|
Bildirim
İlk yoruma baktım da ne kadar boş bir yorum. Tepe model telefonların samsung huawei apple demeden hepsi ciddi yüksek ve benzer fiyatta. Ayrica apple bile ben lüks satarım algısından vazgecmeye başladı hele de iphone 11 modeli ile. iphone zengin yahut gösteriş meraklilarinin telefonudur algısı kırıldı. ben son 3 yılda çıkan hicbir cihazi sevemedigimden hicbir markanin, iphone se ile devam ediyorum yola ama balckberry key2 yi klavyesi icin göze kestirmistim fiyatı 7000tl iyide iphone11 de 7000 tl hani iphone pahaliydi. Apple in ticari hamlelerini sevmiyorum da su fiyatı en pahalıymış algisindan kurtulun artik
|
Adamlar 18W’ı yeni koyuyor, hatta 11 Boşline editionda hala 5W şarj aleti veriyor, kulaklık adaptörünü kutudan çıkarıyor siz diyorsunuz ki AirPods koyacak. Koydu şuan, bak gördün mü?
Not: iPhonespor |
:D
|
Bu habere inanan insan Apple'ı hiç tanımamış demektir.
|
"Apple AirPods ile başlayan TWS (tam kablosuz) kulaklık trendine birçok firma katıldı."
Utanmasanız tekerleği Apple buldu diyeceksiniz. https://www.telegraph.co.uk/technology/news/11841729/Worlds-first-truly-wireless-headphones-unveiled.html |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.sahin -- 30 Kasım 2019; 11:23:18 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|