs Japonya 24.000 arada 25.000 fark var. Ayrıca az önce Watch 10 EKG çalışmadığı için Apple Akasyaya teslim ettim orada garantiyi sordum biz değil ama servislerde garanti 1 yıl geçerli dedi. Demekki oradan almak daha mantıklı.

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt

Şu an Tr de 45k ama zaman zaman 40k ya düşüyor ancak LTE özelliğini kullanamadıktan sonra bence ULTRA almanın pek bir anlamı yok. Kolda kaba bir saat taşımaktan öteye gitmiyor. Daha önce Watch Ultra 1 vardı Yurtdışı. LTE özelliği olmadığı için keyif alamayıp, satmıştım. Yerine Watch 8 LTE almıştım çok daha keyifli kullanmıştım.

Bir de çok kişisel bir yorum olacak ama ULTRA modeli imaj olarak sanki sürekli dağa çıkacak, üstünü başını yırtıp koşmaya başlayacak imajı çiziyor biraz iddialı bir imajı var ben buradayım diyor.   Watch 9-10 un daha mütevazi ve konforlu bir kullanımı var bence.

Bakalım yeni seriler nasıl olacak
    Şu pil süresini uzatırlar umarım

Evet metal renk olanlar gerçekten öyle ama siyah biraz daha kibar duruyor.

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt

Evt hocam siyah biraz daha ideal. Natural Titanyum olan çok sportif duruyor. Benim gibi çok atletik olmayan kişilerde garip bir görüntüye sebep oluyor biraz da göbek varsa Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

• tutankhamon kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bu case ile yine spigenin ekran koruyucusu uyumlu olur mu sizce?

• Neeo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda emin değilim ne yazık ki.

• merhaba arkadaşlar. İlk defa akıllı saat almak istiyorum ama konuya çok hakim değilim. iphone kullanıyorum ve bu nedenle apple watch almak istiyorum. eski nesil olabilir. alınabilecek en mantıklı (fiyat/performans olarak) seri hangisidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: delpiero68

merhaba arkadaşlar. İlk defa akıllı saat almak istiyorum ama konuya çok hakim değilim. iphone kullanıyorum ve bu nedenle apple watch almak istiyorum. eski nesil olabilir. alınabilecek en mantıklı (fiyat/performans olarak) seri hangisidir?

Seri 9 en f/p olan seridir bence.

• tirabzonli kullanıcısına yanıt

Var baktım şimdi.

• 
Sayfa: önceki 18531854185518561857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.