Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yildiran Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.144
Cevap
825
Favori
1.965.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18541855185618571858
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kızım okulda ve dışarıdayken gerektiğinde bizlere ve aile büyüklerine ulaşabilsin, bir yandan da zaman yönetimini daha iyi kavrasın diye hücresel destekli bir apple watch SE aldım.

Kızımın cep telefonu yok. Bu saati telefon gibi kullansın istiyorum. Kendi numarası ve simi var (daha önce TCL 42 kullandı)

A. Bu mümkün müdür? Daha önce bu şekilde çocuğunun apple watch kullanmasını sağlayan oldu mu?

B. Hangi operatörü kullanıyorsunuz? Nasıl bir maliyeti var?

C. Kendi telefonunuzdan e-sim olarak ayarladığınızda ona gelen aramalarda sizin telefonunuz da çalıyor mu?

Teşekkürler.

• Dün Apple’a EKG çalışmadığı için bıraktığım Watch 10 46 mm değişim kararı çıkmış. Ultra 2 alacağım için isteyene uygun fiyatla verebilirim. Sonuçta sıfır saat almış gibi olacak. DM den mesaj atabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mustafaodkem kullanıcısına yanıt

İphone olmadan saati aktifleştiremezsiniz.

• tutankhamon kullanıcısına yanıt
    Hocam siyah renk kalmamış hiç bir yerde. Yeşili de hoşuma gitti, yeşil kordon kullanıyorum bir de. Sipariş geçtim bakalım. Sadece Hepsiburada'da kullanılan bir banka puanım vardı, onu da kullanmaya yer arıyordum. 149TL'ye almış oldum.

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 19 Şubat 2025; 1:27:34 >
  • Desident D kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyata sahip olmuşsunuz yeşil renkte oldukça güzel, kordona güzel bir uyum sağlayacaktır. Hayırlı olsun inşallah beğenirsiniz.

• Watch Ultra cihaza saat kadranı ücretsiz nasıl yükleyebilirim.

• Carpediem_33 C kullanıcısına yanıt
    Watch faces uygulamasından

• Herkese iyi forumlar Apple Watch’a dönmeyi düşünüyorum fakat SE ile 10. Nesil arasındaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum hangisini önerirsiniz?

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Bende Apple'ın neredeyse tüm ürünleri var ve saati etkinleştirip çocuğun hesabıyla kurdum.

Asıl soru, şimdi e-sim aldığımda saatin bunu destekleyip desteklemeyeceği. Turktelekom 300 TL + aylık 45 TL istiyor. Eğer çalışmayacaksa o topa girmek istemedim açıkçası :)

• mustafaodkem kullanıcısına yanıt
    Saatte başka bir hat kullanmıyorsunuz.
    Mevcut telefonda kullandığınız hatta Turkcell Apple Watch abonesi oluyorsunuz. Telefonla bağlantınız kesildiğinde saatten doğrudan görüşme yapabiliyorsunuz.

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Guvenilir mi hocam

• camoncan C kullanıcısına yanıt
    harici bir uygulama bu. Yıllardır kullanıyorum ne gibi sorun olabilir ki

• Daha 3 aylık siyah apple watch 10’da küçük nokta halinde renk atmaları var. Üstelik renk atmaları olan bölge öyle her yere her şeye temas eden bir bölgede değil. Kenarda bir yerde. Bu kadar da dayanıksız olmamalıydı. Göndersek kusurlu ürün olarak kabul ederler mi? Kullanıma asla engel değil ama sonuçta 18-10 bin para bayıldık. İnsan ona üzülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kardeş kusura bakma ama berbat duruyor

• mstf_ogrtmn M kullanıcısına yanıt

tuhaf. sanki açılmaya çalışılmış o köşeden gibi izlenim vermiş.

Hocam teşekkür ederim. Ürün dün ulaştı. 1 gündür kullanıyorum koruması güzel ancak tasarım olarak hiç içime sinmedi iade etmeye karar verdim.

Yerine şunları düşünüyorum;

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-watch-46mm-seri-10-kilif-thin-fit-black-acs08601-p-HBCV00007USYGT?ftid=o0b1srtdfdp2f2i7&url_src=ios-product-detail

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-watch-46mm-seri-10-kilif-thin-fit-crystal-clear-acs08602-p-HBCV00007USXNJ?ftid=8ix38wi6uq9it144&url_src=ios-product-detail

Hayırlısı olsun zevk meselesi tabi. Linkte ki ürün de gayet güzel.

Güzel bir ekran koruyucu bulamadık hala, link var ise çok makbule geçer valla.

Hocam 2 ürün tavsiye edebilirim.

Bunu arkadaşım kullanıyor, gayet ince şık

Bende de bu ürün var. Her yere çarptığım için genelde kasa - ekran bir korusun dedim. Saat ofiste kaldı, haftaya fotoğraf atarım isterseniz.

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]skinarma
    Apple Watch 10 42mm Uyumlu SkinArma Gado Sert Silikon Kasa ve Ekran Ko
    https://skinarma.com.tr/products/apple-watch-10-42mm-uyumlu-skinarma-gado-sert-silikon-kasa-ve-ekran-koruyucu-kopya

Maalesef çok kötü duruyor hocam

• 
Sayfa: önceki 18541855185618571858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.